Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ne güzel bizim yemekte bugün:makarna,taze fasülye,yoğurt,revani var.

oooooooo süper ya..benim bugün olende hiçbir sey yok..evden sandviç hazırlamıştım ...kotu koktu burnuma yıyemıyorum..elmaya kaldım...koyde arayacagm bı lokantada yok maleseeff

bizdede maç yoktur.. hatta eşimle biz yapışık ikizler gibiyiz... sıkılmıyoruzda! planımız hep birlikte yapılır, çok fazla zaman geçiremeyiz ayrı...zemuszemus

hoşgeldin nasılsın
bizde aynııyız eşim bazen pazar günleride çalışır boğulurum ben evde ben onsuz bi yere gitmeyide sevmem eğer ben eğleniyorsam onunda aynı tadı yaşamasını isterim yavrusu olmadan boğazından bişe geçmeyen anne gibiyim ama napıyım ben onla zevk alıyorum herşeyden

inanamıyorum gerçekten.bu kadar eğitim mezunu varken devlet neden değenlendirmiyor peki bunları.sözleşmeli falan alsınlar ya otelleri kapatıp tatil yapacağına birilerinin.ciddiyim ben benim eşimin işi falan oralarda olsa,hani zengin falan olsak diyorum gönüllü çalışmak isterdim oralarda.

Aç karnına en fazla 1 kilo fark eder bencede kilon iyiyimiş ben 75 kiloydum geçen hafta Cuma günü tartıldım 71 oldmuşum çok şükür :) ama tabii sizde biliyosunzu bu hafta hiçbişey yiyemedim :)

Evet ablacım ne güzel söylemişsin yeter ki evimiz huzurlu mutlu olsun :) gersi gerçektende önemli
Değil her şey değişiyo para kazanılıyo ama kaybedilmesin yeter ki en güzel zamanlar mutluluklar harcanmasın en önemli olan o Allah ım huzuru mutlulugu eksik etmesın cümlemizin yuvalarından
Allah ım kötü niyetlileri yanaştırmasın inşallah yanımıza :)Amin

Hiç sorma canım yaa, malesef anlaşması falan yok okulun, biz de bazen evden bişiyler yapıp getiriyoruz bazen de veriyoruz dışarıya paraları, masraflı oluyo tabi ama mecbur bilmiyorumkismile diğer öğretmenler gibi sabahçı ya da öğleci olsam hiçbişey yemem zaten ama sabahtan akşama kadar okulda olunca bişeyler yemeden olmuyo tabi boshayallersmile

evet ya bana hala kokuyo yaa bende elmaya kaldım evden bişeler getırdım ama canım
istemıo

tünaydın :)

banada kokunca yiyemiyorummm ay ne kötü bişe yaaa tatlıyı çok severdim ağzıma sürmüyorum benim bebğim kara bişe olursa şaşırmıycam çünkü hep zeytin yiyorum cokacimcoook

Kızlaaaaaaaaaaaaaar kociş aradı şimdi, 30 Haziran'a Antalyaya uçak biletlerimizi ayırtmış zemuszemus Ordan arkidişlerin arabasıyla Ege, Marmara , Karadeniz, geze geze Samsuna dönecez zemuszemus süper bi tatil olacak inş. birsürü yeni yerler görücem bayanssulusmile
Belki de ozamana kadar hamiş olurum, yollarda midem alt üst olur falan dimi boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile, belki de karnım biraz şişmiş olur, top gibi karnımla, sandaletlerimle, incecik elbiselerimle salınırım sahillerde bayanssulusmile

oh oh çok sevindim valla ne güzel
bende geçen sene iyki gitmişim kocişimle tatile diyom bu sene zor gibi görünüyo çünküüü
baş başa güzel oluyo yavvv
artıkın sizde daha yavaş yol alırsınız bişe olmaz
ama uçağa binemezsin söyliyim

ohhh mis gibi tatil :) umarim cok guzel gecer bol bol eglenceler

Yaaaaa bilmiyorumkismile hamileyken uçağa binmek yasak mı ki bilmiyorumkismile amaaaaaaaaan ben hamiş olayım yeter ki uçakla gitmeyiveririz yerimseniben

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

mız mız................25 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
suozdek...............26 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
captaninkarisi........28 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pitos............................1MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
gokcegokce................1 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

serap1991............................3 MART
Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
cns22...............................5 MART
aysulay26.......................7 MART
ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
İdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART
Elson............................24 MART
ozebus_41.......................24 MART
hatice_48....................26 MART
SariLale........................26 MART
islamitruhek ..............29 MART

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --butterfly45--Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
?
Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…