dünden beri bulantım var ama yumurtlama dönemini kaçırdım hiç umutlanmak istemiyorum.hep üzülüyorum sonra :sinifsinif: bide ilişkiden 1 hafta sonra olurmu bunlar??????
Hamişliğin verdiği duygusallık iyice yoğunlaşmaya başladı demek ki sende artık hayatım, olsun tadını çıkarmaya bak, çok fazla hırpalama kendini sen yine de yerimseniben :sm_cool:
ayşe seni anlıyorum biz çalışanların aklına geliyor böyle sorular.senin yaşadıklarını bende yaşıyorum ama zaman gösterecek herşeyi.
kımsecıkler yok mu yahu noldu bu topıc e eskıden nasıl muhabbetler olurdu ama
herkese merhaba,
uzun zamandır kk takip ederim özellikle hamileelikle ilgili bölümleri daha yeni üye oldum.benim de mart 7 adet günüm idi henüz ses seda yok bu listeye dahil olmak isterim:) kendim hkk: 31 yaşındayım 4.5 yıllık evliyim 2 senedir korunmuyoruz 1 düşük yaşadımumarım hayırlı haberler alırız hepimiz
suozdek hoşbulduk mersi,
ben hep buralardaydım zaten merakla takip ediyorum listenizi sizinleyim arkadaşlar opuyorumnanaktan
merhaba hanımlar
listenizde gördüm de merak ettim baht isimli arkadaş hamilelik konusunda uzman oldum topic i olan arkadaş mı?
bu arada ben de kasım hamişiyim kısmetse ağustos annesiyim.
madem bilgi paylaşım ve soru cevap topici ise burası elimden geldiğince paylaşımcı olmak isterim.
ayyy teşekkür edriim inşallah uğur getirir.neyse ben fazla ümitlenmemeyim sonra çok üzülüyorum.bu arada şimdi ev süpürcektim ama tereeddüt ettim bi düşük yaptığım için hep korkuyorum eğer hamileysem b bişe olur diye benim %40 düşük riskim var da bi kaç gün beklesem mi temizlik için uff
tamam o zaman anlaştık kaydirigubbakcemile5
merhaba canım hoşgeldin işallah bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın :Saruboceq:
paylaşımın için de teşekkür ederiz :1hug:
amin canım darısı başınıza
hoşbulduk bu aradaa.s.
selam arkadaşlar 6 haftalık hamileyim dün akşam kahverengi leke geldi doktora gittim kalp atışı var kese normal kalmış bi eski kanama dedi doktor ama yine düşük tehtidi diyelim dedi ve ilaç verdi anlamadım . daha önce bi boş gebelik geçirdim korkuyorum o yüzden hala az leke gelio neden böle oluyo anlamadım. bununla ilgili bilgisi olan varsa paylaşabilir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?