ben çıktım kızlar görüşürüz
Angelll sen nasılsın bugun senin günün ?
Ben yapamam öyle ya kızlar!Küssek küsüzdürhayatta yanaşmam;o gelsin yani,bana ne...
Bence taviz verme O gelsin;ama katı da davranma tabi gelebilecek yüzü bulsun senden ....
gercekten yazılanları hiç kaçırmadan okuyorum. cok güzel bir paylasım alanı gercekten... ben aydan ümitliyim bakalım.. haberdar edicem sizi..
gercekten yazılanları hiç kaçırmadan okuyorum. cok güzel bir paylasım alanı gercekten... ben aydan ümitliyim bakalım.. haberdar edicem sizi..
hadi bakalım inşallah... :Saruboceq:
benim kendi adıma umudum yok...
Aa... Ne gelen var ne giden diyorsun bir de umudum yok diye ekliyorsun,ayooll bundan büyük umut mu var :)
şekerim insanın memesi şişer... biyeri ağrır... bişi olur... :roflol:
bende tık yok.. böyle hamilelikmi olur be... o kadar belirti beklerken böyle hmiş kalırsam koparım gülmekten :roflol:
bende su arkadaşımızı merak ettim bugün doktora gidiceklerdi gelsede öğrensek :)
bende tık yok.. böyle hamilelikmi olur be... o kadar belirti beklerken böyle hmiş kalırsam koparım gülmekten :roflol:
kızlar hafta sonu giremeiğim için topiğe sayfaları okuyordum.
doktora gittim ultrosanla göremedi kan verdim yarın alacağım sonucu
hamilelik mide bunatıları yavaş yavaş başladı ve kasıklarım arada çok ağrıyor. onun haricinde güzel.ama çok güzel bi duygu allah isteyen herkse göstersin. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar hafta sonu giremeiğim için topiğe sayfaları okuyordum.
doktora gittim ultrosanla göremedi kan verdim yarın alacağım sonucu
hamilelik mide bunatıları yavaş yavaş başladı ve kasıklarım arada çok ağrıyor. onun haricinde güzel.ama çok güzel bi duygu allah isteyen herkse göstersin. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
amin canım işallah hoşgeldin :) o ağrılarda tatlı ağrılar annesi artık katlanacaksın onlara:))) ne güzel biir duygudur ya içinde bir varlığı taşımak hissetmek ahh darısı bizlere işallah :Saruboceq:
hoş geldin canım hadi bakalım her anını paylaş bizimle lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?