ne güzel ama bebek almış kiiloları galiba...3,5 kilo bebek olsa bi o kadarda suyu olouyomuş
düşünsene inceceik olacaksın doğumdan sonra..
kızlar primanın sayfasına girip, videolar bölümünde hemen solda ilk video yu izlemenizi tavsiye ederim...
o kadar güzel ki!!!
yemeğimi yedim geeldim :)
video bölümünü bulamadım link atarmısın :)
selam kızlar
eşimin babaannesi vefat etti gelemedim bi kaç gündür
listeden silinmişim ama adet olmadım
canım bende hamileğim ama bendede bi belirti olmadı o yüzden belirti arama bence
canım sanırım var ama dışardan hissedilcek kadar değil tabii oldugunu şundan
hissediyorum karnım gerildi sertleşti üstüne yatamıyorum ama en çok gaz var
gaz olsada olmasada karnımda bişeyin büyüdüğünü hissedebiliyorum içerde
yüzüstü hiç yatamıyorum ve karnım kasıklarım gergin hep bunun için birden gülersem
gln bi ağrı saplanıyo off çok beter bşey :)
canım başınız sağolsun..
adını ben sildim ama önceden değil bugün sildim çünkü baya bekledik sen hiç gelmeyince sildim ben de...ekleyim mi tekrar?
sagol canım
belirti yok hiç
yine gecikti sanırım
istersen ekle sen bilirsin?
bizim bekçiler uyuyo galibakaydirigubbakcemile3
canım ben kendimi göremiyorum listede
birileri hep görürmüş rüyasında zaten
senin gördüğün deilde, çünkü sen bilinçaltı etkileniyosun ya
ama başkaları görürse daha hayra yorulur hayırlısı olumunekankayizsmile
bizim bekçiler uyuyo galibakaydirigubbakcemile3
emerken gıdığını okşamak ya o anı hayal etmek bile çok güzel.ben hemen doğurmak istiom:CüvCüv:
yok canım bebeğim henüz 1032 gram,gerisi bende:kedi:
selam kızlar
eşimin babaannesi vefat etti gelemedim bi kaç gündür
listeden silinmişim ama adet olmadım
tatlım face den prima dünyasına üye ol. orda videolar var...
göremezsin çünkü yeni katılanları yazmıyoruz önce kanıtla kendini bizi bırakmıcagını kaydirigubbakcemile3
benide hep görüyolar yaaww gelinliklee
ben artık acaba boşanıp yenidenmi evlenece diom bebiş olmadıgına göre
ay allah aşkına kızlar..test aldım.oncomed..ilk 3-4 dakika test çizgi bile çıkmadı..sıfır yani.geçersiz.bende sinirlendim.üç dört damla daha damlattım..ay şansa bak yaaa.bırak çifti teki bile çıkmadı..geçersiz sayılırmış tabi böyle..neyse ben duruldum en azından biraz...
sarı lale öldürdün beni gülmekten....:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
ay allah aşkına kızlar..test aldım.oncomed..ilk 3-4 dakika test çizgi bile çıkmadı..sıfır yani.geçersiz.bende sinirlendim.üç dört damla daha damlattım..ay şansa bak yaaa.bırak çifti teki bile çıkmadı..geçersiz sayılırmış tabi böyle..neyse ben duruldum en azından biraz...
göremezsin çünkü yeni katılanları yazmıyoruz önce kanıtla kendini bizi bırakmıcagını kaydirigubbakcemile3
benide hep görüyolar yaaww gelinliklee
ben artık acaba boşanıp yenidenmi evlenece diom bebiş olmadıgına göre
BUrdayızzzzz Çok şükür bugünde görev başındayız sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?