kızlar ben bu arada biraz önce kan testi yaptırdım
18 30 da alcam inş bişe çıkar
sabah veririm haberlri
kaç gündür baş ağrısından ve mide bulantısından ölüyorum bişe çıkmasada en azından ilaç kullanırım diye test yaptırdım hadi baklım ne çıkcak ölcem merektan
kızlar hafta sonu giremeiğim için topiğe sayfaları okuyordum.
doktora gittim ultrosanla göremedi kan verdim yarın alacağım sonucu
hamilelik mide bunatıları yavaş yavaş başladı ve kasıklarım arada çok ağrıyor. onun haricinde güzel.ama çok güzel bi duygu allah isteyen herkse göstersin. :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
kızlar ben bu arada biraz önce kan testi yaptırdım
18 30 da alcam inş bişe çıkar
sabah veririm haberlri
kaç gündür baş ağrısından ve mide bulantısından ölüyorum bişe çıkmasada en azından ilaç kullanırım diye test yaptırdım hadi baklım ne çıkcak ölcem merektan
hoşbulduk canım. insanın duyguları o kadar değişiyorki anlatamam.bebek dergilerini okurken bile ağlıyorum. bi bebek gördüğüm zaman gözlerim doluyo. gerçekten çok farklı bir duyguymuş.
tatlım iyiyim valla.. hatta fazla iyiyim... kaydirigubbakcemile2
hiç bi yerim ağrımıyor... güya adet olcam... kaydirigubbakcemile3
duanı okudum süper... sen nasılsın?
salla tavizi... çıkar için yanaş işte... bebek olunca intikam çanları çalar elbet... :jeyyar:
hadi hayırlısı. güzel haberini bekliyoruz canım. inşallah hamilesimdir.
kafamçokkarıştı biz belirtisiz hamiş olcaz kaydirigubbakcemile bende bugun başladı 13 gün sonra kafamçokkarıştı bakalım yakındır ya kırmızı yicem ya anne olcam
amin canım haydi hayırlısı... :1hug:
hadi bakalım bir bebiş daha ekleriz inşallah topice... alkisalkisalkis:CüvCüv:
ay canım kıyamam sana hep öyle diyorlar anne olmak başka bir duygu diye işallah bir gün biz de o duyguyu tadarız.. Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım :Saruboceq:[/QUOTE
amin canım. smartcığımdan bi haber varmı.pazartesi test yapacaktı. inşallah hamişdir ya
sen hamiş olcan inşallaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh... :Saruboceq::CüvCüv:
ay canım kıyamam sana hep öyle diyorlar anne olmak başka bir duygu diye işallah bir gün biz de o duyguyu tadarız.. Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin canım :Saruboceq:[/QUOTE
amin canım. smartcığımdan bi haber varmı.pazartesi test yapacaktı. inşallah hamişdir ya
o kırmızıları görmüş canım malesef
maalesef canım kırmızlar geldi onunda :gitme:
angell sende yok bişeyler demi gelen giden
Öyle hep okumak yok!Biraz da anlat bakalım :) Sen ne zmandır denemelerde bulunuyorsun? yerimseniben
yok daha gelmediler kaydirigubbakcemile2
2,5 yıllık eviyim. çalısmalara 7 aydır başladık.bende her ay umutla bekleyenlerdenim. her ay hayal krıklığı yaşaıorum..... bu sitede güzel arkadaslıklar kurulmuss.. kızlar bendee burdayımmmmmmmmm :)))
2,5 yıllık eviyim. çalısmalara 7 aydır başladık.bende her ay umutla bekleyenlerdenim. her ay hayal krıklığı yaşaıorum..... bu sitede güzel arkadaslıklar kurulmuss.. kızlar bendee burdayımmmmmmmmm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?