Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
selam canım hoşgeldin a.s.

hoş buldum canımmmmmm nasılsın.güzel haberler varmı bakalımzemuszemus... herkesi okuyorum ama kalabalık olduk ya unutuyarum kusra bakmayın olurmu.bide ben bu topikten çok umutluyum.burdaki herkes 2010 annesi olcak:CüvCüv:

kızlar bugun test yapamam ofiste tek başımayım belki eski doktoruma giderim akşam iş çıkışı eger varsa zaten önce sizle paylaşırım

saol canım iyiyim sen nasılsın? benim reglime daha çok var canım yani daha yumurtlama haftam yeni bitti işallah olurda güzel haberler veririz:) bende çok umutluyum canım ya işallah hepimiz yeni yılda anne oluruzzzz

sendende mütiş haberler bekliyoruz... kaydirigubbakcemile:CüvCüv:

Bende Benden Müthiş haberler bekliyorum delikafadulden ya ben bayan doktor bulamıyorum kızlar ya op.dr demet par die birini buldum ama hakkında fazla yorum yok CADIARZU

kızlar işlerin yoğunluğundan giremiyorum. kusura bakmayın. fırsat buldukça gireceğim. öptüm hepinizi a.s. a.s. a.s.

dayanamadım 17:30 da doktorda randevum var kızlarrrrrr

hadi bakalım cnm,hayırlı haberlerini bekliyorum,dualarım seninle canımcımmm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: ben bilim zaten sende bebiş varrrrr:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…