plates diyince aklıma geldi.ctsi şeker yüklemesine gittim de aç karna tabii bi tartılayım gelmişken aynı yerde tartılmak lazım ya hep kilo takibi için.tartıldım 64,5 görünüyorum,normalde 15 gün önce 67 idim.bu durumda ya 2,5kilo verdim.aç karna olsa da bu kadar farkeder mi sence ya?
bence aç karna en fazla 1 kilo farkeder...belki de o dönem vucut su topladı sımdı de gitti,,
bence aç karna en fazla 1 kilo farkeder...belki de o dönem vucut su topladı sımdı de gitti,,
Ayyyy sende de mi aynı dert var canım :çok üzgünüm: hiç sorma valla yaa, benim kociş de Pazartesi akşamları maçta, bu akşam yok yine , taaaa 9 da gelecek eve, sıkıntıdan patlicam yine tek başıma onu beklerken bilmiyorumkismile
kızlar offff ben de de aynı dert!!!! abimle eşim her pazar maça gidiyolar......bu pazar gidemediler fırtına vardıııı, iyi ki gitmediler ya kafamçokkarıştı yenilip geliyorlar zaten :))
senin branşın ne tinkerbell
ayy benim kocişimin hiç böyle şeyleri yok.fabrika-ev arası mekik dokur.yaaa neden gözüme bu adam bugün melek görüyo yaaa:bbo:
BEN SINIF ÖĞRETMENİYİM CANIM ..MESLEKTE 3 .YILIMI DOLDURDUM...MALESEF KÖYDE BİRLEŞTİRİLMİŞ SINIF OKUTUYORUM 5 SINIF BİR ARADA...AYNI ZAMANDA MÜDÜR YETKİLİYİM BÖLE OLUNCA...:çok üzgünüm:
Ayyyy sende de mi aynı dert var canım :çok üzgünüm: hiç sorma valla yaa, benim kociş de Pazartesi akşamları maçta, bu akşam yok yine , taaaa 9 da gelecek eve, sıkıntıdan patlicam yine tek başıma onu beklerken bilmiyorumkismile
çok gıcıklar de mi...
ayy benim kocişimin hiç böyle şeyleri yok.fabrika-ev arası mekik dokur.yaaa neden gözüme bu adam bugün melek görüyo yaaa:bbo:
İpektoşum, sen bu gazla cumayı zor edersin artık heee :roflol: :roflol: :roflol:
bana da öyle geliyo napsam acaba karasuyum yaaaa???:bbo:
Kızlar canım hiç dışarı çıkmak istemedi bugün, sancım da arttı zaten, aradım bi restoranı dürüm istedim okula, onunla idare edicem artık bu öğlen bilmiyorumkismile sonra da 4 saatlik bi maraton beni bekliyo eyvahedigeldismile
aynen valla benimkide gitmez maç bile izlemezkaydirigubbakcemile3
Ara kocişi, ve de ki " SEN BENİM HAYATTA BAŞIMA GELEN EN GÜZEL ŞEYSİN.. BEBEĞİMİZ VE BEN SENİ ÇOK AMA ÇOK ÖZLİCEZ BABASI... Şeniz "
ben bu gazla bi mektup yazmışım karasu çantasının içine koyucam gece yatarken pijamalarını giyerken görecek.çok uzun değil,yazarsam bura ağlarsınız.
Hadi bakalım canımcım, kendine gelmene sevindim olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?