yok hayatım cvp yazmamışsın ben ssenın verdiğin cvp a ıstınaden ben de cvp yazdım ... benımkı ıltıhabık bı durum çıktı ama her ıkı drum da ılaç tedavı gbı bşey solemedıler ..olsa bole bı durum soylerlerdı zaten ..vajınal erezyon denılıor...hatta dr um pc ye kaydettı butun tahlıllerımı :hulya:Okudum tatlım, cevap bile yazdım yerimseniben sen görmedin galiba bilmiyorumkismile
yap valla yakışır sana
hep onlarmı yapacak sen bi hamiş olda bak gör daha neler yapacak sana inş.tadarsın en kısa zamanda onlarıda canımmmm
yok hayatım cvp yazmamışsın ben ssenın verdiğin cvp a ıstınaden ben de cvp yazdım ... benımkı ıltıhabık bı durum çıktı ama her ıkı drum da ılaç tedavı gbı bşey solemedıler ..olsa bole bı durum soylerlerdı zaten ..vajınal erezyon denılıor...hatta dr um pc ye kaydettı butun tahlıllerımı :hulya:
bende geldim kızlar ama yine giderim
karasucum hiiiç korkma ohh meleğine kavuşacaksın nazdan çok bunu düşün :)
Kızlar ben kaçıyorum artık, size doyum olmaz, hele bugün hiç olmaz zaten, sabahtan beri giremiyodum, şimdi tam en tatlı yerinde çıkmak zorundayım malesef akannehir
Sizi çok seviyorum kepeleklerim :asigim: tekrar görüşmek üzere beni özleyin anacııııııııııııııııııııııııım opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
slm arkadaşlar ben yeniyim
bişe sorucam bni duyan varmı acaba
fatoş sen nasılsın ayşecım arapça çalıştın mı bu arada ?
su sen burda mısın bşeyu sormam lazım yahu
evet canım ne sorcaksınboshayallersmile
canım yha acaba adet gunumuze bır kaç gun kala bıle hamıle kalabılır mıyız merak ettım de ?boshayallersmile:uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?