Aaaaaa Su da gelmiş,hoş gelmişa.s.
Evet malesef;senin her sevdiğnin illa eşin de eşini garanti sevecek beğenecek,görüşmek siteyecek diye bişey yok malesef! :bbo: Olsa süper olur ama malesef ;evlilik denilen şey burda başlıor işte!Biz de ilk evlendiğimizde senin söyledlpin gibiydik.O benim arkadaşlarımın eşlerinden haz etmedi ben de onunkileri eledim;ama bizima vantajımız ben bu şehre yeni gelmiş olsam da o yıllardır burda yaşıyordu ve arkadaş çevresi çok genişti haliyle.O yüzden aradan çıktı bahsettiğim kişler.Sonuçta ben verici oldum;ama değdi diyebilirim.Sevmiyrum çünkü sürekli dip dibe tek bir çift olarak yaşamayı...Tabi siz ikinizde o şehre sonradan yerleştiğiniz iin dostluklar siizn için çok daha zor....Çünkü öncesinde iki tarafta da bir samimiyet oluşmamış,o anda oluşması gerekiyor. bilmiyorumkismile Anlıuourm seni!
kızlar çok geç oldu ben çıksam olur di miii....çok istiorum oturmayı ama, bebeğin uykusu var galiba...öpüyorum hepiniziii
ikeada ben boğuluyorum kızlar yaaa...çıkmak için tamamını dolaşman gerekiyooo...sarı çizgileri takip edin diyolar yaa!!! allahım alllahımmmmnaniknanik
haydaaa derımısım ama hadı bebıse dua et..tama m canım sana ozel ızın uyusunda buyusun bebıs tıpıs tıpıs yurusun bebııısss
hoşbulduk canım :1hug:
yazdıklarınızı okudum evet ben bu ay çok umutluydum ama olmadı sonra da reglim gecikti biliyorsunuz o acayip stres yaptı o gelsin diye dua ettim hamileliği de unuttum yani şimdi çok iyiyim :))
ayrıca ben her akşam bakıyorum ama kimse olmuyor..evet misafir olarak bakıyorum her ne kadar yanlış olsa da !! biri varsa hemen online oluyorum opuyorumnanaktan
yok canım yaa, kan sayımıdır troiddir falan...10 a yakın tahlil yaptırdım...rutin testler 3 hafta sonra başlıcak taramalar...sırnaşık şey
Ya sen izmirdesin ya;sana göre boğucu olabilr her an gidilebilecek bir yer çünkü.Ama benim gibi 6 ayda bir ya da yılda bir gezsen öyle düşünmezsin.Aaçu ucu şuna hediye ;a,bu ucuz buna hediye derken Arabayı dolduurp çııkıyoommm:roflol:
kızlar çok geç oldu ben çıksam olur di miii....çok istiorum oturmayı ama, bebeğin uykusu var galiba...öpüyorum hepiniziii
Fatoşum az önce burdaydın ama kaçırdım seni sanıırm!Benim de çıkmam gerekiyor.Akşama randevulaşmışsınız;ben de düzzeldim gibi bişey;iyiyim şimdi :) Fırsat bulursam ben de gelirim.Kocaman öptüm sizi :)
Hu huuuuuuuuuuuuuuuu :) Suuuu,fatoşşşş;çiçeğimmmmm nerdesinizzz :) Hani randevulaşmıştınız siz bilmiyorumkismile
hee vallayaaaa randevu verdıler yoklar pıyasadaaklava: klava:
Bomba gibi değilim canımcım ama yine de iyiyim çok şükür. alkisalkisalkis
Okudum ;baktım Fatoşla bu akşam buluşma planı yapmışsınız ;kara kedi gibi dahil olayım dedim hihoyyyt
oklavalar ıse yaradııııııııııııııııııııııııııııı hosgeldın fıstıgım
Evet!Resmi anlamda siz Fatoşla palanladınız değil mi bu akşamki toplantıyı CADIARZU
Ama bugün hafta sonu yaa;gelemeseler de anlarım...Pat diye bile biri geliverebiliyor.
Uamlım da erken kalksın misafirleri :roflol:
Nihayet geldin .Herkes ekildiğini düşünüyordu neredeysekaydirigubbakcemile3
oooo hoşgeldinn canım..gözlerimiz sizleri aradı vallahii..
nerelerdesiniz
İyi ol zaten.Çok şükür sağlılısın.Hormon testlerin de iyi çıkmış.Bu da süper:lepi:
Demek misafir olarak bakıyosun.Hıımmm Ben bunu hiç aklı etmemiştim vallahiCADIARZU
selam kızlar amma da yorum yapmışsınız yahuu :))
çok hastayımmmm sabah bi uyandım boğazım şişmiş sonra burnum akmaya başladı ateşim falan çıktı şu an titriyorum battaniyenin altındayım :gitme: siz nasılsınız ?kafamıza bikaç taş gelmiş ama neyse...:1closedeyes:
ve ben bornovadayım....hergün ordayım yanii.....sıkılıyo insan :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
Ben de ne kadar erken başladılar diye düşündüm :roflol: CAhillk işte;hamiş değiliz yaaa!:roflol:
oyy kuzum hasta olmus bızde bol bol oklavayla vurduk..bılsek yaparmıydık gulum..pardon..cok gecmıs olsun canım...opuyorumnanaktan
slm canımmmm..hoşgeldin...
ayy kıyamam kuşum hasta olmuş cok gecmiş olsun canım..allahım acil şifalar versin inş.:Saruboceq: aman dikkat et kendine..:1hug:
ıyi ol zaten.Çok şükür sağlılısın.Hormon testlerin de iyi çıkmış.Bu da süper:lepi:
Demek misafir olarak bakıyosun.Hıımmm Ben bunu hiç aklı etmemiştim vallahiCADIARZU
hehe asagıda 1 mısafır dıyosa ben evet bu su dıyorumkaydirigubbakcemile3
misafirdin tabi görmedimmklava: sağlık olsun ama bende bakındım kimsecikler yok (
şimdi kızlar aklinialirimsmile
ekmedim teknik bir hata oldu :))
akşam agda falan ugraştım üşüdüm eşimde kombiyi sonda yakmış ufoyu açmış sıcaktan bi mayıştım ki uyuyuvermişim kaydirigubbakcemile3
su da gezecekti bende geç gelir dedim şimdi uyandım yoksa bekletirmiydim sizi sempatiksalakcinni
suuuuuuuuuuuuu geçmiş olsun kuzu
Böyle işte.Ama bu sene daha farklı.Artık daha iyi tanımış olduk arkadaşları,huyunu suyunu,vs....Zamanla oluşuyo böyle şeyler. Ben severim iyi vakit geçirdiğim insanlarla görüşmeyi.Ama önce mesafeliyimdir ve ketum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?