hergün gitmiyorum artık ipeğim bebiş için sadece hafta sonu görüşüyoruz eşim subay benim,onun il dışına çıkışı için garnizon terk kağıdı alması gerekiyo çok zor yanii bide onun mesaisi 7 de başlıyo:çok üzgünüm:
üzülme tatlım...inşallah biter geçer bu günler...olmazsa sen onun yanına taşınırsın..bebek dogduktan sonra...kavuşursun o zaman kocişine...birazcık sabretmen lazım :gitme:
bu kızcağız da çalışyo kütahyada nasıl taşıncak ki.ya istifayı basıp gitcek ya da tayin olana kadar idare etcek böyle ama çok zor ya kızlar,siz de göreceksiniz hamileliğin her anında baba yanında olmalı bence.ben de bunu şu 4 günde anladım
askerlerin tayininin eşlerine tabi olabilmesi için benim doktor yada hakim savcı olmam gerekiyo kızlarbebiş doğunca istifa edicem mecburen çünkü böyle çok yıpratıcı oluyo..sözleşmeli personel olmak kötü işte seni atamıyo bi türlü hafta sonları kpss kursuna gidiyorum bide inşallah iyi bi puan alırım..gerçi lojmanda memur olup mesela öğretmen hergün sivrihisara gidip gelen arkadaşlar var
canım bence en iyi kararı vermişsin şimdiden...inşallah güzel bi puan alır eşinin yanında gider gelirsin işine.eşinden ayrı kalmana gerek kalmaz inş canım... :Saruboceq:
gÜnaydın kızlar.............
Günaydın Kızlarrrrr?????
askerlerin tayininin eşlerine tabi olabilmesi için benim doktor yada hakim savcı olmam gerekiyo kızlarbebiş doğunca istifa edicem mecburen çünkü böyle çok yıpratıcı oluyo..sözleşmeli personel olmak kötü işte seni atamıyo bi türlü hafta sonları kpss kursuna gidiyorum bide inşallah iyi bi puan alırım..gerçi lojmanda memur olup mesela öğretmen hergün sivrihisara gidip gelen arkadaşlar var
günaydın idil
off off bu olay tahminlerden de zor galiba.İnşallah bi yol bununur canım en kısa zamanda.Ama hukuk güzel bi dal serbest de çalışabilirsin bebiş olunca.
yok cicim cildimde sorun var benim sıkıntı yapınca kabarıyo bu aralarda fena azdı dr kan idrar testi yapacak. Bide ameliyat için gitcem ama ara ara gidiom ki zarar görmimmm
gÜnaydın kızlar.............
Günaydın Kızlarrrrr?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?