valla çok doğru.aşkım da bana ah benim tavuk karım bi yumurtlayamadın gitti dioookaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
acil cvp bekleorum kıslar.teleşlendım yaaaaaaaa
cnm kasıklarımda neredeyse bir haftadır sancı var.sanki adet olcakmısım gibi.zaten adetime de 2 3 gün kalı.bir de bi kaç gündür gögüslerim sizlio.umarım kırmızıları görmem.bu baska bi agrı.sanki bebegim içerde yer araomus gibiii
Aycannnn senin regl bittimiii inananmıyorummmmm kızzzz üstüne görmeyesin yada yerleşme kanaması olmasınnnn
ay bilmiyorummm kıssss olabilirmiiiikiiiiiii yaaaaaaa.ama kanamam normakdi sadece cuma akşam ve cumartesi tüm gün geldi.hep umut hep umut anam ya hiç bitmiyoki umutlar yarın doktora gidimde kesinleşsin artık demiiii canımmmm.yarına güzel haberler bekliyorum senden cnmmm inşallah ki bence öyle bebişin seninle,içimden bi ses öle diyo Allahım inşallah yanılmamm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq: opuyorumnanaktanzemuszemusopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5
diğer topikte okudum önce yazdıgını çok şaşırdım olabilir valla inşAllah hamilesindir... Benim 1 saatim kaldı eğer bebeşim benimleyse size hemen yazarım ama değilse :sinifsinif: sabah.. İnşallah yarın ikimiz içinde güzel bir gün olur kaydirigubbakcemile5
kızlar benim karnım ağrımaya başladı... galiba gelicek kırmızılar... kaydirigubbakcemile
belkide bebiş yatagını hazırlıyordur yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?