Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım hem eşinle aranı düzeltmene hem de tahlil sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim. eeeee bu durumda yapacak tek şey var. bol bol çalışmak Şeniza.s

sağol canım evet bol bol çalışmak var artık hadi kızlar tembellik tok bi an önce bu listenin en alt sırasına inmeliyiz ok:dance:

canım yaaaaa inşallah hamilesindiiiiiiiiiiiiirrrrrrrrrrrrrr:CüvCüv:

ya kızlar bende yumurtlamaya başlıycam bi kaç gün sonra sositososito
ama kocacığıma acıyorum ben gribim adamcağız hep benden kapıyo :sm_confused:ama napalım çok çalışmam lazım benim bu hafta bırakmıyım dimi peşini:jeyyar:

ne zaman test yapacaksın canım

ya bekliyim diyorum... moralimi bozmıycam diye kendimi telkin ediyordum ama sanki test negatif çıkarsa ağlıycakmışım gibi geliyor... o nedenle bekliyim biraz daha... hiç değilse yarında geçsin...

canım yanlış anlama ama bence sen cumaya kadar bekle gerçekten o testte negatifi görmekte kötü bişey a.s

merhaba kızlar kaç gündür giremiyordum.bu aralar çok halsizim midem bulantım tavan yaptı.bişi yiyemediğim içinde halsiz kalıp uyuyorum devamlı.inş yine girerim.smart_girl the_fts sizin için çok üzüldüm kızlar.görüşmek üzere byeesss

canım yanlış anlama ama bence sen cumaya kadar bekle gerçekten o testte negatifi görmekte kötü bişey a.s

evet işte demek istediğim bu zaten... kırmızıları görmek testte negatifi görmekten daha iyi... o 2. çizginin çıkmasını beklemek, öylece zavallı zavallı elinde minik beyaz bir kutuya bakmak çok sinir bozucu... akannehir

haklısın canım bekle ama beklerkende hazır ol herşeye üzül diye söylemiyorum ama beklerkende sürekli umutlandığını unutma

Dikkat et kendine canım yaa...Bişeyler de yemeye çalış,hani çok olmasa bile bebiş için faydalı olanlardan bir kaşık bile olsa atsan ağzına karın olur zararın olmaz.

kaydirigubbakcemile5 gözün aydın canımcımmmhihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

Canım sağol;hormonlara falan baktırdım işte hazır hastaneye gitmişken herşey yolundaymış.Demirim düşük sadece o da halledilir yaaa,bilmiyorum bu ay tam performnasla deneyelşm bakalım ne olacak;ona göre diğer ay bir hareket şekli belirleyeceğiz.

Sen ne yaptın canımcım?Gittin mi başka bir doktora?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…