Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım benım bu ay olmazsa öbür ay gelır ınsallah önce esınle aranızın ıyı olması önemlı zaten daha sonra Allah ın ıznıyle nasılsa olur bebiş tatlım sen sıkma canını

sağol canım hayırlısı olsun

bu hafta çok hamiş haberi alıcaz gibi geliyo bana bu hafta liste biraz kalabalık:dance:

COLOR="Red"]canım benım su çın takvımıne pek güvenme derım genelde dogru çıkmıyor tatlım sen o ay kızım olacak dıye çalışırsın ama oglun olur canım benım onu ancak Allah bılır tatlım ama yınede sen bılırsın[/COLOR]

Hmmm!Aslında ceviz kabuğunu doldurmayacak şeyler;ama insanoğluyuz ve tepkisel yaklaşıyourz.Canım sana biey söyleyyeim mi eşim haklı da olsa haksız da olsa babası ya da annesiyle kurduğu hiç bir diyaloğa müdahale etmem.Beni ilgilendirmez derim hep,çünkü sonrasında anasıdır babasıdır kıyamaz,döner beni bulur durum diye düşünürüm.Sen neden karıştın... gibi.Şimdi düşünüyorum da en doğrusunu yapıyormuşum demekki.Bence sen de olaylara hiç müdahil olma.Birbirlerini mi yiyecekler mesela,bırak yesinler;sana ne!:1closedeyes:

Ya ama çevremde kimle konuştuysam o takvime göre yapmış tutmuuşş... :S
Tamam biliyorum saçma ama ne bileyim :S

doğru söylüyosun bak yine olan bana odu bundan sonra hayatta karışmam ne yaparlarsa yapsınlar ben sadece bebeğimi beklicem

Ya ama çevremde kimle konuştuysam o takvime göre yapmış tutmuuşş... :S
Tamam biliyorum saçma ama ne bileyim :S

kısmet canım belkıde tutar tutmaz dıyemem yanı ama benım tanıdıgım çogu kısısde tutmadı bılgın olsun bence en dogrusu oluruna bırakmak tatlım

smarcım sende şu çin takvimine pek aldanma kız bebek isterken oğlandanda olma Allah hayırlısını vercin canım

Ya ikinizde haklısınız ama hani benim bebeklerle pek aram iyi değildir :S Ama kız çocuk farklı olur diye düşünüyorum ondan taktım takvime.Tabi ki herşeyden önce sağlıklı hayırlı bir evlat isterim bend e herkes gibi.

ilk evlendigim zaman üst komşum tavimi verdi bana dedik buna göre yap hamile kaldıgın gün bana geri verirsin kadının takvimi 2,5 yıldır hala bende bi veremedim hehe :)))

canım bir de yumurtlama gününden önce birlikte olursan kız,yumurtlamadan ertesi günler birlikte olursan erkek oluyormuş :)) forumda okumuştum ne kadar doğru bilemem tabi :))

canım bir de yumurtlama gününden önce birlikte olursan kız,yumurtlamadan ertesi günler birlikte olursan erkek oluyormuş :)) forumda okumuştum ne kadar doğru bilemem tabi :))

Evet evet onu ben de okudum :)) Aklımda o da :))

canım sıkma canını bende eşimle çoğu kez tartıştığımda nedense hep yumurtlama haftasına denk geliyordu inadımdan o günleri boş boş geçiriyordum..olacağı varsa zaten olur kafana takma ayrıca hemen boşanmayı falan düşünme canım çözülemeyecek hiç bir şey yoktur smartın dediği gibi ailesi hakkında yorum yapma hiçbir şeye karışma sonra onların araları düzelir kötü olan sen olursun..üzme kendini hayırlısı neyse o olsun :1hug:

bişi sorcammm
sabah inanılmaz miğdem kalktı saçım ağzıma girmiş
yolun ortasınd açıkarıyordum
şimdi de çay içtim yine midem kalktı...
acaba diorum ne diyim ölesinemidir belirtimi başladı ......

canım işallah hamilesindir de onun belirtisidir adetine 10 gün var sanırım fazla üsteleme yinede psikolojik olabilir yerimseniben

Neden olmasın;aksi ispatlanmadıkça herkes hamile adayıdır :)

Bana Bir Haller oluyooooo akannehir

midem fena kızlar yaaa bide alttarafta bi sıcaklık var acaba kırmızı kartmı yicem ama acayip mide bulantım var bulantı halsizlik yapıoooo :gitme:

ayy canım aynısı banada oldu sabah takside birden ekşimiş peynir kokusu aldım allahım çıkardım oldum hala da geçmedi inş hamileyizdir

valla herkes bir belirti yazıyo.. bende ne adet ne hamişlik belirtisi yok... kafamçokkarıştı

ve eşim bu hafta yumurtlama haftam olduğunu ve bu kadar bebek istediğimizi bildiği halde üzerime çok fazla geldi inanın boşanmayı bile düşündüm dün gece ama szbır diyoruummmm

ay canım arkadaşım... nolur üzülme... oluyor böyle şeyler napıcan... onlarında ters zamanları oluyor tıpkı bizimkiler gibi.. sıkma canını... hiç bir sorun yaşanmamış gibi davran bu gece... sexi sexi giyin cilve yap... hayatı güzelleştirmek ve kolaylaştırmak bizim elimizde... :1hug:

Bana Bir Haller oluyooooo akannehir

midem fena kızlar yaaa bide alttarafta bi sıcaklık var acaba kırmızı kartmı yicem ama acayip mide bulantım var bulantı halsizlik yapıoooo :gitme:

hadi inşallah... alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…