Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
iyiyim bende teşekkürler.
Heran regli olabilirim bende.
Tedavin nasıl gidiyor anlatırmısın biraz.

yavrucum cumartesi adet oldum
3. günü yani dün muayeneye gittim
yumurtaların gayet iyi düzeyde olduğunu
çok fazla doz kullanmadan iğneler sayesinde
umdukları gibi fazla yumurta elde edeceklerini söyledi dr.
normalde günde 1 tane iğne kullanılıyomuş
bende 1 iğneyi 2günde bitircem
yani gayet iyiymiş yumurtalar
10-15 adet yumurtalar olgun duruma gelince
anesteziyle toplanacak döllenecek ve 3gün içinde
rahme yerleşecek. 12.gün nasipse kanda belli olacakkafamçokkarıştı

sabrettin,bekledin,hayırlısıyla,bekletmen olur inşallah canım olumunekankayizsmile

heyyttttttttt selam benim biricik geniş ailemm :lepi:
15 dk burdayım
ben iyiyim kızlar dün dr.daydım muayenemi oldum
iğnelere başladık cuma tekrar gidicem
sizlerde ne var ne yok
biri özet geçsin bana

OO hoşgeldin berenim iyisin inşallah :) nerelerdesin ya illa halka yapıp se le na
selena selana der gibi çağırmamız mı gerekıyo seni klava: neyse artıkım ablaya el kalkmaz kaydirigubbakcemile3

oh oh maşallah hadi bakalım bebiş de sıkı sıkı tutunur burda mart hamişlerine
katılırsın inşallah :)

Kız ayşe seninki aynen şuna dönmüş bak şimdi, bizim buralarda bi hikaye anlatırlar; genç kızın biri köyde pınar başına gider su almaya, pınarın başındaki heybetli ağaca gözü takılır ağlamaya başlar, sorarlar noldu neden ağlıyosun diye, der ki ;
-"Ben bigün evlenirsem, bi de bebeğim olursa, bebeğim büyür de bu ağaca çıkmak isterse, çıkınca düşer de biyerini kırarsa ben naparım demiş" :roflol: :roflol: :roflol:

ayyy işallah ablacım ya. Işallah hersey yolunda gider.
öpüyorum seni. Cok sevindim

Ayyyyy Berenişkom hadi hayırlı haberlerle gel inş. canım benim :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

:roflol: :roflol: :roflol:
kız vallahi yaa öyle doğru diyosun ama yani düşünmeden de yapamıyorumki
anacım napiim yani :) canım sıkılıyo aklıma neler geliyo bi bilsen oskarlık başyapıt
olur valla çok pis senaryo yazıyom sonrada ağlıyorum :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
çok kolay güler çok kolay ağlarım nedense
zaten sulugözün tekiydim şimdi ikiii gözüüm ikiii çeşmee yanaklarıım ıslanır vaay durumundayım böle oluyomuş dimekki napalım :sm_cool:

Hamişliğin verdiği duygusallık iyice yoğunlaşmaya başladı demek ki sende artık hayatım, olsun tadını çıkarmaya bak, çok fazla hırpalama kendini sen yine de yerimseniben :sm_cool:

ayşe seni anlıyorum biz çalışanların aklına geliyor böyle sorular.senin yaşadıklarını bende yaşıyorum ama zaman gösterecek herşeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…