hoşgeldin canım bende 7 aydır bekliyorum bakalım ne zaman gelicek bebişlerimiz:CüvCüv:
Kırmızı kartı gördüm sahayı terk ettim sessizce canımcım :)) Kızların da söylediği gibi :)
aslında bir kere doktora gittim ama 1 sene bekleyelim dedi. kısmett işte. işallah en kısa zamanda gelir bebişlerimiz. etrafımda herkes hamişş . bende istiyom(
iyi canım gelmesinlerde bebiş gelsin:CüvCüv:
üzülme dicem ama olmayacak biliyorum. umudunu yitirme canım. demekki zamanı var daha. ben buna inandım 10 ayda. durmak yok yola devam.
Evet ya nazar değmesin topikciğimizde herkes kendi kadar arkadaşlarını da düşünüyor.Tek taraflı değil ilişkilerimiz.
İnşallah en kısa zamanda gelir bebişin birlikte bekleriz :)
bende geçen hafta gittim canım doktora banada 1 sene beklememiz gerek dedi ama ben yinede kan tahlili yaptırdım yarın götürücem hormonlarıma bakıcak bakalım hayırlısı
kırmızılar gelmesin.. bebiş gelsin dicemde içimden bir ses yok dio... kendimi anne gibi hissetmiyorum... -tatlicadiarzu-
smartgirl nazar değmesin gercekten. bende sessiz sessiz hep sizi okudum gecen haftadan beri. ve bugün aranızdayım.paylasımlar çok güzel ve hepsi gercekten içten......
iyi dileklerin için teşekkürler.bir hafta kaldı sabırsızlıkla bekliyorum. kendimi pek umutlandırmıyorum..
şekercm bence sen bu ay hamilesin rahim filmi işe yaradı belki %95 unuttunmu kaydirigubbakcemile3 İnşAllah 95in içindesindir
he dimi? oda vardı.. :jeyyar:
du bakalım nolcak bekleyelim görelim... :hulya:
kırmızılar gelmesin.. bebiş gelsin dicemde içimden bir ses yok dio... kendimi anne gibi hissetmiyorum... -tatlicadiarzu-
herkese selammmmm nasılsınız canlarım.Maşallah nasılda kaynatmışşınız yafu.okuyurum okuyorum bitmiii :bbo: kırmızı gören arkadaşlarım durmak yok çalışmalara dewamkaydirigubbakcemile5 günü geçen arkadaşlarım inşallah sizden bebiş haberi alırızzzzz......:Saruboceq:.......... kıs the_fts senden çok umutluyumm bulantılarda başlamışşşş hadi bakalım canım benim burnuma bebiş kokuları geliyoooo:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
herkese selammmmm nasılsınız canlarım.Maşallah nasılda kaynatmışşınız yafu.okuyurum okuyorum bitmiii :bbo: kırmızı gören arkadaşlarım durmak yok çalışmalara dewamkaydirigubbakcemile5 günü geçen arkadaşlarım inşallah sizden bebiş haberi alırızzzzz......:Saruboceq:.......... kıs the_fts senden çok umutluyumm bulantılarda başlamışşşş hadi bakalım canım benim burnuma bebiş kokuları geliyoooo:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:
Canım hoşgeldinnnn kaydirigubbakcemile5 ya inş. bulantı şimdi geçti ama uff çok stres başladı şimdi bu doktor işi beni çok geriyorrrkötükedihüso
bak şimdi bende umutsuzlaştım senin adına hani derler ya insan hisseder diye olsun bu ay olmazsa bidahaki ay yerimseniben
canım öle deme ben sendende çok umutluyum bebişin seninle şuan:ecrin_bebek: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?