Evte evet biliyooommmm;okudummmm:roflol:
Yaaa ikeayı gezmeyi ben de çok seviyoeum;ama burada yok yaaaaaaaaaaaa senağlama
İzmire ya da istanbula ggeldiğimde gideri mutlaka.
msn de... kan verdim dün ben..dünden beri uyuyorum danalar gibiii...nerdesin diyolar cumartesi olunca,ses çıkmayınca benden merak etmişlerr kaydirigubbakcemile3
ooo ekip tamam ama su eksikkk
ooo ekip tamam ama su eksikkk
yok canım rutin tahlillerrr...doktor istemişti...açlık şekeri, troid v.s.
ikeada ben boğuluyorum kızlar yaaa...çıkmak için tamamını dolaşman gerekiyooo...sarı çizgileri takip edin diyolar yaa!!! allahım alllahımmmmnaniknanik
ikeada ben boğuluyorum kızlar yaaa...çıkmak için tamamını dolaşman gerekiyooo...sarı çizgileri takip edin diyolar yaa!!! allahım alllahımmmmnaniknanik
Hayırdır_İkili taramalr mı başladı senin? :1shok:
Evet ya,farkettim hemen bu durumu.Ama ben gezmeyi sevdiğimden işime geldi doğrusu:smiley-cool:
Doğru söylüyorsun.Hafta sonları farklı olmalı,hele bizim gibi çalışanalar için..... İstanbul a geleli 1 buçuk yıl oldu dedim ya.Daha önce doğuda görev yapıyorduk.Orda çok başka arkadaşlıklar.Biraz mecburiyet,şartlardan gibi gözükse de ;farklıydı.Paylaşımlar çok güzeldi.
Burda da okulda iki çift laf edebildiğimiz insanlar var elbette.Ama ailece görüşütüğümüz arkadaşlar yok.Geçen yıl karı koca öğretmen arkadaşlarımız vardı,onlarla görüştük bir iki.Ama tutmadı valla kimyalarımız.fisfisfis
selam kızlar amma da yorum yapmışsınız yahuu :))
çok hastayımmmm sabah bi uyandım boğazım şişmiş sonra burnum akmaya başladı ateşim falan çıktı şu an titriyorum battaniyenin altındayım :gitme: siz nasılsınız ?kafamıza bikaç taş gelmiş ama neyse...:1closedeyes:
selam kızlar amma da yorum yapmışsınız yahuu :))
çok hastayımmmm sabah bi uyandım boğazım şişmiş sonra burnum akmaya başladı ateşim falan çıktı şu an titriyorum battaniyenin altındayım :gitme: siz nasılsınız ?kafamıza bikaç taş gelmiş ama neyse...:1closedeyes:
evet canım geldimm..tabi biraz gec oldu ama geldimmm işte burdayımm..bende azıcık içim gecmiş uyumuşum..kalkar kalkmaz nete girdim..:lepi:
ama bakıyorum asıl gelicekler ortada yoklar..klava:
yawrularrrr sefiyom sizi geçmişi okuyim hemen dalcam muhabbeteee :))
gıt valla canaım mutlaka...o kadar cesıt ve ılgınc seyler varkı ınsan secım yapamıyo..ben cok sık gıdıyom valla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?