Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Aaaaaa Su da gelmiş,hoş gelmişa.s.

hoşbulduk canım :1hug:

yazdıklarınızı okudum evet ben bu ay çok umutluydum ama olmadı sonra da reglim gecikti biliyorsunuz o acayip stres yaptı o gelsin diye dua ettim hamileliği de unuttum yani şimdi çok iyiyim :))

ayrıca ben her akşam bakıyorum ama kimse olmuyor..evet misafir olarak bakıyorum her ne kadar yanlış olsa da !! biri varsa hemen online oluyorum opuyorumnanaktan

Böyle işte.Ama bu sene daha farklı.Artık daha iyi tanımış olduk arkadaşları,huyunu suyunu,vs....Zamanla oluşuyo böyle şeyler. Ben severim iyi vakit geçirdiğim insanlarla görüşmeyi.Ama önce mesafeliyimdir ve ketum

ikeada ben boğuluyorum kızlar yaaa...çıkmak için tamamını dolaşman gerekiyooo...sarı çizgileri takip edin diyolar yaa!!! allahım alllahımmmmnaniknanik

Ya sen izmirdesin ya;sana göre boğucu olabilr her an gidilebilecek bir yer çünkü.Ama benim gibi 6 ayda bir ya da yılda bir gezsen öyle düşünmezsin.Aaçu ucu şuna hediye ;a,bu ucuz buna hediye derken Arabayı dolduurp çııkıyoommm:roflol:

İyi ol zaten.Çok şükür sağlılısın.Hormon testlerin de iyi çıkmış.Bu da süper:lepi:
Demek misafir olarak bakıyosun.Hıımmm Ben bunu hiç aklı etmemiştim vallahiCADIARZU

yok canım yaa, kan sayımıdır troiddir falan...10 a yakın tahlil yaptırdım...rutin testler 3 hafta sonra başlıcak taramalar...sırnaşık şey

Ben de ne kadar erken başladılar diye düşündüm :roflol: CAhillk işte;hamiş değiliz yaaa!:roflol:

ve ben bornovadayım....hergün ordayım yanii.....sıkılıyo insan :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

misafirdin tabi görmedimm klava: sağlık olsun ama bende bakındım kimsecikler yok (

Hu huuuuuuuuuuuuuuuu :) Suuuu,fatoşşşş;çiçeğimmmmm nerdesinizzz :) Hani randevulaşmıştınız siz bilmiyorumkismile

hee vallayaaaa randevu verdıler yoklar pıyasadaaklava:klava:

Bomba gibi değilim canımcım ama yine de iyiyim çok şükür. alkisalkisalkis
Okudum ;baktım Fatoşla bu akşam buluşma planı yapmışsınız ;kara kedi gibi dahil olayım dedim hihoyyyt

oklavalar ıse yaradııııııııııııııııııııııııııııı hosgeldın fıstıgım

Nihayet geldin .Herkes ekildiğini düşünüyordu neredeysekaydirigubbakcemile3

oooo hoşgeldinn canım..gözlerimiz sizleri aradı vallahii..
nerelerdesiniz

şimdi kızlar aklinialirimsmile
ekmedim teknik bir hata oldu :))
akşam agda falan ugraştım üşüdüm eşimde kombiyi sonda yakmış ufoyu açmış sıcaktan bi mayıştım ki uyuyuvermişim kaydirigubbakcemile3
su da gezecekti bende geç gelir dedim şimdi uyandım yoksa bekletirmiydim sizi sempatiksalakcinni
suuuuuuuuuuuuu geçmiş olsun kuzu

Buralarda salgın canımcım....Malesef bend e aynısıydım ;biliyorsun ,ama iyiyim şimdi çok şükğr.
Çoookkk geçmiş olsun...

oyy kuzum hasta olmus bızde bol bol oklavayla vurduk..bılsek yaparmıydık gulum..pardon..cok gecmıs olsun canım...opuyorumnanaktan

slm canımmmm..hoşgeldin...
ayy kıyamam kuşum hasta olmuş cok gecmiş olsun canım..allahım acil şifalar versin inş.:Saruboceq: aman dikkat et kendine..:1hug:

kızlarrr canımsınız çok teşekkür ederimm :gitmepuyorumnanaktan

ıyi ol zaten.Çok şükür sağlılısın.Hormon testlerin de iyi çıkmış.Bu da süper:lepi:
Demek misafir olarak bakıyosun.Hıımmm Ben bunu hiç aklı etmemiştim vallahiCADIARZU

evet çok şükür iyi çıktı ama bu hafta bidaha gdicem ultrasonla bakıcak smear testi yapıcak işte asıl onlar önemli işallah onlar da iyi çıkar :Saruboceq:
evet canım önce misafir olarak girip geçmişi okuyourm sonra da birileri varsa hemen online oluyorum..:1hug:

ooooohhh uykunuda aldın yanıı...agda falan bu seferde kocısın yakalr alır senı bızım elımızdenkaydirigubbakcemile3

Ben artık yaklaşık 4 senedir burdayım;bizim de son iki yıldır falan böyle.Umarım gönlünğze göre dostluklaeınız olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…