Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
çok işim vaarr

çook hastayımm

çoook midem bulanıyooo

:sinifsinif: :sinifsinif: :sinifsinif:

ay kıyamam ya..hasta olunca bı de ustune ben gecende bı agladım kımsem yok hastayım acım ...dıye dıye uyumusum...:çok üzgünüm:

gunaydin herkese

yaaaaaaaaaaaa cildircam gögüs uclarimda igne batigi gibi agri var dokununca kasiklarimda hafif agrilar var ve ben daha adet olmadim bi hafta once idrar testi yaptim negtifti kizlar yardim ya cildircam (((((

slm canlarrr.. yemekte olanlara afiyet bal şeker olsun,çalışanlara da kolay gelsin.benim gibi boş boş oturanlara allah sabırlar versin.son 3 günüm. dün ara ara kasıklarıma ağrı girdi ve sanırım bu ay yine kırmızı kart yicem.

gunaydin herkese

yaaaaaaaaaaaa cildircam gögüs uclarimda igne batigi gibi agri var dokununca kasiklarimda hafif agrilar var ve ben daha adet olmadim bi hafta once idrar testi yaptim negtifti kizlar yardim ya cildircam (((((

adetın bır hafta gecmıs yanıı...bence hemen kan testı yaptır belırsızlık delı eder ınsanı.

slm canım hayırlsısı olsun de herzaman...3 gun gecmek bılmez artık kendım de yasadıgım ıcın bılıyorum...

selam cnm
işallah bu bebişin gelmiştir. Benimde az kaldı bakalım merakla bekliyorum. Benimde belimde igne batarmıs gibi batmalar var.kısmet bakalımm

slm canım hayırlsısı olsun de herzaman...3 gun gecmek bılmez artık kendım de yasadıgım ıcın bılıyorum...

geçmiyo valla canım yaa.10 dan geriye saymaya başladım ,sanki üstünden 1 yıl geçti. nasıl geçer bilmiyorum artık..inşallah rabbim bu sefer dualarımızı kabul eder.:Saruboceq:

Tinkercim merhaba nasılsın.
Sana bisey soram hamile olunca belde ve kasıklarda agrı nasıl oluyo
. Batma şeklindemi.sürekli sancımı yaa

kasık batması ben de sureklı bı durum degıldı anı hareketlerde hapşırınca:) oksurunce gulunce batar gırıyodu hala da oluyo o..bel agrısı cok oldu ..ama sureklı devam eden bı sekılde degıldı..ama belırtıler hemen olusmuyo canım gogus agrısı mesela benım sonradan basladı hafıften oluyodu ama sımdıye kıyasla hıc olmamıs dıyorum...akıntı da belırtı dıyolar ama benım daha yenı yenı artmaya basladı...yanı aslında herkeste degısebılır bı durum bu...ama devamlı bı agrı degıldır herhalde...

devamlı degil canım. Ara rara batmalar oluyo. Ama ilk defa olmus gibi hissediyom böle.
Ama zaten 56 güncük var. Bekleyip görecez. Buay tutturmusuzdur işalahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…