bencede canım ya gelecegı Allah tan baska kım bılebılırkı yanı bende ona takılıyorum zaten herseyın hayırlısı yanı Allah saglıklı kucagıma alabılecegım bır hayırlı evlat nasıp etsın ınsallah banada sızlerede tatlım duamızı edelım Allah elbet bızlerde nasıp edecektır yarabbım amın
evet yaaa... valla ben cidden sevinip cidden üzülüyorum... the_fts a dün öyle üzüldümki.. kızcaaz dün gece rüyama girdi... :1hug:
hehe bugünde face e kaydettik birbirimizi.. sende gel sırnaşık şey
işte dedıkı bebek için daha zamanın var 2 ay sonra olucak bebegın dedı ama falında türbe çıkmıs dedı bır türbeye gıt dua et namaz kıl sonrada bır tavuk kes kan akıt dedı o tavuguda bır fakıre ver dedı ondan sonra 2 ay içinde olucak dedı sonra bu 2 içinde doktora gıdeceksın dedı bebegım olmuyor dıye ama sonra hemen hamıle kalıcaksın dedı dogal yoldan dedı senın için dua eden bırılerı var dedı sonra bu ay çok umutlusun dedı bu ay yada öbür ay adetın gecıcek daha da umutlanıcaksın dedı adetın gecıktıkten sonrakı ay gebe olucaksın dedı işte böyle napıcagımı sasırdım valla fala ınanma falsızda kalma demısler ama işte
gittim bitanem yarın sabah testler yapılacak bakalımkafamçokkarıştı
canım bence de inanma hepimiz merakten baktırıyoruz ama falda çıkana göre hareket etmiyoruz :)) Allahtan başka hiç kimse 1 saniye sonra bile ne olacağını bilemez aklından çıkar o falı :1hug:
Hadi hayırlısı yaaa,inşallah seninkiler de benimkiler gibi temiz çıkar;o doktor yanılmış olur.
haberlerini bekliyoruz ;nhaber kötü bile olsa ;tek başına üzülmek yok.Burda merhem olmaya çalışırız elimizden geldiği kadar.
Hadi hayırlısı yaaa,inşallah seninkiler de benimkiler gibi temiz çıkar;o doktor yanılmış olur.
haberlerini bekliyoruz ;nhaber kötü bile olsa ;tek başına üzülmek yok.Burda merhem olmaya çalışırız elimizden geldiği kadar.
inanma böyle şeylere... geleceği allah bilir sadece...
Angel,The_fts siz ikiniz de istanbu^'da değil misiniz?Face kaydedeceğinize bir yerde buluşsanıza :) Belki kanka bile olursunuz.Ankarada olsanız hep birlikte buluşurduk :)
offffffffffffffffffffffffffff benım günümde yaklasıyor neler olacak acaba
Angel,The_fts siz ikiniz de istanbu^'da değil misiniz?Face kaydedeceğinize bir yerde buluşsanıza :) Belki kanka bile olursunuz.Ankarada olsanız hep birlikte buluşurduk :)
smart canım nane seker arkadaşımızın yeni tarihi 17 ocak öğlen söylemiştim sana ama görmedin sanırım
offffffffffffffffffffffffffff benım günümde yaklasıyor neler olacak acaba
bir bakmışsın kahve bakanın inadına hamilesin yerimseniben
ayyyyy agzın bal yesın canım benım ınsallah ya ınsallah amın:sm_cool:
ne olur stres yapma çok etkiliyoklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?