Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

üzülme tatlım...inşallah biter geçer bu günler...olmazsa sen onun yanına taşınırsın..bebek dogduktan sonra...kavuşursun o zaman kocişine...birazcık sabretmen lazım :gitme:

üzülme tatlım...inşallah biter geçer bu günler...olmazsa sen onun yanına taşınırsın..bebek dogduktan sonra...kavuşursun o zaman kocişine...birazcık sabretmen lazım :gitme:

bu kızcağız da çalışyo kütahyada nasıl taşıncak ki.ya istifayı basıp gitcek ya da tayin olana kadar idare etcek böyle ama çok zor ya kızlar,siz de göreceksiniz hamileliğin her anında baba yanında olmalı bence.ben de bunu şu 4 günde anladım

askerlerin tayininin eşlerine tabi olabilmesi için benim doktor yada hakim savcı olmam gerekiyo kızlarbebiş doğunca istifa edicem mecburen çünkü böyle çok yıpratıcı oluyo..sözleşmeli personel olmak kötü işte seni atamıyo bi türlühafta sonları kpss kursuna gidiyorum bide inşallah iyi bi puan alırım..gerçi lojmanda memur olup mesela öğretmen hergün sivrihisara gidip gelen arkadaşlar var

hmm anladım canım... o zaman şimdiden tayin istemeli uzun bi süreci kapsıyor çünkü bu tayin olayları... Allah sabır versin canım ya...
bence koca her daim eşinin yanında olmalı....ben hamile olmadıgım halde eşim yanımda olmadıgı zamanlar moralim hep bozuk oluyodu..sürekli gün sayıyodum...ki hamile olan biri için dedigin gibi dahada zor...

canım bence en iyi kararı vermişsin şimdiden...inşallah güzel bi puan alır eşinin yanında gider gelirsin işine.eşinden ayrı kalmana gerek kalmaz inş canım... :Saruboceq:

off off bu olay tahminlerden de zor galiba.İnşallah bi yol bununur canım en kısa zamanda.Ama hukuk güzel bi dal serbest de çalışabilirsin bebiş olunca.

off off bu olay tahminlerden de zor galiba.İnşallah bi yol bununur canım en kısa zamanda.Ama hukuk güzel bi dal serbest de çalışabilirsin bebiş olunca.

aynen ipek olmazsa öyle yaparım diye düşünüyorum,eşim ve bebişimden önemli değil artık hiçbirşey...bebişin doğumunda istifayıda sırf şu doğum izinleri süresi yüzünden bekliyorum,ben bu kuruma çok emek verdim o izinleri ve ssk avantajımı kullanmadan gitmek salaklık olacak diye düşünüyorumm bari bi işe yarasın

GÜnaydın kızlarrrrrrr

berencım gelmıŞ gece ay Çok Özledım onu ya 10 gÜn sonra gelcekmıŞŞ

karasuyum kankacım ÜzÜlme boŞuna hamıŞ olunca zaten aynı durumda olcan gene ben kocıŞımle sadece oynaŞabılıyorum doktor yasak dedı napcaz bakalım

ıpek ım hadı bÜyÜk gÜn kocıŞın dÖnÜyoooo gÖzÜn aydınnn

madeofhonor canım allah sabr versın sana tatlım ınŞ tez zamanda bı yol bulursunuzda kavuŞursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…