Şanslıymışsın smart kafa dengi arkadaşların var.Hele böyle üç dört aile bir de..
Süper valla.Allah bozmasın.
yuk uyumadımda...laf yetiştiriorum arkadaşlara...
yaaa naladın bak gelmedın dagıldı herkes..artık bırakma devam lı gel de toplanalım artıkın...
nerdeeee
Çalırız çiçeğim, napalım.Olmadı diye boş geçecek değiliz ya:kedi:
msn de... kan verdim dün ben..dünden beri uyuyorum danalar gibiii...nerdesin diyolar cumartesi olunca,ses çıkmayınca benden merak etmişlerr kaydirigubbakcemile3
Evet Smart daha önce de söyledim.Gece seni arıyor gözler,bilesin.
Su bu ay biraz umutluydu sanırım. Ben de umutluydum kendimden,düne kadar.
Aman ay mı yok,olmazsa bir daha ki ay.Sallayalım azcık taa:icecream:
CADIARZU Bilmem hiç öyle bakmadım olaya.... CADIARZU Bunlar biizm eşli görüştüğümüz insanlar;güzzel anlaşıyouz.Hemen hemen aynı kafadayız;sonuçta insan kardeşiyle bile farklı karakterlere sahipken yabancı birinden çok da fazla şey beklememeli diye düşünüyorum.Olanın kıymetini bilmeli.Allah'a şükür onlar da benim gibi insanlar...Yuvarlanıp gidiyoruz derler ya;aynen ondan. :lepi: Tabi gönül dilerdi ki benim 'canım' dediğim arkadaşlarımla da eşler uyum içinde olabilsin;ama malesef dört dörtlük olmuyor hiç bir şey;ortada buluşmak lazım.Biz o dengeyi gel kurduk eşimle;o yüzden eşli olarak görüştğümüz bizim gibi cici bir kaç dostumuz da oldu çok şükür.
Kötü bişey insanın samimi görüştğü kişler olmaması;e peki bir hafta sonu geldiğinde sıkılmıyor musunuz? mafoldumbenhafta içini hafta sonunda ayıran bir fark olmalı...Ben iple çekiyorum hep hafta sonlarını!
Canımcım o espiriydi ya;benimle ne ilgisi var urda gece muhabbetinin olup olmamasının:roflol:
Olunca ne güzel dahl oluyorum ben de ama olmayınca olmuyor işte on takla da atılsa.... CADIARZU
hatice randevuyu okudum geleceğim demişti o geldi davet sahipleri hala yok :))))
ne kanı verdın canım..12 haftalık olmadın kı daha
:kedi: Teşekkr ederim;ama demeyin öyle yaa...İnanın üzülüyorum osnra,Kendimden biliyorum muhabbet olmadığı geceleri.... :çok üzgünüm:
CAnımcım;dediğin gibi ay mı yok;sıra bize de gelecekkkkkk :lepi: Önemli olan yola güçlü devam edebilmek....
Evte evet biliyooommmm;okudummmm:roflol:ahanda yazısı burdaaaaaa
valla aynen tam karsısıda ıkea aksama kadar dolas dolas bıtmez:lepi:
evet canım geldimm..tabi biraz gec oldu ama geldimmm işte burdayımm..bende azıcık içim gecmiş uyumuşum..kalkar kalkmaz nete girdim..:lepi:
ama bakıyorum asıl gelicekler ortada yoklar..klava:
Demekki yalnız bizde var olan bir durum değilmiş.
Evte evet biliyooommmm;okudummmm:roflol:
Yaaa ikeayı gezmeyi ben de çok seviyoeum;ama burada yok yaaaaaaaaaaaa senağlama
İzmire ya da istanbula ggeldiğimde gideri mutlaka.
ooo ekip tamam ama su eksikkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?