merhaba bayanlar.. yeniyim buralarda. nasılsınız?
ayyy senin göbüşte kocamandır...göndersene fotonu bizee...görelim seni :))))
çabuk gel.bugün herkes serer işleri cuma ya:lepi:
kızlaaaar..ablam msn de ne yazmış bi bakın allah aşkına....aynen kopyaladımm...
dün sevda yengem aradı
seni rüyasında görmüş gelinlkle
hamileliğe yordu
allahım heyecandan ölücem....
inşallah yoksa yavru aç kalır en çok 85 galiba şimdi.boshayallersmile
bizim server a herkes bağlandığı için ve herkes herkesin pc yi gördüğü için özel bişey bırakmıyorum burda.evet baya çıktı.12 kilo aldım sımdıye kadar gorenler hıc almamıssın dıyo bı cıplak gorseler benım.aynaya bakamıyorum var ya berbat bı duygu.benim eşimde kiloyu hiç sevmezbilmiyorumkismile
uuuu çok acıktım iş yetiştiricem diyede yiyemedim bebiş bağırsakalrımı kemirmeye başlıycak he şimdi
hemen bişiler tıkınmalıyım cokacimcoook :CüvCüv:
4 aydır uğraşıyoruz. henüz yok yani sanırım :) göğüslerim şiş ve son adetim 3 gün lekelenme olarak geçti. ama işin kötü tarafı perşembe günü bir bankayla iş görüşmesine gideceğim ve kesinlikle bana hamile kalmayacaksın diyecekler yani bu belirtilere sevinemiyorum biletest yaptım 1 hafta önce negatif çıktı ama yine de bilemiyorum
canım hayırlı ugurlu olsun,Rabbim sağ salim bebeğine kavuştursun inş..opuyorumnanaktan
canım çok sewindim yaaaa....hep diyorum, şubat ayıııı çok mutlu etti bizleri!!!
bu seneyi güzel açtık kızlar...sağlıkla bebeklerimizi kucağımıza alırız inşallahh...
canım bende 7-8 aydır işsizim.. tam bir çok yerden aramaya başladıkları bu dönemde hamiş kaldım... bebişi büyütmek daha makul geldi tabii...
1 sene sonra yine arar bulurum iyi kötü bişiler?
inan kaç gündür bunalım dolaşıyorum. işin traji komik tarafı bu günler yumurtlama dönemlerim ama kafam o kadar karışık ki.. iyi de bir bankanın sınavını kazandım görüşmeye çağırıyorlar. inşallah hamilelikle ilgili bir konu etmezler de ben de bebiş için daha çok umutlanırım. çünkü arkadaşımı hamile kaldı diye çıkardılar işten. neden kadınları bir tercih yapmak zorunda bırakıyorlar yaa..
şans işte ilk defa bu ay lekelenmem oldu bitti. lekelenme döneminde kan testim negatif çıkmıştı şimdi var mıdır sizce bir şeyler gögüslerden başka da bir belirti yok.
ne güzel ama bebek almış kiiloları galiba...3,5 kilo bebek olsa bi o kadarda suyu olouyomuş
düşünsene inceceik olacaksın doğumdan sonra..
kızlar primanın sayfasına girip, videolar bölümünde hemen solda ilk video yu izlemenizi tavsiye ederim...
o kadar güzel ki!!!
tatlım sende göbüş var mı????
çok acilmiş Allah'tan klavyem hızlı bitiricim hemencicik inşallah yanlış yazmamışımdır.
aklinialirimsmile
haydi hayırlsıı diyelim :)
ipekcim ilk zamanlar az süt gelirmiş emzirmeye alışık olmadıgın ve süt bezleri süt
üretmeye alışık olmasıgı için ama emzirdikçe çoğalır emzirdikçe çoğalırmış merak
etme aç kalmaz sık sık emzirmek lazım annem diyoki bebek yeni doğdugunda hemen
yorulur uyur emerken gıdıgını okşarsan hemen uyanır sonra gene emer hemen gene uyur
çok çabuk yoruluyolar diyo :)
ne bileyim herkesin belirtilerini okuyunca ben de bir şey yok gibi geldi. bugun alayım bakalım. sizler de var mı bebiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?