sen napcan çıkcam falan diyodun bi ara??
patron karısı işte.aklinialirimsmile
görüşürüz canımcım.pye pye:icecream:
evet ben de çıkmak istiyorum ama bi ben kaldım muhasebeci şirketi bu halde bırakıp da çıkamam ki yaaa daha sölemedim hamile oldugumuu kalp atışlarını duyim miniğimin o zamna sölicem inş ayrılmak istediğimi de sölicem bakalım hayırlısı inş.
bu sefer kesin geldin miaklinialirimsmile
Geldim geldim olumunekankayizsmile ama 5 e kadar bilmiyorumkismile
hoşgeldin balımmmmm:1hug:
Hoşbulduk kontes hanım buyrunnnnnnnnn pardon sizi tanıyor muyum :uhm:
Kızlaaaaaaaaaaaaaaar bu arkadaş aramıza yeni mi katılmıştı :roflol: :roflol: :roflol:
ee 45 dk falan var.ne var ne yok?
duyarsın canım stres yapma,ilk görüş çok heyecanlı minicik fasulye kadar.sonra nasıl büyüdüğüne inanamayacaksın bile.
ayy ayşem ne bilim yaa keseyi göremez doktor falan diye çok korkuyorumm çok da heyecanlıyım ilk doktor randevum normalde demişdim zaten 7 haftada gidecekdim ama son günlerde çok korkmaya başladım bi arkadaşın öle olmuş kesesi görünmemiş boş gebelik mi nee öle bişey olmazz RABBİMM inş bi sorun çıkmazz dua edin banaaa
Nolsun ipektoşum, görüyosunuz işte, lab.ımda bile rahat yok bugünlerde :sinifsinif:
Sizinle bol bol sohbet eder şu yakma olayının stresini atarım üzerimden diyodum ama olmadı işte, günü de geldi çattı, yarın 2 buçukta önce korkulu rüyam rahim filmine giricem, sonra da yaramı yaktırıcam bilmiyorumkismile
Kociş de korkutup duruyo zaten, kukunu cıs yapacaklar diyo eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
Nolsun ipektoşum, görüyosunuz işte, lab.ımda bile rahat yok bugünlerde :sinifsinif:
Sizinle bol bol sohbet eder şu yakma olayının stresini atarım üzerimden diyodum ama olmadı işte, günü de geldi çattı, yarın 2 buçukta önce korkulu rüyam rahim filmine giricem, sonra da yaramı yaktırıcam bilmiyorumkismile
Kociş de korkutup duruyo zaten, kukunu cıs yapacaklar diyo eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile eyvahedigeldismile
klava: klava: klava:kötükedihüsokötükedihüso
Bayılıyorum kıs seni kızdırmaya kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Canımmmmmmmmmmmmmmmmm olumunekankayizsmile
slm kızlarrrrrrrrrrr ben geldım bugun geberdım yorgunluktan artık yhaaaaaaaa offff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?