kesin deveci armudu bi denesi gelir bi kilo
parasından belli bende çok severdim ama yemiyorum tarım ilacı var dediklerinden beri
evet canım anadolu yakasındayım
bende evde giyerim zaten dışarda felan giyemem onları sadece çok özendim evde bile olsa alacm
otrivine varya o yasak
fizyosol diye bişe aldım açmıyo ama istersen dene
otrivineyi kullanma sakın
ay_she, bayankarasu, ELSON, ipek26, kontes26, naneseker, zehsel KIZLAR SELAMLAR NASIL GİDİYO ARMUT FALAN YAZMISSINIZ YAV CANIMI CEKTIRDINIZ HAYINLER
Ayyy inanmıyorum yarın akşam 1 hafta kalmaya yatılı 6 tane misafirim gelıyo
ay ben napicam napicam ben ay öldüm :bbo:
ayyy şimdi hevesim kaçtı.ama her üretim aynı olur mu yaaaaaa..
armutta da bi sürü vitamin var.ya da bu tarım ilacı etkisi bi hasat için geçerli olmaz mı?diyelim o bahçe için kullanıldı,toplandı satıldı,sonraa???
ayy yemesem mi?
ay_she, bayankarasu, ELSON, ipek26, kontes26, naneseker, zehsel KIZLAR SELAMLAR NASIL GİDİYO ARMUT FALAN YAZMISSINIZ YAV CANIMI CEKTIRDINIZ HAYINLER
bi de öyle bişey olsa piyasadan toplanmaz mı?sağlık bakanlığı duyuru yapmaz mı?ben migros gibi büyük ve kalite kontrolune güvendiğim marketlerden alıyorum:bbo:
ayy Allah kolaylık versin.yatılı misafiri hiç sevmiyorum,çalışıyosun bi de.nasıl olcak?sen işte onlar evde??eve gidip dinlenmek istiyosun,ooo ne mümkün yemek yapılacak,çay yapılacak,çayın yanına bişeyyboshayallersmile
canım herşeyde ilaç var zaten yiyoruz da hamişler için yemeyin diyolar zaten
evet yaa napicam ben yaa
ay evde bişide yok alışverişede çıkmak lazım
temizlik yapmam lazım bittim ben
allah yardımcın olsun cicim
iyi nasıl olsun dün biraz gergindim böle rahmim çatlıcak gibi geriliyo bazı haftalar....bırde sarmısaklı yemısım aksam oldum dun gece hem karnım hem mıdem...gerısı hersey guzel ...
kim geliyo ki bu kadar uzun kalacak?
slmm kızlarrr....napıyosunuz bakimmm boshayallersmile ancak bitti işlerim ya bir sürü yazı yazdım yine
ayşeeee dün ben naptım biliyomusun bir sürü pasta malzemesi aldım ama yok yok içinde eşim gördü diyoki naptın hatun pastane felanmı açıcan diyo kaydirigubbakcemile3
bende forumdaki bi arkadaşımızın sitesi var dedim çok güzel tarifleri var hepsini deniycem dedimm.diyoki şefine sölicem sana int yasaklasın kadınlar klübüne girmesin diye kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?