Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Kızlar ben Çıkıyorum 3 gıbı gelcem.toplantım var.
ÖpÜyorum hepınızı....

benim öyle belirtilerim yok sadece ani hareketlerde kasiklarda batma ve gögüs ucunda dokununca igne batigi gibi aciyo ama napcami bilmiyorum simdi daha bekleyim diyorum bi yandanda merak ediyorum test yapsam negatif ciksa uzulurum en iyisi kirmizilari beklemek galiba eyvahedigeldismileeyvahedigeldismileeyvahedigeldismile

Bende yumurtlama haftamı beklıyorumm Ama yınede calısmalara devam nolur nolmaz de mi?

ıslamıtruhek senın gunun mu gectı cnm?

kan testi de negatif mi çıktı canım peki doktora gözüktün mü şu kadar gün gecikti
reglim hamişde değilim niye adet olmuyom diye bi sorun yoktur inşallah?

canım dün akşam sadece kan testine baktırdım o kadar ama reglim daha bu sabah yeni yeni gelmeye başladı çokta sancılı oldu ama şimdi geçti..arkadaşım hastanede çalışıyor perş. günü yani reglimin 3. günü gidicem hem hormon testi yaptırıcam hem de öyle baktırıcam söyledim gel dedi bakalım işallah herşey normaldir :) sağol canım opuyorumnanaktan

su'cum kan testinde negatif çıkmış:gitme: herşeyin hayırlısı...artık kırmızılar da daha çok gecikmeden gelir...doktora gitmeyi düşünüyomusun neden geciktigi için?

evet canımcım perş. günü gidiyorum işallah :)

ben gidiyorum dua edin bana inş bişe olmaz

şenay canım geçmiş olsun hemen kötü şeyler düşünme dualarımız seninle canım :Saruboceq:

Merhaba canlarım!!!!! Nasılsınız bugün?

Su'dan ne haber??? kan testi yapacaktı ne oldu acaba bilen var mı?

ay canım ya merak etmişsin sağolasın test yaptırdım ama negatif çıktı :) perş günü gidicem kısmetse napalım hayırlısı böyleymiş ben yine de mutluyum:1hug:

Bende yumurtlama haftamı beklıyorumm Ama yınede calısmalara devam nolur nolmaz de mi?

ıslamıtruhek senın gunun mu gectı cnm?

gecti galiba of bilmiyorumki bende 29 unda yada 30 unda kirmizilar gelirdi ama bu ay kisa diyemi ne gelmediler kasiklarimda agri oluyo hafif bide gögüsuclarim igne batigi gibi aci oluyo bilmiyorumkismile

Cevap yazan arkadaşlara teşekkür ederim, Henüz sonucu almadım, ama sizin de yazılarınızdan sonra herhalde yanıldım diye düşündüm, doktorun söyledikleriyle paralel cümleler yazmışsınız çünkü. İkinci çizgiyi görünce ne kadar sevinmiştim oysaki... Olsun, hayırlısı buymuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…