slm pembecim
nasıl gidiyor hamişlik:CüvCüv:[/QUbugün dr.dan geldik. pıt pıtları duyduk... babasıda videoya kaydetti kalp atışlarını...
allah herkese nasip etsin inşallah:teytey:
sizin adınıza cok sevindim canımopuyorumnanaktan.ne güzel pıt pıt sesi duymak insanı başka mutlu ediyor.hihoyyyt
allahım herkeze tattırsın inşallah.:Saruboceq:
slm pembecim
nasıl gidiyor hamişlik:CüvCüv:[/QUbugün dr.dan geldik. pıt pıtları duyduk... babasıda videoya kaydetti kalp atışlarını...
allah herkese nasip etsin inşallah:teytey:
aminnnnn
Çok Şanslısınnn sempatiksalakcinni
aminnnnn
fotoşcum sen nasılsın..galiba çalışıyosun.kolay gelsin canımopuyorumnanaktan
sana yasak mı yoksa ??
fotoşcum sen nasılsın..galiba çalışıyosun.kolay gelsin canımopuyorumnanaktan
iyiyim canımcım demeyi isterdim çok yorgunum ama sempatiksalakcinni
merhaba kızlar.size çok öenmli bir sorum olacak...ben normalde 28 günde bir adet olurken bu ay 30 gün sonra oldum.bu ay da çocuk düşündük ama yumurtlama gününü hesaplayamadım biz adet kanamamın 10.,12.,14.,ve 16.günlerin de ilişkide bulunduk.şuan eşim şehir dışında bugün 19.gün ve aşırı derecede akıntım var yani yumurtlama günüm bugünmüydü eşimde yanımda değil çok morelim bozuk lütfen yardımcı olurmusunuzz
Fatoşum,hatice selamlar :)
merhaba kızlar.size çok öenmli bir sorum olacak...ben normalde 28 günde bir adet olurken bu ay 30 gün sonra oldum.bu ay da çocuk düşündük ama yumurtlama gününü hesaplayamadım biz adet kanamamın 10.,12.,14.,ve 16.günlerin de ilişkide bulunduk.şuan eşim şehir dışında bugün 19.gün ve aşırı derecede akıntım var yani yumurtlama günüm bugünmüydü eşimde yanımda değil çok morelim bozuk lütfen yardımcı olurmusunuzz
nasıllsınız kısssllaarrrrrrr hele sukur bı raslasabıldık..anlatın bakem kac gundur neler yaptınız
Aa!Şu işe bak;herkes burda ama kimseden çıt çıkmıyoooo fisfisfis Çalışmaktan yorgun mu düştünüz yahuuu!sırnaşık şey
Sen de hoşgeldin şekercim :) Ben de acayip yorgunum;sizlerle iki sohet edeyimd iye geldim.Burda olacağınızı tahmin ettim;ama Su yok.opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan hoşgeldinnn
nasıllsınız kısssllaarrrrrrr hele sukur bı raslasabıldık..anlatın bakem kac gundur neler yaptınız
selam kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Sen de hoşgeldin şekercim :) Ben de acayip yorgunum;sizlerle iki sohet edeyimd iye geldim.Burda olacağınızı tahmin ettim;ama Su yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?