Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... :teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:

:)) teşekkür ederim.Ne güzel birbirimiz için sevinip üzülebilmemiz.Sendne çok daha güzel bir haber bekliyourz bir kaç güne ona göre :)

smart gırl canım benım tahlılllerın tertemız çıkmıs çok sevındım ınsallah en kısa zamanda da bebegıne kavusursun tatlım

smart gırl canım benım tahlılllerın tertemız çıkmıs çok sevındım ınsallah en kısa zamanda da bebegıne kavusursun tatlım

Evet temiz çıktı Allah'a şşükür ama tabi bunlar benim testlerim eşimin de inşallah herşey yolundadır. Ben bebiş olmazsa kendim için değil onun için üzülürüm;kıyamam o kadar çok istiyor ki artık;hissetmemek mmkün değil :gitme:

HERŞEYıN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

Tubilosh...........9 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
beren35.............14ARALIK(Güzel haberini bekliyoruz :) )
birmur................................16 ARALIK (Güzel haberini bekliyoruz :) )
naneseker.................................19 ARALIK(Güzel haberini bekliyoruz :) )
AnGELL...........................21 ARALIK (Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
clemantine...........22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
Kuzucugum....................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
oba_cigdem.................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)
tutas_te................................22 ARALIKGüzel haberlerini bekliyoruz :)

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

sorgunlu66...............26 ARALIK
Nazo............27 ARALIK
mız mız........................27 ARALIK
aysulay26...............................27 ARALIK
tatlikiz.....................28 ARALIK
maybebaby.................................28 ARALIK
lapaci...........................29 ARALIK
begummmm................. 29 ARALIK
deryainci...............................31 ARALIK
Zehsel.........................1 OCAK
ALeNAM.................1 OCAK
captaninkarisi................................1 OCAK
Suozdek..........................2 OCAK
hatunsultan................3 OCAK
Mestitosh....................4 OCAK
pptya87.................................5 OCAK
Naaz........................................... 5 OCAK
pembedana..............................5 OCAK
tweety3283..................................10 OCAK
ebruli016...........................11 OCAK
ciceğim7979.....................................13 OCAK
senayburge............................13 OCAK
Demetnur......................14 OCAK
bayankarasu.........15 OCAK
krizantem.................19 OCAK
hatice_48............................20 OCAK

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:
badegül......................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
Baht..............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
yearslater_38.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :)
su1983.............................Aralık Anne adayımızı tebrik ediyoruz :) )

benım bugün kafam çok karısık nasıl anlatsam bılemıyorumda hiç tanımadıgım bırı bana kahve falına baktı bir sürü sey söyledı allak pullak oldum keske baktırmasaydım offff offffff

baktınkı bebek olmuyor canım esınde gıder tahlıle tatlım ama ınsallah hiç birine gerek kalmaz tatlım aynen bende esıme üzülüyorum çünkü çok ıstıyor hıssedıyorumyaaa

:)) teşekkür ederim.Ne güzel birbirimiz için sevinip üzülebilmemiz.Sendne çok daha güzel bir haber bekliyourz bir kaç güne ona göre :)

evet yaaa... valla ben cidden sevinip cidden üzülüyorum... the_fts a dün öyle üzüldümki.. kızcaaz dün gece rüyama girdi... :1hug:
hehe bugünde face e kaydettik birbirimizi.. sende gel sırnaşık şey

evet biliyorsun,konuşmuştuk zaten bu ay olmazsa hemen ardından eşimle birlikte gideceğiz doktora nedir ne değldir diye;bizim birlikte olduğumuz çok fazla vaktimiz yok çünkü

her sabah 1 tatlı kaşığı arı poleni ve 1 çorba kaşığı mesir macunu yedir kocaya... :jeyyar:
hem sapık gibi peşinden gezmen gerekmiyor geceleri... yerimseniben
hemdeeeee kötükedihüso aganigi naganigi... :jeyyar:cokacimcoook

Ne gibi şeyler söyledi ki?Neden karıştı kafan?

işte dedıkı bebek için daha zamanın var 2 ay sonra olucak bebegın dedı ama falında türbe çıkmıs dedı bır türbeye gıt dua et namaz kıl sonrada bır tavuk kes kan akıt dedı o tavuguda bır fakıre ver dedı ondan sonra 2 ay içinde olucak dedı sonra bu 2 içinde doktora gıdeceksın dedı bebegım olmuyor dıye ama sonra hemen hamıle kalıcaksın dedı dogal yoldan dedı senın için dua eden bırılerı var dedı sonra bu ay çok umutlusun dedı bu ay yada öbür ay adetın gecıcek daha da umutlanıcaksın dedı adetın gecıktıkten sonrakı ay gebe olucaksın dedı işte böyle napıcagımı sasırdım valla fala ınanma falsızda kalma demısler ama işte

Son düzenleme:

Yok canım yaaa,ben dayanamam öyle !Ya sapık gibi kalırsa dibimde ne yaparım ben o zaman :))

daha fal falan baktırmam yanı herseyı Allah bılır bız sankı önceden ögrenecekmısız gıbı meraktan herseyı yapıyoruz bırde günaha gırıyoruz Allah ım affetsın

Ya canım benim geleceği Allah'tan başka kimse bilemez.ha bişeyleri tutturmuş olabilir ama hadi gelecek için söyledileri de doğru diyelim;daha ne 2 ay sonra bebişin gelecekmiş işte :)

Tavuk kesmeye falan gelince;yok yaaa ben inanmam öyle şeylere.Nasıl bir amntık bu.Biraz fazla kaptırmış bir hatunmuş bu. :umursamaz:

Hayırlısı olsun..

inanma böyle şeylere... geleceği allah bilir sadece... lmaz:

Yok canım yaaa,ben dayanamam öyle !Ya sapık gibi kalırsa dibimde ne yaparım ben o zaman :))

haha... deli kız yorgunum demesinden iyidir... hamiş kalınca bolbol dinlenirsin... maksat kocaya güç kuvvet olsun... :jeyyar:

gittim bitanem yarın sabah testler yapılacak bakalımkafamçokkarıştı

bencede canım ya gelecegı Allah tan baska kım bılebılırkı yanı bende ona takılıyorum zaten herseyın hayırlısı yanı Allah saglıklı kucagıma alabılecegım bır hayırlı evlat nasıp etsın ınsallah banada sızlerede tatlım duamızı edelım Allah elbet bızlerde nasıp edecektır yarabbım amın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…