Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kızlar bişi sorcam ovulasyon testlerinden kullandınız mı.bu çubuklarda da 2 çizgi mi çıkıcak yoksa tek mi wondfo marka var bende ama tek çizgi çıktı dün belirgin

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

mız mız................25 ŞUBAT Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
pitos............................1MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
gokcegokce..............1 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
serap1991....................3 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

Ekarhan.........................5 MART
oba_cigdem...................5MART
cns22...............................5 MART
aysulay26.......................7 MART
ciceğim7979................9 MART
BeReN35......................10 MART
yankiegit......................10 MART
dilemma_.......................12 MART
clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
İdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART
Elson............................24 MART
ozebus_41.......................24 MART
hatice_48....................26 MART
SariLale........................26 MART
islamitruhek ..............29 MART

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

Kızlar nette sorun var yine, bi sayfayı açabilmek için 2 saat bekliyorum yaaaaa mafoldumben

ay canım sen daha ağır geçiriyorsun sanırım bende Allahtan gece yok .ama süt içmek istemiyom hiç ya şeker koymasamda içemiyorum yani olsa tuz koyacam içine
ama yinede güzel bişe zehsel insan en azındna bebğinin orda olduğunu biliyo ya rahatlıyo burda bi işçimiz söyledi düşük olduğu anda mesela mide bulantısı anında dururmuş o yüzden her midem bulanınca rahatlıyom

ya canım dün en soon ben çıkarken kızlara söyledım karar verın nasıl ıstersenız öyle yapalım dedım ama kımse bişi dememıs bılmıyorumkı nasıl olacak

canım burda bi liste yapalım bi kişi o listeyi değiştirsin her okuyan söylesin yazılsın yada silinsin
ama okuyacak olan adını yazdırsın boşa kabarık i liste oluşmasın

teşekkürler canım, şaşkınım dünden beri, bidaha isteyince testi dr, tam havaya giremedim doğrusu

doktor testi tekrarlamak istedi çünkü sağlıklı bi gebelikte günaşırı değeri ikiye katlaması
gerekir canım inşallah bi sorun olmaz değerlerin yükselir ve bebişin büyür göbüşünde
endişelenme :)

bende hep yanımda poşet taşıyorum ya of kendimi çok kötü hissediyorum çantada
poşet heran istifra edebilir bi insan ben bi de hayatımda istifra etmiş insan değildim
yani araba tutmaz deniz tutmaz beni bişeydne kolay kolay iğrenmem falan ama
şimdi her kokudan iğrenıyorum :sinifsinif:
inşallah ilk muayenenız güzel geçer canım :) muayenelr güzel oluyor hele bebiş büyüdükçe ayyy ne güzel bişi yaa.....lekeleri takıyorum
ister istemez ama napalım bişey olacaksa engelleyemeyizde hani bi yolu olsa hemen
yapayım ama yok ki
sorma ya 12 de bitiyo 13 e giricez cuma günü bak hala midem
bulanıyo gribim ya kokuları pek alamıyorum bu ara sanırım bulantı ondan azaldı burnum
azcık açıldımı hemen mide gene bulanmaya başlıyo...bu arada göbüş çıkmaya
başladı benim :CüvCüv: herkes diyo aa hamilemisin bilmeyenler tabii dün annem gömlek
almış bana böyle rahat rahat giyeyım diye güzel bişey hele onu giyince stil olarakta tam hamiş oluyom kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hiçbişi yoktu aslında kız bır anda basladı gece uyandım eyvah dedım bulanıyo sabahta aynı işte suanda öyle çok fazla olmasada devam edıyo süt hiç canım ıstemıyo ama zorladım sabah içtim sekersız yaaa mıde bulantısı oldugunda bebek ıyı derler canım ama bu söz herkesde geçerlı degıl tatlım kımısının hiç bunalmıyo ama gayet saglıklı bebişlerı oluyo

ya canım dün en soon ben çıkarken kızlara söyledım karar verın nasıl ıstersenız öyle yapalım dedım ama kımse bişi dememıs bılmıyorumkı nasıl olacak

