Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
hoşgeldin canım bende 7 aydır bekliyorum bakalım ne zaman gelicek bebişlerimiz:CüvCüv:

aslında bir kere doktora gittim ama 1 sene bekleyelim dedi. kısmett işte. işallah en kısa zamanda gelir bebişlerimiz. etrafımda herkes hamişş . bende istiyom (

aslında bir kere doktora gittim ama 1 sene bekleyelim dedi. kısmett işte. işallah en kısa zamanda gelir bebişlerimiz. etrafımda herkes hamişş . bende istiyom (

bende geçen hafta gittim canım doktora banada 1 sene beklememiz gerek dedi ama ben yinede kan tahlili yaptırdım yarın götürücem hormonlarıma bakıcak bakalım hayırlısı

üzülme dicem ama olmayacak biliyorum. umudunu yitirme canım. demekki zamanı var daha. ben buna inandım 10 ayda. durmak yok yola devam.

Canım!Sağol ama inan hiç üzülmedim.Bir dahaki aya saklıyourm ben toplu üzüleceğim :hulya: Umarım gülerim tabi o başka...

Evet ya nazar değmesin topikciğimizde herkes kendi kadar arkadaşlarını da düşünüyor.Tek taraflı değil ilişkilerimiz.
İnşallah en kısa zamanda gelir bebişin birlikte bekleriz :)

smartgirl nazar değmesin gercekten. bende sessiz sessiz hep sizi okudum gecen haftadan beri. ve bugün aranızdayım.paylasımlar çok güzel ve hepsi gercekten içten......

iyi dileklerin için teşekkürler.bir hafta kaldı sabırsızlıkla bekliyorum. kendimi pek umutlandırmıyorum..

bende geçen hafta gittim canım doktora banada 1 sene beklememiz gerek dedi ama ben yinede kan tahlili yaptırdım yarın götürücem hormonlarıma bakıcak bakalım hayırlısı

işallah hersey yolundadır senin için.. benimde ihmal etmemem lazım. bende en yakın zamanda tahlil yaptırsam fena olmıyacak.

kırmızılar gelmesin.. bebiş gelsin dicemde içimden bir ses yok dio... kendimi anne gibi hissetmiyorum... -tatlicadiarzu-

şekercm bence sen bu ay hamilesin rahim filmi işe yaradı belki %95 unuttunmu kaydirigubbakcemile3 İnşAllah 95in içindesindir

Evet umutlandırma canım yaaa,sonra çok üzülüyor insan.Ben hep negatif yaklaşıyorum kiii olursa süpriz olsun ama olmazsa hakikaten olacakmış gibi düşündüğün için sanki bebek varmış da kaybetmişsin gibi üzülüyorsun malesef. Sloganımı ÜZÜLMEK YOK :)

Kızlar istanbul da op.dr oğuzhan daver hakkında bişiler bilen varmıdır

herkese selammmmm nasılsınız canlarım.Maşallah nasılda kaynatmışşınız yafu.okuyurum okuyorum bitmiii :bbo: kırmızı gören arkadaşlarım durmak yok çalışmalara dewamkaydirigubbakcemile5 günü geçen arkadaşlarım inşallah sizden bebiş haberi alırızzzzz......:Saruboceq:.......... kıs the_fts senden çok umutluyumm bulantılarda başlamışşşş hadi bakalım canım benim burnuma bebiş kokuları geliyoooo:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Canım hoşgeldinnnn kaydirigubbakcemile5 ya inş. bulantı şimdi geçti ama uff çok stres başladı şimdi bu doktor işi beni çok geriyorrrkötükedihüso

selam canım hoşgeldin a.s.

Canım hoşgeldinnnn kaydirigubbakcemile5 ya inş. bulantı şimdi geçti ama uff çok stres başladı şimdi bu doktor işi beni çok geriyorrrkötükedihüso

canım nie geriliyosun kiiii doktor sana bebişini göstercek belkideee öyle düşün.yaw hazır bulantında varken bida test yapsana.bu sefer çıkar gibi geliyo bana:lepi:zemuszemus

bak şimdi bende umutsuzlaştım senin adına hani derler ya insan hisseder diye olsun bu ay olmazsa bidahaki ay yerimseniben

valla kırmızılar gelirse üzülmicem.. napıyım canım daha 2 ay oldu.. zırt die gelcek hali yok yaa.... kaydirigubbakcemile3

canım öle deme ben sendende çok umutluyum bebişin seninle şuan:ecrin_bebek: :Saruboceq:

ay ağzından bal damlıyor valla... inşallaaaaaahhh... :1hug::Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…