Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
sarı lale mi geldi?
dün naptı o şerepsizz kadın???

saol canımcımmm.Allah kimsenin kocişini başından,yanından, yatağından,koynundan eksik etmessiiiiinnnnnn.

ayyyyyyyy yok artık ama ne guzel olurdu

bence de çok şeker olurdu.bebek arabalarında bazen ikizleri görüyorum imreniyorum yaa.bi de onların kendi büyük 2 kişilik arabaları var ya çok tatlı.benim de ilk başta karnım çok büyüktü ama sütten gaz yapıyormuşum.ikiz olsa keşke falan oldum tek çıktı benimki

senin tarafında ikiz varsa olasılık güçlü tinker.

yok canım hış ıkız yok...bı ananemın dayıları ıkız ...ama ben bebısımı gordum ultrasonda hıc de ıkız gıbı durmuyo...ama gelışımı 1 hafta ılerde dedı dr onla alakalı olabılırmı

ben de bayılıryorum ama ayrıyumurta ıkızlerı olcak ve bır kız bır erkek...ooooh aynı anda buyut ne guzel...

yine kadınlar kulübünde okumuştum,kadının birinde tek fetus görünmüş,bir sonraki ay kontrole gitmiş bir kese daha çıkmış,sonraki kontrolde ikizlerim nasıl diye gitmiş diğer fetus görünmüş,meğerse 3 kardeşmiş içerde.doğum hikayelerinde okumuştum çok şaşırmıştım.1 hafta çok etkilemez sanırım ama bünyen nasıl kilon falan kaçla başladın hamileliğe?

ay kızlar ne hayal ettım bu topiğe devam edersek bırbırımızın bebeışlerı gormek çok guzel olurdu ya...ınsallah o kadar uzun omurlu olur topik olcak gıbı gorunuyo...

168 cm yım kılo 58 le basladım...sımdı 60.5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…