Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Herkesede GuNnaydiiiiiiiiiiiiNnnN!!!!Ve guzel bir hafta diliyorum:/ Bende yatayimm saat 2 olmuSKi:/

Son düzenleme:

yaa bır bılselerdı onları ne kadar cok ıstedıgımızı bekledıgımızı bekletırlermıydı hıc annecıklerını.
allah hıc kımseye cekemeyecegı dert vermsın tek sorunumuz sıkntımız beklemek olsun keske ben onada razıyım.
ınsallah yenı yılda herseyın hayırlısı olur canım.

Evet canımcım!Kırmızı kartı yedim;ben de sessizce sahayı terk ettim :))
Çok misafirim var bu hafta sonu söylemştim ondan giremiyorum. :S
Dikkat et kendine az kaldı :) artık seni bekleyeceğiz

canım ya gerçektenmi( oysaki ne kadar inanmıştım hamile olduğuna ( neyse yapacak birşey yok canım işallah bi dahaki ay olur hayırlısı olsun :1hug:

Herkesede GuNnaydiiiiiiiiiiiiNnnN!!!!Ve guzel bir hafa diliyoru/: Bende uatayim saat 2 olmuSKi:/

Evet ya!Ben de ordayken öyleydi.7 saat fark vardı Tr ile ve herkes güne başlarken ben yatıyordum ya da ben başladığımda onlarınki bitmek üzere oluyordu.Ne gıcık yaaaaa :bbo:

amin canım aynen katılıyorum sana..sağlıklı olsun hayırlı olsun ama geç olsun hiç önemli değil a.s.

canım ya gerçektenmi( oysaki ne kadar inanmıştım hamile olduğuna ( neyse yapacak birşey yok canım işallah bi dahaki ay olur hayırlısı olsun :1hug:

Evet canım ya,sen inanmıştın da bir beni inandıramamıştın iyi ki inanmamışım yoksa üzülürdüm hakikaten. Bunda kırmızı kartı yedik,önümüzdeki maçlara bakacağız artık laelaelaelaelae

İnşallah senden güzel haberler alırız :CüvCüv:

smartcım canım regl olmussun okudum ama üzülmemişsın sanırım ınsallah önümüzdekı ay gelır melegın canımya

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:sm_confused: sen kırmızı kartı ne zaman yedin kız, bende seni bekliyorum bugün test yapacaksın diye mafoldumben

aman dıkkat et canım benım hemen basla ılaçlarına tamam mı bende işteyım çalışıyorum aynı bıldıgın gıbı işte

Üfff!Şimdi bir de doktora gitmek lazım dimi!!!! Nefret ederim ben doktorlardan yaaa.. :sinifsinif:

evet bir türlü inandıramadım seni ( neyse canımız sağolsun napalım :) işallah canım benim daha reglime çok var bakalım olacakmı ama hiç kafam orda değil yani işallah vardır bu ay ama yoksa da hiç üzülmem bu zamana kadar üzüldümde ne oldu sanki :)

Evet kafan orda olmasın da zaten.Boş ver en güzeli;ben hep öyle yaparım,mantıklı düşünürüm ve üzülmem sonrasında;ama önümüzdeki ay olmazsa diğer ay doktor yolu açlıyoooo,o üzebilir bak :gitme:

Neyse uyuyayim artik sabah oglusum kalkar annecim I'm hungry diye Allaha emanet Olun kizlar byebye!

ya evet canım bende doktora gitmeyi hiç sevmem hele böyle bir konuda yapılacak olan kontroller beni korkutuyo ( işallah doktora gitmeden gelir bebeciklerimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…