bi benzerini de ben yaşadım bu hafta sonu.bizimkilere gittik biz de.eski resimlere falan baktık babam annem benim küçüklük resimlerim.yani orda hem utandım bi ara hem de duygulandım.ben onların kucağında kücücük,şimdi ben anne olmak üzereyim.annem de bebek falan almış bebişe ama görmelisin kocaman benimki o kadar doğmayacak anne naptın dedim.bebeği de görsen et bebek gerçek gibi.valla kıskanır dedik başta anlamaz bunun oyuncak olduğunu.değişik güzel duygular ya benim de gözlerim doldu.zaman çok hızlı akıyor gerçekten.daha dün gibi annem ütü yaparken ben de oyuncak ütüyle bebeğimin elbiselerini ütülediğim..
bi benzerini de ben yaşadım bu hafta sonu.bizimkilere gittik biz de.eski resimlere falan baktık babam annem benim küçüklük resimlerim.yani orda hem utandım bi ara hem de duygulandım.ben onların kucağında kücücük,şimdi ben anne olmak üzereyim.annem de bebek falan almış bebişe ama görmelisin kocaman benimki o kadar doğmayacak anne naptın dedim.bebeği de görsen et bebek gerçek gibi.valla kıskanır dedik başta anlamaz bunun oyuncak olduğunu.değişik güzel duygular ya benim de gözlerim doldu.zaman çok hızlı akıyor gerçekten.daha dün gibi annem ütü yaparken ben de oyuncak ütüyle bebeğimin elbiselerini ütülediğim..
amin canım.işalah zamanı gelince bizde o duyguları yasarız kısmetse.
haytta böle akıp gidecek 70 yasında bıle ınanamıyacagız nasıl bu kadar hızlı gectı zaman dıye ....hele 20 ler nasıl da hızlı gecıyomus ya ben 26 yım su an..30 a ne kaldı ...
ooofff ben bıkmam bu şarkıdan yaaa hercai ne güzel tınısı var bana eski günleri hatırlatıyo boshayallersmile
İzlesene.com : Video - çelik - hercai - hq nostalji klip
ben de çok severim ya bu şarkıyı.Çelik'in eski şarkıları süper gerçekten.
AyŞecİm ..İpekcİm ....
Ben Çıkıyorum canım. Bİraz İŞlerİmİ halletmem lazım.
GÜnÜnÜz gÜzel gecer İŞallah.
ÖpÜyorum..
tamam canım kolay gelsin sana
bende bu arada fiş fatura ne varsa girdim bitirdim :)
öptümm gene gel emi :)
ben 29 um.26-30 arası silik hiç bişey hatırlamıyorum nerdeyse su gibi geçiyoooo...korkuyorum yaşlanmaktan.yüzümde çizgilerin olmasından falan
beren nerdesın yine yas kompleksım basladı:bbo:
anam olaya bakın kızlar
öğrendiği gün doğurdu
ingiltere'de bir kadın, hamile olduğunu öğrendikten 3 saat sonra doğum yaptı.
09 mart 2010 / 12:23
daily telegraph'ın haberine göre, 21 yaşındaki belinda waite, son 9 aydır defalarca hastaneye gittiği halde, kendisine ciddi hassas bağırsak sendromu (ıbs) ve gut hastalığı bulunduğu söylendi.
Noel günü de elleri ve ayakları şişmiş vaziyette hastaneye kaldırılan waite'a gut veya alerjisi olduğu söylenerek gönderildi. 6 şubat'ta tüm vücudunda ağrılar hissettiği için tekrar doktora giden genç kadına, 3 aylık hamile olduğu "teşhisi konuldu". Aslında kadın 9 aylık hamileydi ve minik louise 3 saat sonra dünyaya geldi.
şoke olduğunu söyleyen waite, "bu tür şeyleri gazetelerde okursunuz ve böyle bir şeyin sizin başınıza gelebileceğini asla düşünmezsiniz. Benim de hiç aklıma gelmemişti. Birdenbire çocuk sahibi olduğumuza kimseler inanmadı" dedi.
Erkek arkadaşıyla birlikte yaşayan waite, aylardır kendisini iyi hissetmediğini belirterek, "aylar geçtikçe içimde bir şeylerin kımıldadığını hissediyordum.
Ensonhaber.com
anam olaya bakın kızlar
Öğrendiği gün doğurdu
İngiltere'de bir kadın, hamile olduğunu öğrendikten 3 saat sonra doğum yaptı.
09 Mart 2010 / 12:23
Daily Telegraph'ın haberine göre, 21 yaşındaki Belinda Waite, son 9 aydır defalarca hastaneye gittiği halde, kendisine ciddi Hassas Bağırsak Sendromu (IBS) ve gut hastalığı bulunduğu söylendi.
Noel günü de elleri ve ayakları şişmiş vaziyette hastaneye kaldırılan Waite'a gut veya alerjisi olduğu söylenerek gönderildi. 6 Şubat'ta tüm vücudunda ağrılar hissettiği için tekrar doktora giden genç kadına, 3 aylık hamile olduğu "teşhisi konuldu". Aslında kadın 9 aylık hamileydi ve minik Louise 3 saat sonra dünyaya geldi.
Şoke olduğunu söyleyen Waite, "Bu tür şeyleri gazetelerde okursunuz ve böyle bir şeyin sizin başınıza gelebileceğini asla düşünmezsiniz. Benim de hiç aklıma gelmemişti. Birdenbire çocuk sahibi olduğumuza kimseler inanmadı" dedi.
Erkek arkadaşıyla birlikte yaşayan Waite, aylardır kendisini iyi hissetmediğini belirterek, "Aylar geçtikçe içimde bir şeylerin kımıldadığını hissediyordum.
ensonhaber.com
ben 29 um.26-30 arası silik hiç bişey hatırlamıyorum nerdeyse su gibi geçiyoooo...korkuyorum yaşlanmaktan.yüzümde çizgilerin olmasından falan
beren nerdesın yine yas kompleksım basladı:bbo:
heyyttttttttt selam benim biricik geniş ailemm :lepi:
15 dk burdayım
ben iyiyim kızlar dün dr.daydım muayenemi oldum
iğnelere başladık cuma tekrar gidicem
sizlerde ne var ne yok
biri özet geçsin bana
ooofff ben bıkmam bu şarkıdan yaaa hercai ne güzel tınısı var bana eski günleri hatırlatıyo boshayallersmile
İzlesene.com : Video - çelik - hercai - hq nostalji klip
hosgeldin berencim.
Işallah tedavin iyi geçiyordur.
Valla pek bir haber yok . Bu ay iki hamişimiz var. Işallah devamı gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?