Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
burdayız kız nolduki:))

SESİNİZ ÇIKMIYODA Bİ KONTROL EDEYİM DEDİM KAYTARMAYIN DİYEkaydirigubbakcemile3

SÖZ VERİYORUM HM BAK HALA BURDAYIM HAMİŞ OLUPTA KAÇÇADIM YİNE BAKINIYOM BAŞKA SİTELERE AMA BURDAN AYRILMIYOM vereliniortak
KIZ DELLENDİMİ NE NE BOŞANMASI NE EVLENMESİ AAAA klava:
BAK BİŞE DİYİM BANADA RÜYALARINI ANLATTIKLARI ZAMAN SABIRSIZLANIYORDUM AMA YAKIN VADEDE DÜŞNME DEDİLER BENDE 1 AYI GEÇMİŞTİR MESELA RÜYADAN SONRA

BUrdayızzzzz Çok şükür bugünde görev başındayız sempatiksalakcinni

İİ KAYTARMAK YOK YOKSA MAAŞDA YOKlmaz:

TEKRAR AL ÇATLIYCAM ELSON BİRAZDANNN

canım boşver istersen birazdaha bekle....

EH ELSON YA BECEREMEMİŞSİN :mymeka:
EĞER HAMİLEYSEN VARYA
BU BEBEK SANA ÇOOOK ÇEKTİRECEK SÖLİM :roflol:

tamam canım eklerim 13 şubattı dimi..

bende de belirti yok maalesef....

sagol canımm

ayy sen hem yasaklısın hem şişko olcannn ben suyu aldımmm kaydirigubbakcemile3

:))))ama amaaa... haftaya yasak kalkıyo benim kocişşte sayıklamaya başladı. hergün izin vermez di mi diyoo.. ben dedim 10günde haftada 1 falan. delirdi adam alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

anam benim yıl geçti beeee kaydirigubbakcemile3
sanki çok maaş verionuzda bide tehdt ediyonuz kaydirigubbakcemile3

Kızlar nisanda dayım evleniyor internetten bir kıyafet beğendim...sizin de düşüncelerinizi almak istiyorum...sade ama hoş bir elbise... bayanssulusmile

Eklentiler

• $1.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 24
:))))ama amaaa... haftaya yasak kalkıyo benim kocişşte sayıklamaya başladı. hergün izin vermez di mi diyoo.. ben dedim 10günde haftada 1 falan. delirdi adam alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

adamı alıştırdın hergüne alışmış kudurmuştan beter demezler mi bilmiyorumkismile
Allah sabır versin eniştemeeee kaydirigubbakcemile3

EH ELSON YA BECEREMEMİŞSİN :mymeka:
EĞER HAMİLEYSEN VARYA
BU BEBEK SANA ÇOOOK ÇEKTİRECEK SÖLİM :roflol:
hakkaten yaaa.ama nasıl beceremiyim.herzamanki gibi üç damla damlattım işte...daha napıyımm..:gitme:
valla o mu bana çektirecek benmi onu çok dövecem bilemem..
bu arada sorularınızada cevap vereyim canlar..bugün bidaha yapmıycam test.kan testine kadar.onun içinde nettn hastane bakıcam şimdi..kanamam devam etmiyo pembedana..kanamada değildi..bi acayip..ilk defa oldu..siyah bi akıntı..iki gün sürdü..bugün yok..bende çatlıyorum ama napimm...
kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…