yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... :teytey::dance::dance::dance::dance::dance::dance::dance:
selam kızlar
smart gırl canım benım tahlılllerın tertemız çıkmıs çok sevındım ınsallah en kısa zamanda da bebegıne kavusursun tatlım
Evet temiz çıktı Allah'a şşükür ama tabi bunlar benim testlerim eşimin de inşallah herşey yolundadır. Ben bebiş olmazsa kendim için değil onun için üzülürüm;kıyamam o kadar çok istiyor ki artık;hissetmemek mmkün değil :gitme:
:)) teşekkür ederim.Ne güzel birbirimiz için sevinip üzülebilmemiz.Sendne çok daha güzel bir haber bekliyourz bir kaç güne ona göre :)
Evet temiz çıktı Allah'a şşükür ama tabi bunlar benim testlerim eşimin de inşallah herşey yolundadır. Ben bebiş olmazsa kendim için değil onun için üzülürüm;kıyamam o kadar çok istiyor ki artık;hissetmemek mmkün değil :gitme:
Ne gibi şeyler söyledi ki?Neden karıştı kafan?
her sabah 1 tatlı kaşığı arı poleni ve 1 çorba kaşığı mesir macunu yedir kocaya... :jeyyar:
hem sapık gibi peşinden gezmen gerekmiyor geceleri... yerimseniben
hemdeeeee kötükedihüso aganigi naganigi... :jeyyar:cokacimcoook
işte dedıkı bebek için daha zamanın var 2 ay sonra olucak bebegın dedı ama falında türbe çıkmıs dedı bır türbeye gıt dua et sonrada bır tavuk kes kan akıt dedı o tavuguda bır fakıre ver dedı ondan sonra 2 ay içinde olucak dedı sonra bu 2 içinde doktora gıdeceksın dedı bebegım olmuyor dıye ama sonra hemen hamıle kalıcaksın dedı dogal yoldan dedı senın için dua eden bırılerı var dedı sonra bu ay çok umutlusun dedı bu ay yada öbür ay adetın gecıcek daha da umutlanıcaksın dedı adetın gecıktıkten sonrakı ay gebe olucaksın dedı işte böyle napıcagımı sasırdım valla fala ınanma falsızda kalma demısler ama işte
Kızlar tahlillerimin hepsi iyi çıkmış :)
işte dedıkı bebek için daha zamanın var 2 ay sonra olucak bebegın dedı ama falında türbe çıkmıs dedı bır türbeye gıt dua et namaz kıl sonrada bır tavuk kes kan akıt dedı o tavuguda bır fakıre ver dedı ondan sonra 2 ay içinde olucak dedı sonra bu 2 içinde doktora gıdeceksın dedı bebegım olmuyor dıye ama sonra hemen hamıle kalıcaksın dedı dogal yoldan dedı senın için dua eden bırılerı var dedı sonra bu ay çok umutlusun dedı bu ay yada öbür ay adetın gecıcek daha da umutlanıcaksın dedı adetın gecıktıkten sonrakı ay gebe olucaksın dedı işte böyle napıcagımı sasırdım valla fala ınanma falsızda kalma demısler ama işte
Yok canım yaaa,ben dayanamam öyle !Ya sapık gibi kalırsa dibimde ne yaparım ben o zaman :))
Canım sağol;hormonlara falan baktırdım işte hazır hastaneye gitmişken herşey yolundaymış.Demirim düşük sadece o da halledilir yaaa,bilmiyorum bu ay tam performnasla deneyelşm bakalım ne olacak;ona göre diğer ay bir hareket şekli belirleyeceğiz.
Sen ne yaptın canımcım?Gittin mi başka bir doktora?
Ya canım benim geleceği Allah'tan başka kimse bilemez.ha bişeyleri tutturmuş olabilir ama hadi gelecek için söyledileri de doğru diyelim;daha ne 2 ay sonra bebişin gelecekmiş işte :)
Tavuk kesmeye falan gelince;yok yaaa ben inanmam öyle şeylere.Nasıl bir amntık bu.Biraz fazla kaptırmış bir hatunmuş bu. :umursamaz:
Hayırlısı olsun..
oleeey hihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?