iyidir şeker senden naber :)
günaydın canım nasılsın
ya dün vardı ama az çok bugün daha gece uykudan uynadım mıdem bulanıyo uyuyamadım dön saga sola hep sabahta öyle ögür ögür mahvoldum işede geldım zar zor işte ınsallah çabuk atlatırız canım
iyiyim canımcım ne oldu dua okumaları ???
ya canım dün en soon ben çıkarken kızlara söyledım karar verın nasıl ıstersenız öyle yapalım dedım ama kımse bişi dememıs bılmıyorumkı nasıl olacak
teşekkürler canım, şaşkınım dünden beri, bidaha isteyince testi dr, tam havaya giremedim doğrusu
ayyyyy bende sabah işe nasıl geldım hiç bılmıyorum yolda çıkarırsam yandım dedım kendı kendıme poset aldım yanıma ne olur ne olmaz dıye geldık aksam olsa hemen keske bu aksam doktora gıdıcem ılk defa onunda heyecanı var zaten ınsallah hersey yolundadır senınde ılk üç ayın bıttı ama masallah bulantılar devam desene Allah yardımcımız olsun yaaaa sen kafana takma su lekelerı bence herkesde aynı olacak dıye bır durum yok ıyı düşün tatlım
ay canım sen daha ağır geçiriyorsun sanırım bende Allahtan gece yok .ama süt içmek istemiyom hiç ya şeker koymasamda içemiyorum yani olsa tuz koyacam içine
ama yinede güzel bişe zehsel insan en azındna bebğinin orda olduğunu biliyo ya rahatlıyo burda bi işçimiz söyledi düşük olduğu anda mesela mide bulantısı anında dururmuş o yüzden her midem bulanınca rahatlıyom
Kızlar nette sorun var yine, bi sayfayı açabilmek için 2 saat bekliyorum yaaaaa mafoldumben
ya canım dün en soon ben çıkarken kızlara söyledım karar verın nasıl ıstersenız öyle yapalım dedım ama kımse bişi dememıs bılmıyorumkı nasıl olacak
bende hep yanımda poşet taşıyorum ya of kendimi çok kötü hissediyorum çantada
poşet heran istifra edebilir bi insan ben bi de hayatımda istifra etmiş insan değildim
yani araba tutmaz deniz tutmaz beni bişeydne kolay kolay iğrenmem falan ama
şimdi her kokudan iğrenıyorum :sinifsinif:
inşallah ilk muayenenız güzel geçer canım :) muayenelr güzel oluyor hele bebiş büyüdükçe ayyy ne güzel bişi yaa.....lekeleri takıyorum
ister istemez ama napalım bişey olacaksa engelleyemeyizde hani bi yolu olsa hemen
yapayım ama yok ki
sorma ya 12 de bitiyo 13 e giricez cuma günü bak hala midem
bulanıyo gribim ya kokuları pek alamıyorum bu ara sanırım bulantı ondan azaldı burnum
azcık açıldımı hemen mide gene bulanmaya başlıyo...bu arada göbüş çıkmaya
başladı benim :CüvCüv: herkes diyo aa hamilemisin bilmeyenler tabii dün annem gömlek
almış bana böyle rahat rahat giyeyım diye güzel bişey hele onu giyince stil olarakta tam hamiş oluyom kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
doktor testi tekrarlamak istedi çünkü sağlıklı bi gebelikte günaşırı değeri ikiye katlaması
gerekir canım inşallah bi sorun olmaz değerlerin yükselir ve bebişin büyür göbüşünde
endişelenme :)
bende hep yanımda poşet taşıyorum ya of kendimi çok kötü hissediyorum çantada
poşet heran istifra edebilir bi insan ben bi de hayatımda istifra etmiş insan değildim
yani araba tutmaz deniz tutmaz beni bişeydne kolay kolay iğrenmem falan ama
şimdi her kokudan iğrenıyorum :sinifsinif:
inşallah ilk muayenenız güzel geçer canım :) muayenelr güzel oluyor hele bebiş büyüdükçe ayyy ne güzel bişi yaa.....lekeleri takıyorum
ister istemez ama napalım bişey olacaksa engelleyemeyizde hani bi yolu olsa hemen
yapayım ama yok ki
sorma ya 12 de bitiyo 13 e giricez cuma günü bak hala midem
bulanıyo gribim ya kokuları pek alamıyorum bu ara sanırım bulantı ondan azaldı burnum
azcık açıldımı hemen mide gene bulanmaya başlıyo...bu arada göbüş çıkmaya
başladı benim :CüvCüv: herkes diyo aa hamilemisin bilmeyenler tabii dün annem gömlek
almış bana böyle rahat rahat giyeyım diye güzel bişey hele onu giyince stil olarakta tam hamiş oluyom kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
ayşem sen gitmemişsin doktora iisin demiii
hiçbişi yoktu aslında kız bır anda basladı gece uyandım eyvah dedım bulanıyo sabahta aynı işte suanda öyle çok fazla olmasada devam edıyo süt hiç canım ıstemıyo ama zorladım sabah içtim sekersız yaaa mıde bulantısı oldugunda bebek ıyı derler canım ama bu söz herkesde geçerlı degıl tatlım kımısının hiç bunalmıyo ama gayet saglıklı bebişlerı oluyo
ınsallah güzel geçer canım mauynemız çok merak edıyorum bende hayırlısı bakalım ya takman normal tabıkıde hanı bebegıme bısı oldumu acaba dıye düşünme lütfen Allah korusun yanı göbüş çıkıyo heeee normalde göbüşün varmıydı canım oyle olanlarda daha çabuk bellı oluyomus göbüş dıyorlar benımde annem almıs bı tane suan gıyebılmem için bırde yazın gıymek için çok güzeller ama anne erken dedım olsun dıyo duruyo sımdılık ama gıymek için sabırsızlanıyorum açıkçası bende
grip için ilaç kullanmıyosun demi canım
benimde sürekli burnum tıkanıyo çok kötü bişe yaaa
akşamları kahvaltı yiyoz kocişimle yemek felan yokk
sen geçende LCW nin hamile kreasyonunu gösterdin ya baktım ama o göbüşte bebkli üstlerden yoktu başka bi mağazaya gidecem gene
ya kızlar bi sürü hamile var bakın burda şimdi herkes de çalışıyo.ne yiyorsunuz gün içinde?beslenme olarak ne getiriyorsunuz bebişlere?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?