Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
mutlaka kullan canım. özellikle de demir ilacını ihmal etme sakın. çünkü hamile kaldığın zaman bebeğinin gelişimi için çok çok çok önemli....

E,hamilelikte de bu demir ilacı mı kullanılır ki...Belki hamileler için başka veriliyordur.Onu ovulasyon günüme bir kaç gün kala bırakacağım ne olur ne olmaz.Diğer herşeyim ii çıktı kalsiyum,ürik asit... falan ama hormonalr öğleden sonra çıkacakmış

smart cım tekrar geçmiş olsun canım geçende yazmıştım ama görmedin sanırım
bol bol acı ye gribe çok ii geliyo
ayrıca tavuk suyuna çorba yap karabiber eşliğinde ye biraz ağlarsın belki acıdan ama hakikaten çok ii geliyo

yok canım etkiliyeceğini sanmam zaten yumurtlama haftana çok var o zamana kadar da iyileşirsin :)) çok geçmiş olsun canım a.s.

Çok teşekkür ederim canım yaa...Evdeyim işte uzanıyorum.The-fts'nin kötü çıkmış ya sonuçlar çok üüzldüm ona ,ben de hazır hastaneye gitmişken bir baktırayım dedim.Bir de kist falan var mı diye de baktırayım dedim ama reglin düzenliyse şimdilik gerek yok kan sonuçlarına bir bakalım da dediler.

evet bugün adet tarihim ama gelen giden yok acaba yarın sabah bir idrar testi yapsam çıkar mı?

Görmemişim canım kusuruma bakma ya,listeyi yenileyip çıktım hep.Halim yoktu pek,şimdi daha iyiyim.Evet akşam eşim de alev alev acı dolu bir çorba yaptı bana,iyi geldiği konusunda katılıyourm sana.

Yaa,gördünüz mü doktora güya bebiş var mı diye gidilecekti onun yerine girp oldum diye gittim sırnaşık şey

Ama gittim ya,önemli olan bu değil mi :lepi: Kan testlerini de çıkarmış oldum aradan...Çünkü nefret ederim hastanelerden,kim bilir ne kadar ertelerdim ben bu işi daha

evet bugün adet tarihim ama gelen giden yok acaba yarın sabah bir idrar testi yapsam çıkar mı?

Bence çıkar.niye çıkmasın.Zaten testlerde de regl geçtikten bir gün sonr ayapabilirsiniz diyor.Ama çıkmazsa da hamile değilsin anlamına gelmez biliyorsun,regl gelene kadar herkes potansiyel hamile adayıdır :)

şu anda hangisini kullanıyorsun bilmiyorum ama gebelikte çoğu doktor mutlaka demir kullandırır.demir bebeğin ve senin için en gerekli elementlerden birisi sakın bunu ihmal etmeyin kızlar. ayrıca kesinlikle ovulasyonuna yakın bırakmana gerek yok çünkü hiçbir şekilde ovulasyonununu etkilemez

canım uzan güzelce dinlen kendini yorma.. genelde adet düzenli olunca bir şey yok diyorlar ama yine de belli olmuyor tabi,kan sonucun ne zaman çıkacak?

su-1983 senin de BHcg değerin iy çıkmış,inşallah kendisini de görürsün de için daha çok rahst eder.

çok geçmiş olsun tatlım...

canım uzan güzelce dinlen kendini yorma.. genelde adet düzenli olunca bir şey yok diyorlar ama yine de belli olmuyor tabi,kan sonucun ne zaman çıkacak?

Yarııs ben gelirken çıkmıştı,onları gösterdim doktora idrra yolları,kalsiyum,sodyum,potasyum,protein....vs. gayet iyi dedi.Bir tek demir düşükmüş işte o da çok çay içiyorum ben ya ondan sanırım.En az on kupa çay içerim ben bir günde.:S

Öğleden sonra 3 gibi de kadınsal hormonlar çıkacakmış.Onlar biraz daha uzun sürüyormuş

Zaten bu ay bebişi tutturamazsak hemen arkasından Kadın Doğumcuya gideceğiz her türlü tetkik için kisttir o dur budur,eşimin spermleridir falan filan.Bu bir ön bilgi gibi bişey olmuş oldu bana ,aklıma takılıyordu son zamanlarda;inşallah iyi çıakr da ,kafamdakis oru işaretleri gider

iyi çıkmasına sevindim canım..evet ben de çok çay içerim bende de demir eksikliği vardı tedavi oldum değerlerim baya yükseldi doktorum sağolsun :)) 3 teki sonuçlarınıda bekliyoruz canım işallah onlarda güzel çıkar :1hug:

merhaba kızlar ben geldim.
the-fts canım geçmiş olsun sıkma canını herşeyde bir hayır vardır en azından sorunun ne olduğunu öğrenmiş oldun inşallah tedavinde başarıyla sonuçlanırda en kısa zamanda alırsın bebişini kucağına.
smartcım sanad çok geçmiş olsun kendine ikkat et

bende şimdi doktordon geldim kan tahlili sonuçlarıma baktı bir problem gözükmüyo hormonlarında dedi adetlerinde düzenliymiş bekleyelim biraz dedi. kısmet artık eşimde 1 kaç ay bekliyelim olmazsa bende gider bi test yaptırırım dedi. ayrıca eşimlede aram düzeldi bu hafta yumurtlama haftam ve biz çalışmalara tam gaz başladık bakalım artık hayırlsı inşallahkaydirigubbakcemile2

yihhuuuuuuuuuu... :dance:

canım bir problem çıkmamasına çok sevindim artık stres yok tamam mı güzel haberlerini bekliyoruz opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

canım hem eşinle aranı düzeltmene hem de tahlil sonuçlarının iyi çıkmasına çok sevindim. eeeee bu durumda yapacak tek şey var. bol bol çalışmak Şeniza.s

ya kızlar... ben dün hastalancaktım... ama gelmedi... bugünde gelen giden yok... sadece kasıklarım ağrıyor.. birde süt gibi bi akıntı başladı bende... her adetimde göğüslerimi elleyemezdim acıdan... göğüslerimde hiç bişi yok... napıcam :1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…