Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
ya kızlar bi sürü hamile var bakın burda şimdi herkes de çalışıyo.ne yiyorsunuz gün içinde?beslenme olarak ne getiriyorsunuz bebişlere?

mesela ben bugun sabah kahvaltıda

malatyadan gelen helva
kaşar
pekmez
domates
ve simit yedim yanında da çay içtim iş yerindeki sütüm bitmiş onun için

yanımda havuç portakal elma kuruüzüm ve hurma var ve yarım simit var
domates ve kaşarda var gün içinde acıktıkça tıkınırım :)

havucu meyve yer gibi kıtır kıtır yiyorum elime alıp :lepi:

ay dur aklıma gelmişken elmamı yiyim

ben pendi viaporta gittim yoktu merkeze bakıcam
zaten şimdi giymek için değil yazın güzel olur penye ya
şimdi elbiselerim felan var göğüs altı pileli olanlardan onları giyiyorum

canım ben 3 4 gün burun spreyi kullandım ama yasakladı doktor kortizon varmış eczaneden tuzlu su gibi bi sprey aldım hiç bi işe yaramıyo

ben işte oldugum günlerde sabah kahvaltıda

süt yumurta peynır zeytın kasar 1 dılım ekmek yıyıyorum
aralarda cevız kayısı yemege çalışıyorum öglenlerı burada ne yemek çıkarsa yemege çalışıyorum ama artık yıyemeyecgım çünkü hiç canım ıstemıyo kıvı yıyıyorum meyvelerımı genelde aksam evde tüketıyorum aslında arada iş yerındede yıyıyorum günde 3 lıtre su içiyorum işte böyle yanı aklıma gelenler

Kızlaaaaaaaaaaar ben sizi çok ösledim yaaaaaaaaaaaaaaaaa mafoldumben sizsiz zaman geçmiyo okulda yaaaa mafoldumben delirticek bu internet beni, bilgisayarı savurup atasım geliyo internete de giremiceksem ne işime yarıyoki bu zıkkım klava: devletin okuluna yaptığı hayır da bu kadar olur işte klava:

sanırım kızlardan biri ovulasyon testi ıle ılgılı bırsey sormustu canım o testlerde çift çizgiyi yakaladıgın gün ılıskı ve ertesı gün ılıskı olacak çızgılerın ıkısıde esıt koyulukta yada test çızgısı kontrol çızgısınden koyu olacak o zaman zamanıdır canım

ya ben de ilk zamanlar o kadar çok şey getirirdim ki yanımda midem bulansa da zorla yerdim kusacak gibi olurdum zorla yerdim canım istemezdi.şimdi de az getiriyorum doymadım ya sabah kahvaltıda,ekmek arası peynir yedim sut içtim.3 tane kuru incir yedim.10 gibi neredeyse 2 armut büyüklüğünde bi armut yedim.canım sürekli yemek istiyo herşey ama ne bulsam kurabiye canavarı gibi 1 dk mıdeye indiresim var.ama yanımda sadece 1 elma kaldı ustelık acaıp acımmmm.

ben de pek güvenmiyorum.ama yoldan geçerken nasıl güzel kokuyo şenay oyle.güvenilir yerlerde yemek lazım doner falan.

kız biz de çok özledik seniiii.gel artık ya tamamennnnn

canım deveci armudumu yiyorsun onda tarım ilacı var diye hamilelere pek önermiyolarr

canım deveci armudumu yiyorsun onda tarım ilacı var diye hamilelere pek önermiyolarr

bılmıyorum deveci armudu mu sarı bol sulu cok tatlı bısey.son gunlerde favorım.son 15 gundur her gun yıyorum.bı de pahallı ya yemesı daha tatlı 3,5 tl kilosu kız.

hımm sen anadolu yakasında mısın ?

evet penye güzel olur cidden ama ben şimdi almadım sonra bakarım dedim
bi de iş yerinde giyicem penye şeyler pek uygun düşmeyebilir daha böyle kumaş türü
daha ciddi şeyler almam gerekıyo sanırım biraz garip kaçar iş yerinde önü resimli fln
evde giyerim ancak onları

bilmiyorumda içinde ne var yasaktır diye kullanmadım ben halbuki çok iyi geliyo spyerde :)

ben de pek güvenmiyorum.ama yoldan geçerken nasıl güzel kokuyo şenay oyle.güvenilir yerlerde yemek lazım doner falan.

ay tabiki insanın canı istiyo ama ii bildiğim yerden alırım çok bebişim isterse napıyım salam sosis zaten çiğ şeyler
sucuk bizim ev yapımı isterse canım rahatlıkla yerim ama istemiyo :sinifsinif:

Ayyy inanmıyorum yarın akşam 1 hafta kalmaya yatılı 6 tane misafirim gelıyo

ay ben napicam napicam ben ay öldüm :bbo:

bılmıyorum deveci armudu mu sarı bol sulu cok tatlı bısey.son gunlerde favorım.son 15 gundur her gun yıyorum.bı de pahallı ya yemesı daha tatlı 3,5 tl kilosu kız.

kesin deveci armudu bi denesi gelir bi kilo
parasından belli bende çok severdim ama yemiyorum tarım ilacı var dediklerinden beri

ay tabiki insanın canı istiyo ama ii bildiğim yerden alırım çok bebişim isterse napıyım salam sosis zaten çiğ şeyler
sucuk bizim ev yapımı isterse canım rahatlıkla yerim ama istemiyo :sinifsinif:

benim bu sıralar canım pastırma,sucuk cok ıstıyo eşim de düşken,önceki aylarda böyle dertlerim yoktu.reklamlar da sağolsun tv de.ben de iice kızartıp yiyorum güvenilir markalarıcokacimcoook

evet canım anadolu yakasındayım
bende evde giyerim zaten dışarda felan giyemem onları sadece çok özendim evde bile olsa alacm

otrivine varya o yasak
fizyosol diye bişe aldım açmıyo ama istersen dene
otrivineyi kullanma sakın

ay_she, bayankarasu, ELSON, ipek26, kontes26, naneseker, zehsel KIZLAR SELAMLAR NASIL GıDıYO ARMUT FALAN YAZMISSINIZ YAV CANIMI CEKTIRDINIZ HAYINLER

kesin deveci armudu bi denesi gelir bi kilo
parasından belli bende çok severdim ama yemiyorum tarım ilacı var dediklerinden beri

ayyy şimdi hevesim kaçtı.ama her üretim aynı olur mu yaaaaaa..
armutta da bi sürü vitamin var.ya da bu tarım ilacı etkisi bi hasat için geçerli olmaz mı?diyelim o bahçe için kullanıldı,toplandı satıldı,sonraa???
ayy yemesem mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…