canım benım bu ay olmazsa öbür ay gelır ınsallah önce esınle aranızın ıyı olması önemlı zaten daha sonra Allah ın ıznıyle nasılsa olur bebiş tatlım sen sıkma canını
Ben de gideceğim olmazsa çünkü şurda marta ne kaldı.Eşim gidecek o ay sonunda yine,e şubatta çalışmayacağız(yanlış anlamayın tabi Allah hayırlısını versin,öncelikle sağlıklı olsun ama çin takvimine göre o ay oğlum oluyormuş,ben kız istiyorum,o yüzden şubatta ara.. :kedi:)
E yani bir ocak bir de mart ayım var yaza kadar :S
ya çoook uzun hikaye canım eşimin babasıyla arası iyi değil bide annesi yok üvey anne var bende biraz kayınpederime karşı eşimi savundum eşim buna hiç tepki göztermedi oda beni onlara karşı savundu ezdirmedi ama ne olduysa onlar gittikten sonra oldu önce benim moralimi düzeltmek için bana yardımcı oldu sonra birden bire babasına karşı konuştuğum için kızdı halbuki ben sadece onu savunmuştum ama o anlamadı uzun hikaye yani boşver
COLOR="Red"]canım benım su çın takvımıne pek güvenme derım genelde dogru çıkmıyor tatlım sen o ay kızım olacak dıye çalışırsın ama oglun olur canım benım onu ancak Allah bılır tatlım ama yınede sen bılırsın[/COLOR]
Hmmm!Aslında ceviz kabuğunu doldurmayacak şeyler;ama insanoğluyuz ve tepkisel yaklaşıyourz.Canım sana biey söyleyyeim mi eşim haklı da olsa haksız da olsa babası ya da annesiyle kurduğu hiç bir diyaloğa müdahale etmem.Beni ilgilendirmez derim hep,çünkü sonrasında anasıdır babasıdır kıyamaz,döner beni bulur durum diye düşünürüm.Sen neden karıştın... gibi.Şimdi düşünüyorum da en doğrusunu yapıyormuşum demekki.Bence sen de olaylara hiç müdahil olma.Birbirlerini mi yiyecekler mesela,bırak yesinler;sana ne!:1closedeyes:
Ya ama çevremde kimle konuştuysam o takvime göre yapmış tutmuuşş... :S
Tamam biliyorum saçma ama ne bileyim :S
Ya ikinizde haklısınız ama hani benim bebeklerle pek aram iyi değildir :S Ama kız çocuk farklı olur diye düşünüyorum ondan taktım takvime.Tabi ki herşeyden önce sağlıklı hayırlı bir evlat isterim bend e herkes gibi.
canım bir de yumurtlama gününden önce birlikte olursan kız,yumurtlamadan ertesi günler birlikte olursan erkek oluyormuş :)) forumda okumuştum ne kadar doğru bilemem tabi :))
günayyyyydıııınnnnnn kızlar
ben geldim
kırmızı kart yiyen arkadaşlarım takmayın kafanıza yeni yılda hepiniz hamile kalıcaksınız inşallah
bugüne kadar ben çok umutluydum ama dün akşamdan sonra umudumu tükettim artık beklemiyorum babişimi
ayrıca smartcım geçmiş olsun bol bol meyve ye iyi gelir iyi bak kendine
Evet evet onu ben de okudum :)) Aklımda o da :))
bişi sorcammm
sabah inanılmaz miğdem kalktı saçım ağzıma girmiş
yolun ortasınd açıkarıyordum
şimdi de çay içtim yine midem kalktı...
acaba diorum ne diyim ölesinemidir belirtimi başladı ......
bişi sorcammm
bişi sorcammm
Hamile kalan arkadaslarimizi tebrik ediyorum...Her ay boyle hamis sayisi cok olur inshAllah...zemuszemus
Simdi bu arkadaslari bekliyoruz bakalim...a.s
AnGELL...........................21 ARALIK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
krizantem.................21ARALIK Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
digerlerinden ses cikmamis onlardan'da guzel haberler bekliyoruz...yerimseniben
ve eşim bu hafta yumurtlama haftam olduğunu ve bu kadar bebek istediğimizi bildiği halde üzerime çok fazla geldi inanın boşanmayı bile düşündüm dün gece ama szbır diyoruummmm
Bana Bir Haller oluyooooo akannehir
midem fena kızlar yaaa bide alttarafta bi sıcaklık var acaba kırmızı kartmı yicem ama acayip mide bulantım var bulantı halsizlik yapıoooo :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?