Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hımm bilseydim en başında bakardım ya :) eğer bebiş göstermemezlik yapmassa

zaten 1-2 haftaya kadar belli olması lazım :)

offf ya bi dünya iş yaptım tam geldim pc başına bakıyım bizim kızlar napıyo dedim altta kendi ismimden başka kimseyi göremedimmm:a015:

kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar
bu gece dogan kutlu nebi hürmetine
rabbim hepimizi meleklerine kavuştursun inşallahhhhhhhhhhh

kızlar sızlere bırsey sorucam benım sımdı eskıden berı gıttıgım çok eskı bır doktorum var devlette çalışıyor ayrıca özel muaynanesıde var ben muaynansıne gıdıyorum genelde arada hastaneyde gıdıyorum tahlıl için falan ama dogum yaparsam devlette yapmam gerekecek ve ben devlette yapmak ıstemıyorum çünkü sartlar çok kötü sızce ne yapmalıyım akıl verın bana yaaaa

ağzımdan aldın valla ben de kendi kendime sayıklıyorum nerde millet diye

aslında herkes aynı yolu izliyor zehsel.doktor araştırırken bile devlette çalışmasına dikkat ediyorlar ki ben de öyle yaptım.Dışarda bir doğumun maliyeti 5-6 civarında ve çok yüksek bence bu rakam extralar hariç tabii.zaten devlette de yapsan anlaşırsan kendi doktorun girer.bazı hastanelere dışardan kendi doktorunu götürebiliyorsun o zaman sana doktorlu ve doktorsuz fiyat veriyorlar ve asla hiç bir kalem atlmadan fatura ediliyor.Çevrede de hiç duymadım ben doğumda sorun yaşayanları,kötü şartlar için de sıkcaz artık bi iki gün.

slm kızlar ben geldım nasılsınız ben dehşey yorgunum bı yandan yemek yapıorummmmmm bı yandan sıze bakınıorum ara sıra mubarek mevlıt kandılınız kutlu olsun

canım genelde devlette hemsıre ebeler bıraz dogumlarda ıyı davranmıyorlar bılıyorum yanı çalıştım bende bır bır sahıd oldum ondan korkum ama doktorumuda degıstırmek ıstemıyorum açıkçası egerkı doktorum gelecekse doguma kabul ederım normal doguma yanı bır aksılık olmazsa normal ıstıyorum çok karıstı kafam vallahı

slm kızlar ben geldım nasılsınız ben dehşey yorgunum bı yandan yemek yapıorummmmmm bı yandan sıze bakınıorum ara sıra mubarek mevlıt kandılınız kutlu olsun

hoşgeldin bi gelen bi daha yazmıyo zatenboshayallersmile
senin de kutlu ve de hayırlı olsun.
ne yemek yapıyosun bakalım?

bende katılıyorum sana canım devlet devlet diye tutturdum ama doktor bulamadım bende
doğumhanede akrabam var hemşire ondan doktor önermesini söyledim özel muayenehanesine gitmek için ama kimisi ya erkek çıktı bende istemiyorum erkek dktor yada muyenehaneleri çok uzak kaldı bana hala bakınıyorum napcam bilmiyorum

evet hemşireler büyük sorunmuş.arkadaşın biri doğuma gidecek çık sedyeye diyolarmış ama nasıl sancı çekiyorum çıkcak halim olsa yardım istemem diyo.buna rağmen hemşireler ii çıkma sen bilirsin bebeğin ölsün diyip kolundan bile tutmamışlar.devlette her yer öyle yani.ama ki sen baskın çıkarsan şahsen ben biraz edepsizim dağıtırım ortalığı.ben de dışardan para vercem doktora girmesi için el emeği anlarsın ya...şakkıdı

hoşgeldin bi gelen bi daha yazmıyo zatenboshayallersmile
senin de kutlu ve de hayırlı olsun.
ne yemek yapıyosun bakalım?

canım canınız çeker mı bılmıorum ama mercımek çorbası yapıorum,olmak uzere bı yandan patateslı sulu köfte yapıorum harcını hazır etmıştım etım hazırdı bı sıkmam kaldı bır de sebzeli pılav yapacağım hayatım tatlı olarak da ıncır tatlısı çunku ıncır kuru yapıorum mecbur o yenecek :roflol::roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…