evet ama elsoncum hamile olup olmadığını başka türlü anlayamassınız ki
yok devlete gitme ben diyorumki git bi polikliniğe yada tıp merkezine yaptır kan testini
getir burda ben yorumlıyayım kaydirigubbakcemile3
ilaçların betahcg ye nasıl etkisi olabiliyo onu anlamadım
progestan ilacı olsa neyse
prolaktin seninkilmaz:
bilmezmiyim her ay aynı terane
son 1haftaya girildimi ay şuram acıdı ay buram ağrıdı
ay grip oldum ay bacağım kastı kıçım uyuştu falan :roflol:
allah bize sabır versin gerçekten :1rolleyes:
canım bende prolaktin yüksekliği vardı biliyosun..onun için ilacım vardı..yeni bitti..onu duyduğumda bile çok üzülmüştüm..başka bişey çıkarsa dayannamam..bunalıma girerim hemen... senağlama senağlama
Önceden olsa kocişim öpsün derdim ama bikaç gündür öpücükleriyle boğmaya başladı beni artık, öpmüyo yalıyo resmen yaa sempatiksalakcinni
Tam bi sevgi kelebeği oldu çıktı, çaktırmıyo ama o da iyice ümitlenmeye başladı galiba bilmiyorumkismile
idilcan gülüm sende acele etmişsin dr.a gitmekle
1yıl en az beklemelisin hem yaşın genç hemde 1sene sonunda hamile kalma şansı %85e çıkıyo
kalan %15i ( benim gibi) ya sorunlu yada sebepsiz infertilite oluyo. acele etme canım
gerçekten 5 aylık mı evlisin ay ilahi ya bak doktorun doğru söylemiş
bende evliliğimin 10. ayında ilk kez hamiş olmuştum ve ilk zamanlar ya acaba
bi sorunumuz mu var niye olmuyo fln diyoduk gerçektende 1 sene dolana kadar beklemek
gerekıyo zaten doktorlar 1 senelik evli olmadan tedaviye başlamıyolar
bol bol çalışın bakalım :lepi:
bilmezmiyim her ay aynı terane
son 1haftaya girildimi ay şuram acıdı ay buram ağrıdı
ay grip oldum ay bacağım kastı kıçım uyuştu falan :roflol:
allah bize sabır versin gerçekten :1rolleyes:
ayyy değer yükselmiş olsunda..isterseniz beni eşşek sudan gelinceye kadar dövün...:roflol:
ama o zman bebişimmm.safmıyım neeee...kafamçokkarıştı
ya ben izinden yeni döndüm..o yüzden izin almak istemiyorum habire..hafta sonu gidicem mecburr...
kontrole gitmek istedim biliyorsunuz kadın doktoruna hiç gitmemiştim....
doktorumla tanıştım , hamilelik istediğimi söyledim....folik asit kullanmamı istedi.
iyi oldu yaniiiiii doktor beni rahatlattı :kedi:
ayy hadi inşş...bu arada sen hissediyorum dedin ya..kayınvalidemde bu aralar bekliyodum böyle bi haber içime doğmuştu dedi...sanki hamileyim dedim..alt tarafı biraz yükselmiş bi ihtimal dedim..:roflol::roflol:
Ama benim içime hiç hiç doğmuyo...hissedermiki insan...:uhm::uhm:
anladım allahtan dr.un doğru yönlendirmiş
kimisi hemen testlere başlıyo psikoloji etkileniyo falan
folik asit e başlamanda iyi olmuş :1rolleyes:
sen bilirsin canım bu kadar baskı için kusurabakma
ama bence bu hayat memat meselesi
kahverengi lekeler devam ediyosa düşük tehdidir bunuda bil lütfen
sen kan testini hangi tarihte yaptırmıştın 3,2 çıkmıştı
kızlar geçen akşam recep ivedik'e gittik gülmekten öldümmm :))
şiddetle gitmenizi tavsiye ederim baya bi stres atarsınız çok komiktii bütün salon koptu yanii:roflol:
:umursamaz: :umursamaz: ben bu adama gıcık oluyorum yaaaaaaaa
canım aşkolsun ne kusuru.bilgilendirdiğin için ve iyi niyetin içinn asıl ben çooooooookkk teşekkür ederim..haklısın..sonuna kadar haklısın..ama inan benim yerimde olsan sende rahat davranırdın..bende evlendikten sonnra bu tarz akıntı çok oldu..alışığım yani..kültür alınmıştı o zmaan bişey çıkmadı..kist falan da yok çok şükür.tek sorunum prolaktindi..onada ilaç kullandım..yeni bitti.şimdi sıra dr.a gitmekte..evet 3.2 benimde kafamı karıştırdı..daha önce 0000 çıkan ne olDUDA BÖYLE ÇIKTI ANLAMADIM..evet gitmeme lazım..bide bu kullandığım ilaç düşüklere neden oluyo..karasu bilir..ay şimdi feci korktumm..bu arada 3.2 geçen hafta pazartesi yaptırmıştım..8 şbattı sanırım..
niye kızzzz :) ben çok seviyorum çokta komik valla ama tabi siz bilirsiniz gamyoncuiremsu
bilmiyorum ya sevemedim bi türlüü ''gonuşma leynnnn'' ıyyyy uyuzzzz :tomato:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?