Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Angelll sen nasılsın bugun senin günün ?

tatlım iyiyim valla.. hatta fazla iyiyim... kaydirigubbakcemile2
hiç bi yerim ağrımıyor... güya adet olcam... kaydirigubbakcemile3
duanı okudum süper... sen nasılsın?

Ben yapamam öyle ya kızlar!Küssek küsüzdürhayatta yanaşmam;o gelsin yani,bana ne...
Bence taviz verme O gelsin;ama katı da davranma tabi gelebilecek yüzü bulsun senden ....

salla tavizi... çıkar için yanaş işte... bebek olunca intikam çanları çalar elbet... :jeyyar:

gercekten yazılanları hiç kaçırmadan okuyorum. cok güzel bir paylasım alanı gercekten... ben aydan ümitliyim bakalım.. haberdar edicem sizi..

angelcimm her zaman bir umut vardır sende bir belirti olmadığı için mi öle diyosun.
hiç kafamıza takmayalım bebişlerin aramıza katılmaları yakındır..

gercekten yazılanları hiç kaçırmadan okuyorum. cok güzel bir paylasım alanı gercekten... ben aydan ümitliyim bakalım.. haberdar edicem sizi..

Öyle hep okumak yok!Biraz da anlat bakalım :) Sen ne zmandır denemelerde bulunuyorsun? yerimseniben

su1983 canım nasıl gidiyor hamişlik?Gittin mi doktora?Eee,bulantılar falan başladı mı?Son durumu ne gülüm?

Aa... Ne gelen var ne giden diyorsun bir de umudum yok diye ekliyorsun,ayooll bundan büyük umut mu var :)

şekerim insanın memesi şişer... biyeri ağrır... bişi olur... :roflol:
bende tık yok.. böyle hamilelikmi olur be... o kadar belirti beklerken böyle hmiş kalırsam koparım gülmekten :roflol:

bende su arkadaşımızı merak ettim bugün doktora gidiceklerdi gelsede öğrensek :)

bende tık yok.. böyle hamilelikmi olur be... o kadar belirti beklerken böyle hmiş kalırsam koparım gülmekten :roflol:

:roflol::roflol: valla hiç belli olmaz canım belirti olmadanda hamile olanlar var herkesin bünyesi farklıdır yerimseniben

canım belki senin belirtiler daha sonra ortaya cıkıcak böyle ümitsiz olma iyi haberlerini bekliyoruz

Açıkçası ben kalırsam öyle kalacağım;çünkü o belirtiler hamilelerde bile psikolojik.E,bi de hamile olunca haaa ondanmış deyiveriyorlar ben bunu hep söylüyorum,benim fikrim bu;ama şu da bir gerçek sanki hamile olan kadın bunu hisseder gibi geliyoo bana yaaa!bence sen de belirtileri değil kalbini dinle asıl cevabı o verecektir.

kızlar hafta sonu giremeiğim için topiğe sayfaları okuyordum.
doktora gittim ultrosanla göremedi kan verdim yarın alacağım sonucu
hamilelik mide bunatıları yavaş yavaş başladı ve kasıklarım arada çok ağrıyor. onun haricinde güzel.ama çok güzel bi duygu allah isteyen herkse göstersin. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

amin canım işallah hoşgeldin :) o ağrılarda tatlı ağrılar annesi artık katlanacaksın onlara:))) ne güzel biir duygudur ya içinde bir varlığı taşımak hissetmek ahh darısı bizlere işallah :Saruboceq:

hoş geldin canım hadi bakalım her anını paylaş bizimle lütfen

kızlar ben bu arada biraz önce kan testi yaptırdım
18 30 da alcam inş bişe çıkar
sabah veririm haberlri
kaç gündür baş ağrısından ve mide bulantısından ölüyorum bişe çıkmasada en azından ilaç kullanırım diye test yaptırdım hadi baklım ne çıkcak ölcem merektan

hoşbulduk canım. insanın duyguları o kadar değişiyorki anlatamam.bebek dergilerini okurken bile ağlıyorum. bi bebek gördüğüm zaman gözlerim doluyo. gerçekten çok farklı bir duyguymuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…