Canım prolaktinin normal değer aralığı 10-25 olması gerek, benimki ilk düşük yaptığımda 72 çıkmıştı, sonra onu dostinexle 12,5'a düşürdük, ilacı bıraktık, ama bırakır bırakmaz tekrar çıktı, ikinci düşüğümde de 47ye yükseldiğini gördük, şimdi iki aydır tekrar başladım dostinexe, doktorum dostinexi bu ay da kullanırsın, düşürürüz, ondan sonra sabit kalmasını sağlayacak başka bi ilaç vericem onu sürekli kullanıcaksın dedi, işte böyle, hakkımızda hayırlısı artık, meleğim ona kavuşmak için ne sıkıntılara katlandığımı bilse keşke, ozaman hiç bekletmezdi ama ......senağlama
Evet canımcım!Kırmızı kartı yedim;ben de sessizce sahayı terk ettim :))
Çok misafirim var bu hafta sonu söylemştim ondan giremiyorum. :S
Dikkat et kendine az kaldı :) artık seni bekleyeceğiz
Herkesede GuNnaydiiiiiiiiiiiiNnnN!!!!Ve guzel bir hafa diliyoru/: Bende uatayim saat 2 olmuSKi:/
yaa bır bılselerdı onları ne kadar cok ıstedıgımızı bekledıgımızı bekletırlermıydı hıc annecıklerını.
allah hıc kımseye cekemeyecegı dert vermsın tek sorunumuz sıkntımız beklemek olsun keske ben onada razıyım.
ınsallah yenı yılda herseyın hayırlısı olur canım.
Grip oldum sanırım ben yaa,hiç iyi sayılmam.Sen nasılsın canım?
canım ya gerçektenmi( oysaki ne kadar inanmıştım hamile olduğuna ( neyse yapacak birşey yok canım işallah bi dahaki ay olur hayırlısı olsun :1hug:
Gicikki ne giciiikkkk sevmiyorum bu memleketi zaten/:
Evet canım ya,sen inanmıştın da bir beni inandıramamıştıniyi ki inanmamışım yoksa üzülürdüm hakikaten. Bunda kırmızı kartı yedik,önümüzdeki maçlara bakacağız artık laelaelaelaelae
İnşallah senden güzel haberler alırız :CüvCüv:
aman dıkkat et canım benım hemen basla ılaçlarına tamam mı bende işteyım çalışıyorum aynı bıldıgın gıbı işte
SImartcim golleer daha guzel atilmali birdahaki aya.-)))))))
Evet canım ya,sen inanmıştın da bir beni inandıramamıştıniyi ki inanmamışım yoksa üzülürdüm hakikaten. Bunda kırmızı kartı yedik,önümüzdeki maçlara bakacağız artık laelaelaelaelae
İnşallah senden güzel haberler alırız :CüvCüv:
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:sm_confused: sen kırmızı kartı ne zaman yedin kız, bende seni bekliyorum bugün test yapacaksın diye mafoldumben
evet bir türlü inandıramadım seni( neyse canımız sağolsun napalım :) işallah canım benim daha reglime çok var bakalım olacakmı ama hiç kafam orda değil yani işallah vardır bu ay ama yoksa da hiç üzülmem bu zamana kadar üzüldümde ne oldu sanki :)
Evet kafan orda olmasın da zaten.Boş ver en güzeli;ben hep öyle yaparım,mantıklı düşünürüm ve üzülmem sonrasında;ama önümüzdeki ay olmazsa diğer ay doktor yolu açlıyoooo,o üzebilir bak :gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?