- 22 Ocak 2010
- 3.309
- 42
- 318
evet eskisi gibi zevk vermiyor bana yaprak söylediğin gibi ferhunde şeytanlık yapmayıncada olmuyor...zaten şu dizilerde en sinir olduğum şey pat diye hamile kalmaları sinir şeylerkötükedihüso
ultrason çıktısında değil de o haftalık rutin kontrollerin yapıldığı data ların tutulduğu kağıtta yazması lazım.Ben çok iyi hatırlıyorum ilkinde çok yüksekti daha sonra 160 lara düştü sonra 140 lara acaba erkek mi dedik 140 olunca ama başlangıçtaki rakam önemliymiş.çünkü zaten matıken de çocuk büyüyo zamanla kalp atışları düzene giriyor.
hımm bilseydim en başında bakardım ya :) eğer bebiş göstermemezlik yapmassa
zaten 1-2 haftaya kadar belli olması lazım :)
ben dün albüm aldım hemen...baktım bir sürü foto olucak bu gidişle...:dance:
kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar
bu gece dogan kutlu nebi hürmetine
rabbim hepimizi meleklerine kavuştursun inşallahhhhhhhhhhh
kızlar sızlere bırsey sorucam benım sımdı eskıden berı gıttıgım çok eskı bır doktorum var devlette çalışıyor ayrıca özel muaynanesıde var ben muaynansıne gıdıyorum genelde arada hastaneyde gıdıyorum tahlıl için falan ama dogum yaparsam devlette yapmam gerekecek ve ben devlette yapmak ıstemıyorum çünkü sartlar çok kötü sızce ne yapmalıyım akıl verın bana yaaaa
aslında herkes aynı yolu izliyor zehsel.doktor araştırırken bile devlette çalışmasına dikkat ediyorlar ki ben de öyle yaptım.Dışarda bir doğumun maliyeti 5-6 civarında ve çok yüksek bence bu rakam extralar hariç tabii.zaten devlette de yapsan anlaşırsan kendi doktorun girer.bazı hastanelere dışardan kendi doktorunu götürebiliyorsun o zaman sana doktorlu ve doktorsuz fiyat veriyorlar ve asla hiç bir kalem atlmadan fatura ediliyor.Çevrede de hiç duymadım ben doğumda sorun yaşayanları,kötü şartlar için de sıkcaz artık bi iki gün.
slm kızlar ben geldım nasılsınız ben dehşey yorgunum bı yandan yemek yapıorummmmmm bı yandan sıze bakınıorum ara sıra mubarek mevlıt kandılınız kutlu olsun
aslında herkes aynı yolu izliyor zehsel.doktor araştırırken bile devlette çalışmasına dikkat ediyorlar ki ben de öyle yaptım.Dışarda bir doğumun maliyeti 5-6 civarında ve çok yüksek bence bu rakam extralar hariç tabii.zaten devlette de yapsan anlaşırsan kendi doktorun girer.bazı hastanelere dışardan kendi doktorunu götürebiliyorsun o zaman sana doktorlu ve doktorsuz fiyat veriyorlar ve asla hiç bir kalem atlmadan fatura ediliyor.Çevrede de hiç duymadım ben doğumda sorun yaşayanları,kötü şartlar için de sıkcaz artık bi iki gün.
canım genelde devlette hemsıre ebeler bıraz dogumlarda ıyı davranmıyorlar bılıyorum yanı çalıştım bende bır bır sahıd oldum ondan korkum ama doktorumuda degıstırmek ıstemıyorum açıkçası egerkı doktorum gelecekse doguma kabul ederım normal doguma yanı bır aksılık olmazsa normal ıstıyorum çok karıstı kafam vallahı
hoşgeldin bi gelen bi daha yazmıyo zatenboshayallersmile
senin de kutlu ve de hayırlı olsun.
ne yemek yapıyosun bakalım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?