dilemmada aynı şeyi düşünüyomu acaba..küçük canavarlar... kaydirigubbakcemile3 ayyy kafası çekmez insanın yaa..geçen öğretmen yakınıma uğradımda.öğretmen sandılar beni dakikanın içinde 100 tane şikayet dinledimm...ayy bıcır bıcır ne güzel kaydirigubbakcemile2
canım hayırlısı böyleymiş inş en kısa zamanda biterde kafan rahat bi şekilde bebişler doğurursun kocişine:ecrin_bebek:
Sağol canım, evet meleğimiz biraz daha bekleticek gibi görünüyo ama olsun napalım, hayırlısı olsun yeter ki yerimseniben
İnşallah Nisan ayına bomba gibi girecez, kocişin tahlil sonuçları da çok iyi çıktı, bu ayı da atlatınca hamile kalmaman için hiçbi neden kalmicak dedi doktorum :lepi:
yüksek iken hamile kalındığında;düşükl olurmuş.Doktorum söyledi.Tüp bebek doktoru kendisi.Ben 1 aydır takip yaptırıyorum zaten
Doğru canım, bizzat yaşadığım için kesinlikle doğru olduğunu söyleyebilirim yerimseniben
Allah kimseye yaşatmasın :Saruboceq:
Tsh ım normaldi benim.Bazen tshın yüksekliği de prolaktinin yüksekliğine sebep olabiliyormuş Zaten prolaktin yüksekliği yumurtlamayı düzensizleştirebiliyomuş canım.
Çok önemli nokta da şu: Prollaktin yüksek iken hamile kalındığında;düşükl olurmuş.Doktorum söyledi.Tüp bebek doktoru kendisi.Ben 1 aydır takip yaptırıyorum zaten
Ne güzel işte.Sen zaten pozitif bi kızsın.Her şey güzel olacak inşallah canım
İnşallah canım :Saruboceq:
Ya var ya hiçbişeye üzülmüyorum da Mart ayını kocişle yaramazlık yapamadan geçirecez ya en çok ona üzülüyorum :kedi:
Kedilerin çığlıklarını duydukça içimiz gidecek ama biz bişe yapamicas yaaaaaaa ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
:roflol: :roflol: :roflol:
rabbim şifalar versin hepimize inş...ne diyim..benim durumda yarın belli olacak..hayırlısı rabbimden...
:Saruboceq:
canım ınsallah bakalım bende gıdıcem doktorada alttan bakarsa dıye panık yaptım bıraz
kaydirigubbakcemile3
tüp bebek için tahlillere ve muayenelere gittiğim o 1hafta boyunca 3kez jilet yaptım
ve kukumda 2 tane sivilce çıktı :roflol: bi kaşınıyo acıyo sorma :roflol:
şimdi bekliyom uzasın diye iğnelere başladığım hafta ağdaya gitcem :roflol:
sen çok sık yapmayasın he tamammı :1rolleyes:
:roflol: pehhh koçumm benim be küttttttt bi tane :roflol:
evet ipek gelmemiş sanırım gene sorun var netlerinde :) bulantılaırm flnda azaldı ama
eğilemiyorum fln bi gergınlık var bel ve göbek cevremde uykum gelıyo bu aralar çok fazla
bi de oturmak deli gibi yoruyo beni :) hep uzanmak istiyorum :)
ayy dur bakalım yavrucum 6aydan sonra ne yapcan sen..
ben hamileyken 7.ay bitene kadar çalıştım ayaklarım şişiyodu oturmaktan
terlikler sığmıyodu ayağıma bereket yazdı ama balon gibi oluyodu ya ayaklarım bacaklarım parmağımı bastırıyodum koca bi çukur oluyodu:roflol: ayağının altına yüksek bişi koy ayşecim son zamanlarda lazım olcaka.s
İnşallah canım :Saruboceq:
Ya var ya hiçbişeye üzülmüyorum da Mart ayını kocişle yaramazlık yapamadan geçirecez ya en çok ona üzülüyorum :kedi:
Kedilerin çığlıklarını duydukça içimiz gidecek ama biz bişe yapamicas yaaaaaaa ohaoldumsmile ohaoldumsmile ohaoldumsmile
:roflol: :roflol: :roflol:
dilemmada aynı şeyi düşünüyomu acaba..küçük canavarlar... kaydirigubbakcemile3 ayyy kafası çekmez insanın yaa..geçen öğretmen yakınıma uğradımda.öğretmen sandılar beni dakikanın içinde 100 tane şikayet dinledimm...kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
:roflol:
3 sene folklör öğretmenliği yaptım ilkokullarda
aman yarabbim anlamıyolar susmuyolar yerlerinde durmuyolar
bu haldeyken düşünün kareografi ve hareket öğretiyosun :roflol:
ama çok şekerlerdi bacaklarıma yapışıyolardı örtmenim örtmenim
öpme faslı başlayınca hele nevrim dönüyodu :bbo:
çocuk sevgisi çok başka bişi gerçekten saf artniyetsiz masum
rol yok yapmacıklık yok oyun yok..
çok takdir ediyorum bu yüzden öğretmenleri allah başımızdan eksik etmesin
çok sıkıcı bigünnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?