Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Ya kasık ağrısı dediysem öyle şiddetli bişey değil zaten benimki sızı gibi :)

canım listede beni önünden alıp 4 Ocak tarihine alabilirsin. çünkü bu sabah kırmızı kartı yedim maalesef. yeni ay yeni umut....

valla canım hiiiç belli olmaz dediğin gibi olacağı varsa bir günde de olur :)) bak hemde hiç yaşamadığın şekilde ağrıyomuş neden olmasın yerimseniben ayyy heycanlandım hihoyyyt

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

Günü Geçen Arkadaşlarımız
Demetnur......................4 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
Tubilosh.......................9 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
berra1………................10 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz) :)
pcpca..........................11 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
tinkerbell09...................11 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )

Beklenen Regl Tarihleri:
beren35.......................14ARALIK
burcuburcu..................16 ARALIK
su1983........................16 ARALIK
senayburge..................18ARALIK
smart_girl.................... 20 ARALIK
AnGELL.......................21 ARALIK
krizantem....................21ARALIK
izmirhayal....................22 ARALIK
clementine...................22 ARALIK
Pinkaya87....................24 ARALIK
bayankarasu.................24 ARALIK
sorgunlu66....................26 ARALIK
Nazo............................27 ARALIK
tatlikiz..........................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
ALeNAM.....................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
ebruli016.....................11 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)

Mestitosh ama çok erken olmuşsun yaaa,verdiğin tarih 15'iydi.

hayırlısı olsun hepimiz için kızlar. bu arada size birşey danışayım. 1 buçuk yıllık evliyim. 29 yaşındayım sizce bebek konusunda gecikmiş durumda mıyım. ne dersiniz

ya kızlar acaba yumurtlama döneminde günaşırımı yoksa hergün mü denemek şansı artırır her yerde başka yazıyor ya ( yoksa adetten itibaren 12 14 16 18 mi :kedi:

canım boşver takma kafana bende kırmızıları gördüm benimde umutlarım ocak ayına kaldı yalnız değilsin yani

Senin sırada git gide yukarılara çıkmaya başladı farkında mısın Daha dün akşam en sondaydın :)
Umarım herkes en alt listeye iner en kısa zamanda :)

ya kızlar acaba yumurtlama döneminde günaşırımı yoksa hergün mü denemek şansı artırır her yerde başka yazıyor ya ( yoksa adetten itibaren 12 14 16 18 mi :kedi:

canım yumurtlama döneminde gün aşırı ilişki öneriyorlar. sperm kalitesi daha iyi oluyormuş bir gün arayla ilişkiye girildiğinde.

31 ya da 32 günde bir mi oluyorsun sen?18'i de yazmışsın da ondan sordum.Ya esasında o erkeğin sperm kalitesiyle ilgili.Daha önce baktırdıysanız herşey yolundaysa her gün de deneyebilirsiniz ama ona da can mı dayanır :S

kızlar bana bir akıl verin lütfen. 1 buçuk yıllık evliyim. 29 yaşındayım sizce bebek konusunda gecikmiş durumda mıyım. ne dersiniz

30-31 arası canım dediğin gibi yani o zamanda görev gibi oluyor yani sırf bebek olsun diye şartlıyosun kendini öyle oluncada tutmuyor :1no2: evet en iyisi gün aşırı neyse olacağı varsa zaten olur bide yastık falan koyup yatıyorum yarım saat ama yine yokkkk kaydirigubbakcemile3

canım yumurtlama döneminde gün aşırı ilişki öneriyorlar. sperm kalitesi daha iyi oluyormuş bir gün arayla ilişkiye girildiğinde.

canım okuyorum internetten bi gün aşırı diyorlar birde hergünde olabilir diyorlar ondan sordum ama bencede mantıklı olan günaşırı olanı şakkıdı

kızlar bana bir akıl verin lütfen. 1 buçuk yıllık evliyim. 29 yaşındayım sizce bebek konusunda gecikmiş durumda mıyım. ne dersiniz

Yok canım yaaa,daha neler.Ben 3.5 yıllık evliyim artı 29 yaşındayım ve ek olark eşim kırka merdiven dayamak üzere;ki ben hala 'acaba erken mi' diye kayılar yaşıyorum zaman zaman....!

Sonuçta hayata bir kez geeliniyorsa kişinin anne olmadan önce yaşaması gereken farklı duygularda var,onalra doyduğunu hissettiğin an anne olmaya hazırsındır.Bu kararı şimdi verdiysen demek ki o doyuma yeni ulaştın.İnsanların söylenlerine göre kendini yargılayıp o dar kalıba sokma yaşamını.

canım okuyorum internetten bi gün aşırı diyorlar birde hergünde olabilir diyorlar ondan sordum ama bencede mantıklı olan günaşırı olanı şakkıdı

ARTI mümkünse sabah;ama çalışan insana o çok zor.Zaten sabahın kötründe kalkıp işe gidiyoruz.Bir de o saatte;DAHA NELEEERRRR.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…