Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Sen de hoşgeldin şekercim :) Ben de acayip yorgunum;sizlerle iki sohet edeyimd iye geldim.Burda olacağınızı tahmin ettim;ama Su yok.
.

kambersiz düğün olurmu geldi odaaa :roflol: o zaten misafir takılıo bakıo biri geldi hemen geliyooo aklinialirimsmile

eee boşunamı yaprak dökümü bitince burdayız dedik yahuuu sositososito
sırnaşık şey Ben de çok yorgunum ama sözleştiğimizi çok iyi hatırladığım için geldin :) Mesajını alan gelmiş alan gelmiş sırnaşık şey Kaç gecedir ilk kez bu kadar kalabalık burası

selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Hehe :) Su zaten hiçbir sayfayı atlamaz;nasıl oldu da kaçırdı randevulaşma sayfasını diye şaşırmıştım göremeyince :)) Ama kesin gelir o da demiştim yanılmamışım :sm_cool:

evet canım yazını okudum ve yaprak bitmeden öncesinde burdaydım.aklinialirimsmile

Hehe :) Su zaten hiçbir sayfayı atlamaz;nasıl oldu da kaçırdı randevulaşma sayfasını diye şaşırmıştım göremeyince :)) Ama kesin gelir o da demiştim yanılmamışım :sm_cool:

kaydirigubbakcemile3 tabi kızzz biz öğlenden konuşuyoduk fatoşla akşam gel diye unutur muyum hiçkaydirigubbakcemile3

Allahım isteyen herkese nasip etsin ondan şüphem yok Rabbim vermeyince evrmez.ama çok dua ediyorum sizlerde inş hayırlısıyla en kısa zamanda hamile kalırsınızz bende..isteyen herkeste....

ben nasıl yorgunum bi bilsennn boshayallersmile

napalım söz verdik aklinialirimsmile şaka şaka ösledim valla muhabbetleri olumunekankayizsmile

vallahı ıyı oldu bu randevulasma yoksa hıcmı hıc raslamayacaltık..ösledım be sızı kıssslaarrropuyorumnanaktan

Doğru diyorsun;Su bu yapar yaaaniiii :))) Bundan sonra aşağıda misafir görüünce 'hu huuu Suuuuuu;gel' diyeceğim :1hug:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ohh bee valla özledim yaaaaaa kaç gecedir bomboşş sıkılmıştım nihayet kavuştuk hihoyyyt

evet canım yazını okudum ve yaprak bitmeden öncesinde burdaydım.aklinialirimsmile

Ferhunde kötülük yapmayınca hiç zevkli olmuyor yaprak dökümü;action olsun diye mum gibi adamı(Tahsin'i yani) canavar yaptılar iki bölümde :roflol:

Leylanın da bulanılar azaldı ;daha dün gibi hatırlıyorum ayın 19uydu beklenen regl günü ;benimkiyle aynıydı :dance: O becerdi ben beceremedim :dilcikar:

Sen de şekercim :)

Doğru diyorsun;Su bu yapar yaaaniiii :))) Bundan sonra aşağıda misafir görüünce 'hu huuu Suuuuuu;gel' diyeceğim :1hug:

kaydirigubbakcemile3 tabi kızzz biz öğlenden konuşuyoduk fatoşla akşam gel diye unutur muyum hiçkaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol:

suuuu elma deyince çık armut deyince çıkmaaa :roflol:

evet eskisi gibi zevk vermiyor bana yaprak söylediğin gibi ferhunde şeytanlık yapmayıncada olmuyor...zaten şu dizilerde en sinir olduğum şey pat diye hamile kalmaları sinir şeylerkötükedihüso

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…