canım bir problem çıkmamasına çok sevindim artık stres yok tamam mı güzel haberlerini bekliyoruz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
canım hem eşinle aranı düzeltmene hem de tahlil sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim. eeeee bu durumda yapacak tek şey var. bol bol çalışmak Şeniza.s
ya kızlar... ben dün hastalancaktım... ama gelmedi... bugünde gelen giden yok... sadece kasıklarım ağrıyor.. birde süt gibi bi akıntı başladı bende... her adetimde göğüslerimi elleyemezdim acıdan... göğüslerimde hiç bişi yok... napıcam :1shok:
canım yaaaaa inşallah hamilesindiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrr:CüvCüv:
ya kızlar... ben dün hastalancaktım... ama gelmedi... bugünde gelen giden yok... sadece kasıklarım ağrıyor.. birde süt gibi bi akıntı başladı bende... her adetimde göğüslerimi elleyemezdim acıdan... göğüslerimde hiç bişi yok... napıcam :1shok:
ne zaman test yapacaksın canım
ya bekliyim diyorum... moralimi bozmıycam diye kendimi telkin ediyordum ama sanki test negatif çıkarsa ağlıycakmışım gibi geliyor... o nedenle bekliyim biraz daha... hiç değilse yarında geçsin...
canım yanlış anlama ama bence sen cumaya kadar bekle gerçekten o testte negatifi görmekte kötü bişey a.s
evet işte demek istediğim bu zaten... kırmızıları görmek testte negatifi görmekten daha iyi... o 2. çizginin çıkmasını beklemek, öylece zavallı zavallı elinde minik beyaz bir kutuya bakmak çok sinir bozucu... akannehir
haklısın canım bekle ama beklerkende hazır ol herşeye üzül diye söylemiyorum ama beklerkende sürekli umutlandığını unutma
işin komiği hiç umudum yoktu.. fakat gün geçtikçe umutlanıyor insan..
Kızlar tahlillerimin hepsi iyi çıkmış :)
Kızlar tahlillerimin hepsi iyi çıkmış :)
merhaba kızlar kaç gündür giremiyordum.bu aralar çok halsizim midem bulantım tavan yaptı.bişi yiyemediğim içinde halsiz kalıp uyuyorum devamlı.inş yine girerim.smart_girl the_fts sizin için çok üzüldüm kızlar.görüşmek üzere byeesss
kaydirigubbakcemile5 gözün aydın canımcımmmhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?