Listeye göre bana 5 kişi kalmış;ama gün olarak 9 gün var... :CüvCüv:
Bakalım neler bekliyor bizi bu ay!Ben pek beklemiyorum bu aydan bişey ; ama gün boyu kasık ağrısı çektim;hayrolsun bakalım.Üşüttüm mü ne!
canım listede beni önünden alıp 4 Ocak tarihine alabilirsin. çünkü bu sabah kırmızı kartı yedim maalesef. yeni ay yeni umut....
hoşbulduk kızlar.... nasılsınız ne durumdasınız....
Mestitosh ama çok erken olmuşsun yaaa,verdiğin tarih 15'iydi.
canım boşver takma kafana bende kırmızıları gördüm benimde umutlarım ocak ayına kaldı yalnız değilsin yani
ya kızlar acaba yumurtlama döneminde günaşırımı yoksa hergün mü denemek şansı artırır her yerde başka yazıyor ya( yoksa adetten itibaren 12 14 16 18 mi :kedi:
ya kızlar acaba yumurtlama döneminde günaşırımı yoksa hergün mü denemek şansı artırır her yerde başka yazıyor ya( yoksa adetten itibaren 12 14 16 18 mi :kedi:
canım yumurtlama döneminde gün aşırı ilişki öneriyorlar. sperm kalitesi daha iyi oluyormuş bir gün arayla ilişkiye girildiğinde.
kızlar bana bir akıl verin lütfen. 1 buçuk yıllık evliyim. 29 yaşındayım sizce bebek konusunda gecikmiş durumda mıyım. ne dersiniz
canım okuyorum internetten bi gün aşırı diyorlar birde hergünde olabilir diyorlar ondan sordum ama bencede mantıklı olan günaşırı olanı şakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?