ne güzel bizim yemekte bugün:makarna,taze fasülye,yoğurt,revani var.
ne güzel bizim yemekte bugün:makarna,taze fasülye,yoğurt,revani var.
bizdede maç yoktur.. hatta eşimle biz yapışık ikizler gibiyiz... sıkılmıyoruzda! planımız hep birlikte yapılır, çok fazla zaman geçiremeyiz ayrı...zemuszemus
ipekcim olmazmı bence bu devletin bir ayıbı hem de benim koyum ole ulaşımı zor bır yer değil ıstense tanımalı yapılabılır de...bu arada okulda tek öğretmen benim o nednle sesler karısmıyor..:) anasınıfımız da var o ayrı bır sınıf toplamda 27 öğrenci var 1-5.sınıflar toplamda...sınıf ortamı karısık oluyo bıraz da ama ıyı bı tecrube edındım artık o karısıklık ta pek olmuyo ama en kotu yanı cocuklar yetersız egıtım alıyorlar...napalım ..esımde öğretmen..o da farklı bır koyde benım gıbı mudur yetkılı ogretmen...
Ayyyy valla canım çekti kıs , seninkiler daha güselmiş yaaaa cokacimcoook
gunaydin arkadaslar :)
plates diyince aklıma geldi.ctsi şeker yüklemesine gittim de aç karna tabii bi tartılayım gelmişken aynı yerde tartılmak lazım ya hep kilo takibi için.tartıldım 64,5 görünüyorum,normalde 15 gün önce 67 idim.bu durumda ya 2,5kilo verdim.aç karna olsa da bu kadar farkeder mi sence ya?
ay burda olsaydın da birlikte ağlasydık senin yazıklarını okuyunca benim de gözlerim doldu,boğazımda düğümlendi bişeyler...olayın aslı ayşe şu benim için;ben evlenmeden önce aynaya bakınca sadece iş kadını görürdüm,hep çalıştım,erkek gibi çalıştım daha iyiye koşmak için.işte iş kadını,yemeklerde salon kadını oldum,çevremdekiler de hep öyle oldu tabii.hep ben konuştum.taa ki bu adamla evlenmeye karar verene kadar.herşey bununla o kadar doğaldı ki kendimi buldum ya da kader denilen şey bu bilmiyorum ama her zaman diyorum onunla evleneceğimi bilseydim başkasıyla çıkmayı bırak bakmazdım bile o gözle.evlendikten sonra herşey değişti benim için;evlilik iş hayatı gibi değilmiş,erler meydanı ya da arena değilmiş.haklı da olsam sonuna kadar susmayı öğrendim.iş hayatım 2.plana geçti benim için.şimdi ne sorun olursa olsun iş hayatımda vız gelir bana evime girince bir sorun olmasın yeter.çünkü ben mutlu,özgüveni tam çocukların mutlu ailelerde yetiştiğini biliyorum,ve bir kere sesim yükselirse son olmayacağını biliyorum,bilmiyorum belki ben çok hassasım.ama tek olay evimizi ve onları çok seviyoruz,tüm huysuzluğumuz aslında bu nedenden dolayı.
Şeniz
ehh işte daha iyiyim.en azından ağlamalarım buğulanmaya dönüştü.siz hep yemekleri dışardan mı yiyorsunuz?okulun toplu yemek anlaşması falan yok mu bi yerde?çok masraflı olmuyo mu her gün dışardan yemek?
oooooooo süper ya..benim bugün olende hiçbir sey yok..evden sandviç hazırlamıştım ...kotu koktu burnuma yıyemıyorum..elmaya kaldım...koyde arayacagm bı lokantada yok maleseeff
günaydın hoşgeldin
yeniysin sanırım karşılaşmamışdık daha önce aramıza hoşgeldin:1hug:
evet ya bana hala kokuyo yaa bende elmaya kaldım evden bişeler getırdım ama canım
istemıo
tünaydın :)
Günaydın canım, tanışamadık seninle, yenisin topiğimizde dimi, hoşgeldin aramıza :1hug:
gecen cuma karsilasmistik galiba ama yeniyim :)
Kızlaaaaaaaaaaaaaar kociş aradı şimdi, 30 Haziran'a Antalyaya uçak biletlerimizi ayırtmış zemuszemus Ordan arkidişlerin arabasıyla Ege, Marmara , Karadeniz, geze geze Samsuna dönecez zemuszemus süper bi tatil olacak inş. birsürü yeni yerler görücem bayanssulusmile
Belki de ozamana kadar hamiş olurum, yollarda midem alt üst olur falan dimi boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile, belki de karnım biraz şişmiş olur, top gibi karnımla, sandaletlerimle, incecik elbiselerimle salınırım sahillerde bayanssulusmile
Kızlaaaaaaaaaaaaaar kociş aradı şimdi, 30 Haziran'a Antalyaya uçak biletlerimizi ayırtmış zemuszemus Ordan arkidişlerin arabasıyla Ege, Marmara , Karadeniz, geze geze Samsuna dönecez zemuszemus süper bi tatil olacak inş. birsürü yeni yerler görücem bayanssulusmile
Belki de ozamana kadar hamiş olurum, yollarda midem alt üst olur falan dimi boshayallersmile boshayallersmile boshayallersmile, belki de karnım biraz şişmiş olur, top gibi karnımla, sandaletlerimle, incecik elbiselerimle salınırım sahillerde bayanssulusmile
oh oh çok sevindim valla ne güzel
bende geçen sene iyki gitmişim kocişimle tatile diyom bu sene zor gibi görünüyo çünküüü
baş başa güzel oluyo yavvv
artıkın sizde daha yavaş yol alırsınız bişe olmaz
ama uçağa binemezsin söyliyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?