Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

laelaelaelaelaedelikafadulden

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

Bugün Yok !!!

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

mız mız....................25 ŞUBAT
suozdek........................26 ŞUBAT
captaninkarisi...............28 ŞUBAT
gokcegokce...................1 MART
serap1991............................3 MART
SariLale........................4 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
aysulay26.......................7 MART
ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
İdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART
ozebus_41.......................24 MART

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

Şubat Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --butterfly45--Zehsel :hooray: ??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

vallahı ıyı oldu bu randevulasma yoksa hıcmı hıc raslamayacaltık..ösledım be sızı kıssslaarrropuyorumnanaktan

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ohh bee valla özledim yaaaaaa kaç gecedir bomboşş sıkılmıştım nihayet kavuştuk hihoyyyt

delikafadulden Aşağısı tıpkı eski günlerdeki gibi oldu yaa;ben siz su,çiçeğim,pembe ,fatoş .
Hatice de arada geliyordu o da var hihoyyyt
Hadi çallışmaları anlatın da eğlenelim azcık :) Yaa sahi bekleme durumu ne?Su'cum listeyi bir koyar mısın aramayayım ben şimdi. kafamçokkarıştı

kızlar benim yeni regl günümü eklememişsiniz ama benimki dün cok acık renkte nişan verdi ama devamı yok..hapımda bugün son içtim.gecen ay 21 gelmişti bekliyorum bakalım acaba süpriz diye cıkıcakmı diye:ecrin_bebek:

koydum listeyi canım 2 günüm varrrreyvahedigeldismile

Suuuuuuuuuuuuuuuuuu 2 günün kalmış yahuuuu :)
Hadi hayırlısı;hiç bekleyenimiz de yokmuşbilmiyorumkismile

aa ben bugün eklemiştim canımcım yaa heralde eski listeyi güncelledik hemen düzeltim kaçtı canım 26 marttı dimii??

valla ben çalışmalara adetim gelsin o zaman başlıcam canım.:sm_cool:.ama koçişe şimdiden başladım keci boynuzu yedirmeye:lepi:.malum burda okumuştum spermleri güçlendiriyormuş diye inşallah atışlar sağlam olur:roflol::roflol::roflol:

vallaha sımdı ımmm canımcım ben cok sıkı calısıyom ama yumurtlama testı yapıyom negatıf hec bıse anlamadı ama calısısyom:lepi:her ay yumurtlama hıssderkene test alınca hıssetmemeye basladım..anlamadım gıttı:uhm:

evet eskisi gibi zevk vermiyor bana yaprak söylediğin gibi ferhunde şeytanlık yapmayıncada olmuyor...zaten şu dizilerde en sinir olduğum şey pat diye hamile kalmaları sinir şeylerkötükedihüso

Neyse;karşı evi aldı;başlar o yine duramaz boşboş :lepi:
hamile kalmalara gelince;şans diyorum başka da bişey demiyorum!Olunca oluyo,olmayınca da olmuyoooo.kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…