Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
kesin deveci armudu bi denesi gelir bi kilo
parasından belli bende çok severdim ama yemiyorum tarım ilacı var dediklerinden beri

bi de öyle bişey olsa piyasadan toplanmaz mı?sağlık bakanlığı duyuru yapmaz mı?ben migros gibi büyük ve kalite kontrolune güvendiğim marketlerden alıyorum:bbo:

evet bende özenıyorum o T-shirtlere

isimlerini hatırlamıomkı canım ya bı ıkı gune kadar geçmezse alıcam zaten bişey :)

ay_she, bayankarasu, ELSON, ipek26, kontes26, naneseker, zehsel KIZLAR SELAMLAR NASIL GİDİYO ARMUT FALAN YAZMISSINIZ YAV CANIMI CEKTIRDINIZ HAYINLER

günaydııın :)

Ayyy inanmıyorum yarın akşam 1 hafta kalmaya yatılı 6 tane misafirim gelıyo

ay ben napicam napicam ben ay öldüm :bbo:

ayy Allah kolaylık versin.yatılı misafiri hiç sevmiyorum,çalışıyosun bi de.nasıl olcak?sen işte onlar evde??eve gidip dinlenmek istiyosun,ooo ne mümkün yemek yapılacak,çay yapılacak,çayın yanına bişeyyboshayallersmile

canım sende araştır ama kesinlikle yemeyin diyordu daha önce duymuştum ama o zaman hamile olmadığım için iice yıkayıp yiyordum şimdi korktum bende

bi de öyle bişey olsa piyasadan toplanmaz mı?sağlık bakanlığı duyuru yapmaz mı?ben migros gibi büyük ve kalite kontrolune güvendiğim marketlerden alıyorum:bbo:

canım herşeyde ilaç var zaten yiyoruz da hamişler için yemeyin diyolar zaten

evet yaa napicam ben yaa
ay evde bişide yok alışverişede çıkmak lazım
temizlik yapmam lazım bittim ben

iyi nasıl olsun dün biraz gergindim böle rahmim çatlıcak gibi geriliyo bazı haftalar....bırde sarmısaklı yemısım aksam oldum dun gece hem karnım hem mıdem...gerısı hersey guzel ...

slmm kızlarrr....napıyosunuz bakimmm boshayallersmile ancak bitti işlerim ya bir sürü yazı yazdım yine
ayşeeee dün ben naptım biliyomusun bir sürü pasta malzemesi aldım ama yok yok içinde eşim gördü diyoki naptın hatun pastane felanmı açıcan diyo kaydirigubbakcemile3
bende forumdaki bi arkadaşımızın sitesi var dedim çok güzel tarifleri var hepsini deniycem dedimm.diyoki şefine sölicem sana int yasaklasın kadınlar klübüne girmesin diye kaydirigubbakcemile3

allah yardımcın olsun cicim

sağol canım napıcaz bakalım :) hamiş olmasam sorun değilde hem hamişim hem gribim daha iyileşmedim

iyi nasıl olsun dün biraz gergindim böle rahmim çatlıcak gibi geriliyo bazı haftalar....bırde sarmısaklı yemısım aksam oldum dun gece hem karnım hem mıdem...gerısı hersey guzel ...

ay benımde göbüş çok geriliyo büyyo ondan sanırım tinkercim bende bebe yağı kullanmaya başlıycam çatlamasın diye

kim geliyo ki bu kadar uzun kalacak?

eşimin teyzesi teyzesının kızı kocası gelini kayınvalidem bide mustafa eşimin en küçük kardeşi kayınvalidem benim geleceğim tam kesın dğil dedi gelse yemek olayını
atarım onun üstüne zaten bana yaptırmaz o ah kızım sen dinlen der de
hadi hayırlısı

hoşgeldin şekercim
ooo iyi yapmışın benim öyle bi kutum var evde doluuu içi çikolatalar kramalar
vanilyalar jöleler pudingler krem şantiler kurabiye süsleme tüpleri
royal ıcıngler fln
sorma bu pasta malzemesi olayına benım eşimde pek sıcak bakmıo ama yerken
dünyayı görmuyolar oburlar :lepi:
hadi kolay gelsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…