anladım canım bazen agrasif oluyorum bende farkındayım. ama samimiyetime inanmana sevindim.. ben düşük yaptığımda 2gün kahverengi lekeler gelmişti o yüzden burda leke kan duyunca çok korkuyorum hepiniz için anlıyosun dimi... neyse canım sen bilirsin yani bugün bilsen en azından varsa progestan kullanıp kanamayı ve dolayısıyla düşüğü engelleyebilirsin..
bak bugün 18 şubat..
bugün ölçtürsen 90larda falan olması lazım değerinin hamilelik varsa yani. :1rolleyes:
ben de gıcık oluyorum ama gulmekten de alamııyorum kendimi ama sinemada cok sınır ızlemesi kızların kıkırdamaları benı delırtıyo fılmı anlayamıyo insan 2.sınde onumuzde ortaokul kızları vardı da,,,,
kızlar geçen akşam recep ivedik'e gittik gülmekten öldümmm :))
şiddetle gitmenizi tavsiye ederim baya bi stres atarsınız çok komiktii bütün salon koptu yanii:roflol:
Kızlar Allh kahretsiiiiiiinnnn..lavaboya gittim..siyaha dönmüş akıntı..kanlı gb...eyvahlar olsun..şimdi hemen arıyorum dr.u..
berencim aslında haklısın leke konusunda dün doktorada dedim ara ara lekeler geliyo
normaldir diye gelmiyorum ama nasıl davranmalıyım böyle olunca dedim ne diyosun
çok önemli asla ihmal etme hele ağrıyla geliyosa hemen gel kesin bi düşük tehdidi bu
dedi az geldiği zaman ağrın fln yoksa ayakalrını yükseğe koy uzan dedi bende pek dikkate
almıyordum ama çok önemliymiş meğerse
Kızlar Allh kahretsiiiiiiinnnn..lavaboya gittim..siyaha dönmüş akıntı..kanlı gb...eyvahlar olsun..şimdi hemen arıyorum dr.u..
benimde aklıma geldi acaba gitsemmi dvd sinimi alsam diye dur gideyim bariii kocişime söyliyimde
geçende bende 7 kocalı hürmüzün dvd sini aldım harika bi film beğenmeyenler halt etmişlülülülülülü
çok komik ve kadın rolünün hakkını vermiş kıyafetlere felan bayıldım bende tavsiye ederim yani
benimde aklıma geldi acaba gitsemmi dvd sinimi alsam diye dur gideyim bariii kocişime söyliyimde
geçende bende 7 kocalı hürmüzün dvd sini aldım harika bi film beğenmeyenler halt etmişlülülülülülü
çok komik ve kadın rolünün hakkını vermiş kıyafetlere felan bayıldım bende tavsiye ederim yani
DSMART ta gösterimde bu ay
5 TL :lepi:
izleyelim bari sositososito
AY NAPICAM BEN YAAA..dr.hastaları dolmuş...devlete gitsem yarına verir sonuçöları..bu saattten sonra..ay napıcam ben yaaa..bi akıl verin...
AY NAPICAM BEN YAAA..dr.hastaları dolmuş...devlete gitsem yarına verir sonuçöları..bu saattten sonra..ay napıcam ben yaaa..bi akıl verin...
kız oğlun izlemesin biraz ayıp yaniiii
canım devlet hastanesine kadın doğum acile git
hemen tahlil ultrason herşeyi hemen yapıyolar sonucunu da veriyolar
yani buadaki hastanelerde veriyolar
veya başka bi hastaneyokmu ara randevu al hemen git aklıam başka bişi gelmıyo
ya napıyım ben bişey söyleyin..devlet sonuçları hemen veririmi..yarın sabah veriri..özeldede dolmuş hastalar..ancak cumartesiye diyo...
canım devlet hastanesine kadın doğum acile git
hemen tahlil ultrason herşeyi hemen yapıyolar sonucunu da veriyolar
yani buadaki hastanelerde veriyolar
veya başka bi hastaneyokmu ara randevu al hemen git aklıam başka bişi gelmıyo
yaa bir de ben sorayim ben de henüz hiç bir belirti yok adetime 8 gün var kızlar hamile olamam dimi( yani benim yumurtlama zamanı göğüslerim hassaslaşırdı şu an hiç birşey yok kasığımda ağrı da yok çok ümitsizim her ay adet belirtilerim olurdu ama bu ay yokkk sıfırr :gitme:
ah ben buraların yabancısıyım..ne nerde bi bilsem...o şey adama gitsemmi..hani bana olmusuz konuşan..ilk prolaktin yüksek çıktığında.ona gitmem demiştim ama...bide ilçedeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?