herkese günaydınnnnnn!!!! :lepi:
günaydın şekerlerrr nabersiniz bakalım :)
günaydın şekerlerrr nabersiniz bakalım :)
günaydın canımopuyorumnanaktan
günaydın kızlarrrrrr
Hoşgeldiniz kızlar opuyorumnanaktan ben yine memur odasından kaçamak giriyorum, lab.da seminer var bilmiyorumkismile ya bu hafta nekadar yoğun geçti böyle yaa( arada bir yine kaçamak yapmaya çalışırım ama memurun bilg.ı malum, her zaman olamam (((
Öğleden sonra lab.ıma da size de kavuşurum inş. yine bi aksilik olmazsa olumunekankayizsmile
hepinize günaydın hoşgeldiniz... opuyorumnanaktan
elsoncum sanada günaydın..sonuçlarımı merak etmişsin saol canım hormon testi iyi çıktı hiçbir sorun yokmuş herşey normal..eşimden test istediler işte 7 günlük bi perhiz verdi 7 gün sonra test yapıcaklar işte..bekliyoruz canım... :1hug:
ayşe günaydın canım :)
hazır aklımdayken hemen sorayim sonra unuturum:) bloğunda vişneli bisküvili tatlı var ya ben bunu daha önce yemekteyizde de görmüştüm ama tarifini unutmuştum senin bloğunda görünce aa dedim bu o tatlı kaydirigubbakcemile3 sen normal bisküviyle yapmışsın ordaki kakaoluydu ama,sen de zaten evde diğeri olduğu için ondan yapmışsın:)) kakaolu olan şu piknik bisküviler mi? bir de canım vişne suyu ekşi oluyor mu sen de ilk başta tereddüt etmişsin ama güzel olmuş:)) misafirim gelicekte bunu yapayim dedim hihoyyyt
günaydın kızlarrrrrr
Hoşgeldiniz kızlar opuyorumnanaktan ben yine memur odasından kaçamak giriyorum, lab.da seminer var bilmiyorumkismile ya bu hafta nekadar yoğun geçti böyle yaa( arada bir yine kaçamak yapmaya çalışırım ama memurun bilg.ı malum, her zaman olamam (((
Öğleden sonra lab.ıma da size de kavuşurum inş. yine bi aksilik olmazsa olumunekankayizsmile
canım çok sevindim sonuçların güzel çıkmasına..işallah eşinin sonuçları da güzel çıkar sonra da meleğine kavuşursun:1hug:
günaydım canım evet ben kakaolu olmadıgı için sade kullandım
piknik bisküvi değil normal petibör bisküvi kakolu kullan :) vişne suyu ekşi evet
ama hepsi üst üste geldiğinde çok ekşi olmuyo ve tatlar birbirini tamamlıyo zaten
ben ne zaman yapsam kapışa yeniyo :) bi dene istersen ama her damak tadına uygun
daha garanti bi tarif istersen zana incirli tatlıyı öneririm o da muhteşem ve istisnasız
herkesin severek yiyeceği bişey :) istersen linkini atarım :)
günaydım canım evet ben kakaolu olmadıgı için sade kullandım
piknik bisküvi değil normal petibör bisküvi kakolu kullan :) vişne suyu ekşi evet
ama hepsi üst üste geldiğinde çok ekşi olmuyo ve tatlar birbirini tamamlıyo zaten
ben ne zaman yapsam kapışa yeniyo :) bi dene istersen ama her damak tadına uygun
daha garanti bi tarif istersen zana incirli tatlıyı öneririm o da muhteşem ve istisnasız
herkesin severek yiyeceği bişey :) istersen linkini atarım :)
günaydın ipek apla
dün akşam çok ağrım vardı kasığımda doktora gittim hersey yolundaymış ama doktor
yaramazlık yapmak yasak he hala yasak dedi bilmiyorumkismile progestana devam
edeyim mi dedim şu an kullandıgın tüm ilaçlara 1-2 hafta daha devam dedi
bide dün akşam eve gidince farkettım kaşımla gözüm arasındakı boşlukta mınık mınık noktacıklar cıkmış kırmızı
kırmızı yanağımdan çeneme doğru ınıyo şaşırıdm kaldım neden olmuştur acaba ya
yediğim bişey mı dokundu acaba bilmiyorumkismile
inşallah saol canım benim...eşim aslında 2 ay önce test yaptırmış bende daha yeni öğrendim yaptırdıgını... bazı degerleri düşük çıkmış stres kaynaklı çok yogun işleri canım benim cok bunalıyor...
doktor dedi o zaman tekrar yaptırmamız gerekiyor..ona göre hareket ederiz diyor...canım benim o kadar üzüldümki test yaptırıp değerlerinin düşük çıkmasına söyleyememiş bana.o benim bitanem ya...inşallah bu sefer degerleri yüksek çıkar... :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?