ya kızlar bi sürü hamile var bakın burda şimdi herkes de çalışıyo.ne yiyorsunuz gün içinde?beslenme olarak ne getiriyorsunuz bebişlere?
normalde göbüşüm yoktu canım zayıf bi insan değilim ama kilolu da değilim yani
ve zaten kilo göbeği gibi değil yukarda baya kilo daha aşağıdan simit bölgesine
alınıyo kardeşimden biliyorum zaten 5 kilo verdim hamile kalalı bişey yiyemıyorum ki
annemın aldıgı hamiş gömleği değil ama hamilelerinde rahatca giyebileceği güzel bişi
ben baktım hamiş kıyafetlerine hepsini göbek bölümü çok büyük e benimki büyük
değil o kadar onun ıcın bu zamanları çıkartacak bişey almam gerekıodu annem
halletmış sğaolsun lcw de de güzel şeler var ama ilerleyen zamanlar için bence
grip için ilaç kullanmıyorum canım ama minoset aldım ağrılarımı geçrisin diye yatmadan
önce kalktıgımda daha iyiyidim hiçbi zararı yokmuş günde 2 taneye kadar içebilirmişim
ama ben almıyorum..bururn spreyi iyi gelıo ama kullanmamız yasak sanırım bende astımda var zorluyo biraz nefes nefese kalıyorum
ben geçen hafta şirinevler mağazasına gittim orda vardı canım sen hangisine gittin
ama göbüş bölümleri çok geniş yaa daha baya var onalrı giymemıze :)
ben şu an bol gömlekler göğüs alrındna pileli bluzlar fln giyyorum
mesela ben bugun sabah kahvaltıda
malatyadan gelen helva
kaşar
pekmez
domates
ve simit yedim yanında da çay içtim iş yerindeki sütüm bitmiş onun için
yanımda havuç portakal elma kuruüzüm ve hurma var ve yarım simit var
domates ve kaşarda var gün içinde acıktıkça tıkınırım :)
havucu meyve yer gibi kıtır kıtır yiyorum elime alıp :lepi:
ay dur aklıma gelmişken elmamı yiyim
canım valla benim burda yemek sorunum olmuyo mutfak benim
ama canım istemiyo sebze yemeği çok yiyorum her sabah burda yumurtalı peynirli kahvaltımı yapıyorum arada elma yiyorum 2 günde bir muz yiyyorum kabız olmamak için eğer öğlen yemek güzel olmazsa kendim bişelr hazırlıyorum hazır dışardan pek bişe yemiyorum özellikle salam sosis sucuk yada et tarzı şeyler yemiyorum et bukadar pahalıyken dönerlerin dürümlerin güvenilir olmadığı kanaatindeyim kendim yapıp yiyorum akşamalrı yemek yapamıyorum kahvaltılık yiyorum süt içemiyom napcam bilmiyom
Kızlaaaaaaaaaaar ben sizi çok ösledim yaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben sizsiz zaman geçmiyo okulda yaaaa mafoldumben delirticek bu internet beni, bilgisayarı savurup atasım geliyointernete de giremiceksem ne işime yarıyoki bu zıkkım klava: devletin okuluna yaptığı hayır da bu kadar olur işte klava:
ya ben de ilk zamanlar o kadar çok şey getirirdim ki yanımda midem bulansa da zorla yerdim kusacak gibi olurdum zorla yerdim canım istemezdi.şimdi de az getiriyorum doymadım ya sabah kahvaltıda,ekmek arası peynir yedim sut içtim.3 tane kuru incir yedim.10 gibi neredeyse 2 armut büyüklüğünde bi armut yedim.canım sürekli yemek istiyo herşey ama ne bulsam kurabiye canavarı gibi 1 dk mıdeye indiresim var.ama yanımda sadece 1 elma kaldı ustelık acaıp acımmmm.
canım deveci armudumu yiyorsun onda tarım ilacı var diye hamilelere pek önermiyolarr
ben pendi viaporta gittim yoktu merkeze bakıcam
zaten şimdi giymek için değil yazın güzel olur penye ya
şimdi elbiselerim felan var göğüs altı pileli olanlardan onları giyiyorum
canım ben 3 4 gün burun spreyi kullandım ama yasakladı doktor kortizon varmış eczaneden tuzlu su gibi bi sprey aldım hiç bi işe yaramıyo
ben de pek güvenmiyorum.ama yoldan geçerken nasıl güzel kokuyo şenay oyle.güvenilir yerlerde yemek lazım doner falan.
bılmıyorum deveci armudu mu sarı bol sulu cok tatlı bısey.son gunlerde favorım.son 15 gundur her gun yıyorum.bı de pahallı ya yemesı daha tatlı 3,5 tl kilosu kız.
ay tabiki insanın canı istiyo ama ii bildiğim yerden alırım çok bebişim isterse napıyım salam sosis zaten çiğ şeyler
sucuk bizim ev yapımı isterse canım rahatlıkla yerim ama istemiyo :sinifsinif:
hımm sen anadolu yakasında mısın ?
evet penye güzel olur cidden ama ben şimdi almadım sonra bakarım dedim
bi de iş yerinde giyicem penye şeyler pek uygun düşmeyebilir daha böyle kumaş türü
daha ciddi şeyler almam gerekıyo sanırım biraz garip kaçar iş yerinde önü resimli fln
evde giyerim ancak onları
bilmiyorumda içinde ne var yasaktır diye kullanmadım ben halbuki çok iyi geliyo spyerde :)
kesin deveci armudu bi denesi gelir bi kilo
parasından belli bende çok severdim ama yemiyorum tarım ilacı var dediklerinden beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?