Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
Evet annelik duygusu bambaska,hicbirseyle karsilastirilamaz bile..:hulya: Rabbim herkese tattirsin...:ecrin_bebek:

aminn canım yaa..allah ısteyn herkes nasıp etsın..okadar guzel bır duygukı..insallah sende bebısını kucagına alırsın....anneeee ennneee dıye pesınden kosturur durur..

Bu ay benim ilk olucak demem ya, çok kaptırdım kendimi ben. Bak şimdi anne lafı bile ağlatıyor beni...mucizevi bişii olsa gerek kucağına almak bebişini yaaaa......

kızlarr bana musadee uykum bastırmaya basladı galıbaaa.malum benım zıbıdım sabahın körunde kaldırır benı..ıyı gecelerr dılıyorum ..dualarım sızınleeee

yok canımm..ondan ılgımı hıc esırgemedım ben..zaten cok ılgılenmeyı severım ben..6 senelık evlıyım..ılk gunkı gıbı ılgılıyım..hep soyler kndısı..

kızlar ben ıkı aydır yumrutlamamamda sorun vardı gıbı bole su gıbıydı bu corek otu karısımı denedım

akıntım bole baya cok oldu ve baya kıvamlıydı bu benım guzel bır yumurtlama gecırdıgımemı ısaretkı

Kılar günaydıııııııııııııııııııııııııııııııın opuyorumnanaktan
Günümüz güzel geçsin, kocişiyle küs olanlar barışsın, hastalar iyileşsin, günü geçenler hamiş olsun inşallahhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

günaayyddıınnnnnnn
ne güzel dileklerrrrr... aaaminnn... :Saruboceq:
allah tüm dualarımızı kabul etsiinnnn

ne güzel dua atmişşsin canım. aminnnnnnnnnnnnnnn

günaydııınnnn kıslaaaaaaarrrrrrrrrr
ya bu hadfta hiç hamiş haberi almadık hadi kızlar yokmu bişeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…