kimseden cvp yok
bana da günaydınnnn
tüm enerjim gittii
kimseden cvp yok
bana da günaydınnnn
tüm enerjim gittii
kimseden cvp yok
bana da günaydınnnn
tüm enerjim gittii
Ama senin sanki 'günaydın dedim çıkacağım' der gibiydi ben onda bişey yazmadım be gülüm..
Günün bizim yüzümüzden kararmasın,enerjin yok olmasın olurmu....
Günaydının en kocamammmaaanıııını sana gönderiyorum bu sabah,kimse alınmasın :)
Zehsel'cim ovulasyon testine göre kaçıncı gün çıktı yumurtlaman?Hep hesapladığın tarihle tuttu mu?
Benim testler de evde;bu ay onları deneyeceğim baklaım
Günaydınnnnnnnnnnn;
mutlu haftalar , bol bebiş haberli haftalar olsun opuyorumnanaktan
Nasılsınız millet sanırım bana bugun kırmızı kart çıkıcak inanılmaz bir bulantım var :bbo:
Sana da günaydın canım :) Doping almış gibisin bu sabah,bu ne enerji.Artı mide dulantına gelince,iyi düşün iyi olsun olurmu...
Günaydınnnnnnnnnnn;
mutlu haftalar , bol bebiş haberli haftalar olsun opuyorumnanaktan
Nasılsınız millet sanırım bana bugun kırmızı kart çıkıcak inanılmaz bir bulantım var :bbo:
Bugün karamsarlık yok kaydirigubbakcemile5 İyi düşünüyorum umut büyütüyorum ya kırmızıyı görenekadar yada doktor söyleyene kadar UMUDUMU YİTİRMİCEM...
sabah bulantıda başlayınca pek keyiflendim ayıptır sölemesi hayırlısı bakalım yaaopuyorumnanaktan:Saruboceq:
günayyyyydıııınnnnnn kızlar
ben geldim
kırmızı kart yiyen arkadaşlarım takmayın kafanıza yeni yılda hepiniz hamile kalıcaksınız inşallah
bugüne kadar ben çok umutluydum ama dün akşamdan sonra umudumu tükettim artık beklemiyorum babişimi
ayrıca smartcım geçmiş olsun bol bol meyve ye iyi gelir iyi bak kendine
günayyyyydıııınnnnnn kızlar
ben geldim
kırmızı kart yiyen arkadaşlarım takmayın kafanıza yeni yılda hepiniz hamile kalıcaksınız inşallah
bugüne kadar ben çok umutluydum ama dün akşamdan sonra umudumu tükettim artık beklemiyorum babişimi
ayrıca smartcım geçmiş olsun bol bol meyve ye iyi gelir iyi bak kendine
Teşekkür ederim canım.
Sana gelince hayırdır neden kaybettin umudunu?Bugün ne kadar farklı ruh halleri var topikciğimizde yaa :umursamaz: Kimi enerji dolu,umutlu ,kimi keyifsiz kimi umutsuzz....
Bakalım bugün nelergetirecek beraberinde.
E bu arada yeni yıla da çok az kaldı kızlar :)
canım 12.gün ıkı çızgıyı yakaladım 13.gün sabah yumurtladım hıssettım yanı agrı vardı kasıgımda geçen ay da 13.gün yumurtlamıstım zaten sanırım dogru canım ama bazne degısebılıyo benım ama son 3 aydır aynı devam edıyor tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?