bildiğin tüp bebek canım. eskiden bende öyle düşünüyordum tıpkı senin gibi olursa olur nolcakki.. hatta dr.a gitmek bile aklımın ucuna gelmemişti. hele hele aşılama. insan o psikolojiye girdimi sonuna kadar gitmeye karar veriyor ama yokluk psikolojisi değil bu.. oğlumun kardeşi olsun yalnız kalmasın bu hayatta, desteği olsun psikolojisi.. anlıyomusun. yoksa bırak parasını emeğini zorluklarını zamanını, 11sene sonra bebek bakmayı göze almak bunun için 3senedir hast.lerde sürünmek senin tabirinle, inan kolay bir karar değil canım. böyle düşünüldüğünde üzülüyorum ben. nasılsa bir tane var daha ne şeyin şeyini istiyosun olmayanlar ne yapsın, sanki hakkın yok senin der gibi. benn oğlumu kendim ve eşim için dünyaya getirdim biz istediğimiz için bizim için.......... ama ben ikinci çocuğumu oğlum için dünyaya getiricemmm anlatabildimmi canım
senağlama senağlamasenağlama
sabah sabah çok dokunaklı bi konuşmaydı berenim valla çok duygulandım sonuna kadarda hak verdim sana inş.rabbim gönlüna göre versin bakarsın tüp bebk ya olma şansı yüksek rabbim çift kardeş verir oğluna:1hug:
evet tam bitti derken artarak devam ediyo 5. haftamdan beri yemek yapmıyorum ki zaten yapamıyorum
eşim yapıyo annem yapıyo görümcem yapıyo falan yapılmışı bile zor yiyorum zaten
uykularımda bölük pörçük gece kaç kere
uyanıyorum saçma sapan rüyalar görüyorum mesela geçen akşam bi rüya gördüm
bebiş doğmuş oğlum olmuş bana göstermıyolar bakarsın daha ya ohoo falan diyolar bi bakıyorum
o kadar çirkinki nası ağlıyorum nası ağlıyorum ya her bebk böyle kara olur doğunca fln
diyolar kırkı çıksın gör falan filan saçma rüyalar görüyorum yani :) hayırlara çıksın genede
böyle işte bide şu sırt ve bel ağrılarım geçmiyo bi türlü ama bunlara rağmen çok dincim
yürürüken çok iyiyim uykuya dayanamıyorum hiç kafamı koydugum yerde uyyakalıyorum
ama uyurken sık sık uyanıyorum çelişkiye bak :bbo: :bbo: :bbo:
tinkerbell09 kullanıcısından alıntı
ay_she, bayankarasu, BeReN35, ipek26, naneseker, SariLale, smart_girl, su1983, zehsel
kızzlar hepinize GÜNAYDIN
günaydın canımcım opuyorumnanaktan kusura bakma şimdi gördüm mesajını olumunekankayizsmile
KONTESCIM CANIM BEN O ISIMLERI ALTTAN KOPYALA YAPISTIR YAPTIM...SENIN ADINI KOPYALAYAMAMISIM DEMEKKI ...SANA DA GUNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN:dance:
ne kadar şanslısın sen ...bak aılen yanında yemek yapıyo...kocan becerebılıyo....benım ne annem ne bacım var yanımda ..gurbet elde yemek yapamayan bır kocala bas basayım ama allahtan dıger ısler elınden gelıyo..uykusuzluga gelınce bende oleyım gece 3-4-5-6 nobetlerım oluyo...dr a soledım de normal dıyo hormonların altust oldu dıyo...napalım gecer yakında ..bu arada bı yerde okumustum bu uykusuzluk annenın hamılelık sonrasına kendını reflex olarak hazırlamasıymıs...yanı o zamanlar bolca yasıcaz ya...ne garıp dıılmı doga her seyı duzenlıyo...ya benım en buyuk sıkıntım ne bılıyomusun...yemek yedıkten sonra bıle karnım kazınıyo tokuma ama yıne de kazınıyo sureklı bı aclık hıssı ya...
bildiğin tüp bebek canım. eskiden bende öyle düşünüyordum tıpkı senin gibi olursa olur nolcakki.. hatta dr.a gitmek bile aklımın ucuna gelmemişti. hele hele aşılama. insan o psikolojiye girdimi sonuna kadar gitmeye karar veriyor ama yokluk psikolojisi değil bu.. oğlumun kardeşi olsun yalnız kalmasın bu hayatta, desteği olsun psikolojisi.. anlıyomusun. yoksa bırak parasını emeğini zorluklarını zamanını, 11sene sonra bebek bakmayı göze almak bunun için 3senedir hast.lerde sürünmek senin tabirinle, inan kolay bir karar değil canım. böyle düşünüldüğünde üzülüyorum ben. nasılsa bir tane var daha ne şeyin şeyini istiyosun olmayanlar ne yapsın, sanki hakkın yok senin der gibi. benn oğlumu kendim ve eşim için dünyaya getirdim biz istediğimiz için bizim için.......... ama ben ikinci çocuğumu oğlum için dünyaya getiricemmm anlatabildimmi canım
ay_she, bayankarasu, BeReN35, derya32, dilemma_, idilcan, naneseker, smart_girl+, tinkerbell09, zehsel merhaaba kızlar,gününzün güzel geçmesi dileğiyle,nasılsınız?yaa ne çok şey yazmışsınız oku oku bitiremedim hala..
ay_she, bayankarasu, BeReN35, derya32, dilemma_, idilcan, naneseker, smart_girl+, tinkerbell09, zehsel merhaaba kızlar,gününzün güzel geçmesi dileğiyle,nasılsınız?yaa ne çok şey yazmışsınız oku oku bitiremedim hala..
Selam kızlar! nasıl gidiyo
:gitme: su da hiç sölemiyoooklava:
yok ya geçen hafta eşimden ambargo yedim sonra uzun uzun anlatırım sositososito
o zmn perşembe gecesi büyük gün sırnaşık şey
öle tabi leyleklerin soyu tükenmedikçe umutta var demektir sırnaşık şey kaydirigubbakcemile3
Pazar akşamıydı sanırım biz onunla konuştuğumuzda bayağı kaynattık.Neden girmediğinle ilgili de bir iki şey söyledi ama derinlemesine konuşmadık tabi senin özelin olduğundan. gamyoncuiremsuBende Bende kaydirigubbakcemile3 ohh yaz tatilimi misler gbi yapıcam kaydirigubbakcemile3
sağol canım sen nasılsın? nasıl gidiyo hamilelik :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?