mutlaka kullan canım. özellikle de demir ilacını ihmal etme sakın. çünkü hamile kaldığın zaman bebeğinin gelişimi için çok çok çok önemli....
yok canım etkiliyeceğini sanmam zaten yumurtlama haftana çok var o zamana kadar da iyileşirsin :)) çok geçmiş olsun canım a.s.
smart cım tekrar geçmiş olsun canım geçende yazmıştım ama görmedin sanırım
bol bol acı ye gribe çok ii geliyo
ayrıca tavuk suyuna çorba yap karabiber eşliğinde ye biraz ağlarsın belki acıdan ama hakikaten çok ii geliyo
evet bugün adet tarihim ama gelen giden yok acaba yarın sabah bir idrar testi yapsam çıkar mı?
E,hamilelikte de bu demir ilacı mı kullanılır ki...Belki hamileler için başka veriliyordur.Onu ovulasyon günüme bir kaç gün kala bırakacağım ne olur ne olmaz.Diğer herşeyim ii çıktı kalsiyum,ürik asit... falan ama hormonalr öğleden sonra çıkacakmış
Çok teşekkür ederim canım yaa...Evdeyim işte uzanıyorum.The-fts'nin kötü çıkmış ya sonuçlar çok üüzldüm ona ,ben de hazır hastaneye gitmişken bir baktırayım dedim.Bir de kist falan var mı diye de baktırayım dedim ama reglin düzenliyse şimdilik gerek yok kan sonuçlarına bir bakalım da dediler.
Teşekkür ederim hepinizeDoktor ilaç verdi öksürük şurubu,gribal enfeksiyon için hap bir de demirim düşükmüş demir ilacı verdi.Bunlar etkiler mi ki bu ay hamilelik çalışmalarını?Gerçi 3 gün kullanır bırakırım ben bunları.
su,clemantine,aysulay,ebruli merhabalar :) doktordan geliyorum bugün evde istrahatliyim.siz nasılsınız?
canım uzan güzelce dinlen kendini yorma.. genelde adet düzenli olunca bir şey yok diyorlar ama yine de belli olmuyor tabi,kan sonucun ne zaman çıkacak?
geçmiş olsun canım.
Yarııs ben gelirken çıkmıştı,onları gösterdim doktora idrra yolları,kalsiyum,sodyum,potasyum,protein....vs. gayet iyi dedi.Bir tek demir düşükmüş işte o da çok çay içiyorum ben ya ondan sanırım.En az on kupa çay içerim ben bir günde.:S
Öğleden sonra 3 gibi de kadınsal hormonlar çıkacakmış.Onlar biraz daha uzun sürüyormuş
merhaba kızlar ben geldim.
the-fts canım geçmiş olsun sıkma canını herşeyde bir hayır vardır en azından sorunun ne olduğunu öğrenmiş oldun inşallah tedavinde başarıyla sonuçlanırda en kısa zamanda alırsın bebişini kucağına.
smartcım sanad çok geçmiş olsun kendine ikkat et
bende şimdi doktordon geldim kan tahlili sonuçlarıma baktı bir problem gözükmüyo hormonlarında dedi adetlerinde düzenliymiş bekleyelim biraz dedi. kısmet artık eşimde 1 kaç ay bekliyelim olmazsa bende gider bi test yaptırırım dedi. ayrıca eşimlede aram düzeldi bu hafta yumurtlama haftam ve biz çalışmalara tam gaz başladık bakalım artık hayırlsı inşallahkaydirigubbakcemile2
the-fts canım geçmiş olsun sıkma canını herşeyde bir hayır vardır en azından sorunun ne olduğunu öğrenmiş oldun inşallah tedavinde başarıyla sonuçlanırda en kısa zamanda alırsın bebişini kucağına.
bende şimdi doktordon geldim kan tahlili sonuçlarıma baktı bir problem gözükmüyo hormonlarında dedi adetlerinde düzenliymiş bekleyelim biraz dedi. kısmet artık eşimde 1 kaç ay bekliyelim olmazsa bende gider bi test yaptırırım dedi. ayrıca eşimlede aram düzeldi bu hafta yumurtlama haftam ve biz çalışmalara tam gaz başladık bakalım artık hayırlsı inşallahkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?