Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
valla çok doğru.aşkım da bana ah benim tavuk karım bi yumurtlayamadın gitti dioookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

haha... :roflol:

bu arada sedoss valla artık herşey iyice karıştı.. herkese göre deişio bu hamilelik... günü geçmediği müddetçe belirti melirti yok bence... rahat olun... :umursamaz:

cnm kasıklarımda neredeyse bir haftadır sancı var.sanki adet olcakmısım gibi.zaten adetime de 2 3 gün kalı.bir de bi kaç gündür gögüslerim sizlio.umarım kırmızıları görmem.bu baska bi agrı.sanki bebegim içerde yer araomus gibiii

yaa kızlar bende 15.gün yani cuma hastalandım ya.normalde 4gün sürer 5.güne hiç bişi kalmazdı.benim cumartesi bitti dün ve bugün hiç bişi gelmedi.ay korktum valla kimyasal gebelik falanmıki.yada keşke üstüne görme olsaaaaaa:Saruboceq:sositososito ama ozamanda testte çıkardı demi yaaaaa:bbo:

canım inşallah öyledir.daha önceki adet belirtilerinden farklıysa neden olmasınnnnnCADIARZU

Aycannnn senin regl bittimiii inananmıyorummmmm kızzzz üstüne görmeyesin yada yerleşme kanaması olmasınnnn

Aycannnn senin regl bittimiii inananmıyorummmmm kızzzz üstüne görmeyesin yada yerleşme kanaması olmasınnnn

ay bilmiyorummm kıssss olabilirmiiiikiiiiiii yaaaaaaa.ama kanamam normakdi sadece cuma akşam ve cumartesi tüm gün geldi.hep umut hep umut anam ya hiç bitmiyoki umutlar yarın doktora gidimde kesinleşsin artık demiiii canımmmm.yarına güzel haberler bekliyorum senden cnmmm inşallah ki bence öyle bebişin seninle,içimden bi ses öle diyo Allahım inşallah yanılmamm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: opuyorumnanaktanzemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

kıslar cıktınız herhal.bu dönemde demli çay içmek düşük etkisi olustururmu bi de ben düzenli olarak egzersiz yapıorum.hareket etmek düşüge neden olur mu cv p beklioroıum canlarım

diğer topikte okudum önce yazdıgını çok şaşırdım olabilir valla inşAllah hamilesindir... Benim 1 saatim kaldı eğer bebeşim benimleyse size hemen yazarım ama değilse :sinifsinif: sabah.. İnşallah yarın ikimiz içinde güzel bir gün olur kaydirigubbakcemile5

çatlarım valla hemen haber ver... hihoyyythihoyyythihoyyyt

çok çay içme açık iç içersende hareketlerinde dikkatli olsun zorlamakendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…