ben adetliyim şuan o yüzden bişi yazmadım ama ne derseniz ben varımm

ınsallah güzel geçer canım mauynemız çok merak edıyorum bende hayırlısı bakalım ya takman normal tabıkıde hanı bebegıme bısı oldumu acaba dıye düşünme lütfen Allah korusun yanı göbüş çıkıyo heeee normalde göbüşün varmıydı canım oyle olanlarda daha çabuk bellı oluyomus göbüş dıyorlar benımde annem almıs bı tane suan gıyebılmem için bırde yazın gıymek için çok güzeller ama anne erken dedım olsun dıyo duruyo sımdılık ama gıymek için sabırsızlanıyorum açıkçası bende

grip için ilaç kullanmıyosun demi canım
benimde sürekli burnum tıkanıyo çok kötü bişe yaaa
akşamları kahvaltı yiyoz kocişimle yemek felan yokk

sen geçende LCW nin hamile kreasyonunu gösterdin ya baktım ama o göbüşte bebkli üstlerden yoktu başka bi mağazaya gidecem gene

ayşem sen gitmemişsin doktora iisin demiii

iyiyim kontesçim akşama doğru gribim daha fena oldu bide yoruldum hiç hastaneye
kadar dayancak gücüm yoktu yattım uyudum valla 20,00 gibi uyudum sabah 4 de kalktım
bişiler atıştırdım nanelimon içtim midem bulandı bulandı bulandı istifra edemedim
bu seferde neyse yatım bari dedim yattım sabah kalktım işe geldim :)
ama bebiş büyyo ki sanırım karnım gergin hep en kısa zamanda bebe yağı alıp
başlamalıyım geç bile kalıyorum :1ninca:

ya kızlar bi sürü hamile var bakın burda şimdi herkes de çalışıyo.ne yiyorsunuz gün içinde?beslenme olarak ne getiriyorsunuz bebişlere?

canım sabah aç karnına süt içme daha çok miden bulanır
yok ben şey için dedim tabiki herkezin mide bulantısı olcak diye bi kaide yokda hani düşük olunca hiç bi belirti olmuyomuş hamilelikle ilgili ben midem bulanınca bebğim iii diyorum ne kadar lekelenme olsada

normalde göbüşüm yoktu canım zayıf bi insan değilim ama kilolu da değilim yani
ve zaten kilo göbeği gibi değil yukarda baya kilo daha aşağıdan simit bölgesine
alınıyo kardeşimden biliyorum zaten 5 kilo verdim hamile kalalı bişey yiyemıyorum ki
annemın aldıgı hamiş gömleği değil ama hamilelerinde rahatca giyebileceği güzel bişi
ben baktım hamiş kıyafetlerine hepsini göbek bölümü çok büyük e benimki büyük
değil o kadar onun ıcın bu zamanları çıkartacak bişey almam gerekıodu annem
halletmış sğaolsun lcw de de güzel şeler var ama ilerleyen zamanlar için bence

grip için ilaç kullanmıyorum canım ama minoset aldım ağrılarımı geçrisin diye yatmadan
önce kalktıgımda daha iyiyidim hiçbi zararı yokmuş günde 2 taneye kadar içebilirmişim
ama ben almıyorum..bururn spreyi iyi gelıo ama kullanmamız yasak sanırım bende astımda var zorluyo biraz nefes nefese kalıyorum

ben geçen hafta şirinevler mağazasına gittim orda vardı canım sen hangisine gittin
ama göbüş bölümleri çok geniş yaa daha baya var onalrı giymemıze :)
ben şu an bol gömlekler göğüs alrındna pileli bluzlar fln giyyorum

ya kızlar bi sürü hamile var bakın burda şimdi herkes de çalışıyo.ne yiyorsunuz gün içinde?beslenme olarak ne getiriyorsunuz bebişlere?

canım valla benim burda yemek sorunum olmuyo mutfak benim
ama canım istemiyo sebze yemeği çok yiyorum her sabah burda yumurtalı peynirli kahvaltımı yapıyorum arada elma yiyorum 2 günde bir muz yiyyorum kabız olmamak için eğer öğlen yemek güzel olmazsa kendim bişelr hazırlıyorum hazır dışardan pek bişe yemiyorum özellikle salam sosis sucuk yada et tarzı şeyler yemiyorum et bukadar pahalıyken dönerlerin dürümlerin güvenilir olmadığı kanaatindeyim kendim yapıp yiyorum akşamalrı yemek yapamıyorum kahvaltılık yiyorum süt içemiyom napcam bilmiyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…