aminn canım yaa..allah ısteyn herkes nasıp etsın..okadar guzel bır duygukı..insallah sende bebısını kucagına alırsın....anneeee ennneee dıye pesınden kosturur durur..
Bu ay benim ilk olucak demem ya, çok kaptırdım kendimi ben. Bak şimdi anne lafı bile ağlatıyor beni...mucizevi bişii olsa gerek kucağına almak bebişini yaaaa......
Evet annelik duygusu bambaska,hicbirseyle karsilastirilamaz bile..:hulya: Rabbim herkese tattirsin...:ecrin_bebek:
insallahhhh ılk denemen de tutar yaaa..cok svınırım..
kızlarr bana musadee uykum bastırmaya basladı galıbaaa.malum benım zıbıdım sabahın körunde kaldırır benı..ıyı gecelerr dılıyorum ..dualarım sızınleeee
eşin kıskandı mı peki ilk zamanlar bebişi, ilgi falan eksikliği olunca?
Çünkü küsen eşleri falan oldu benim arkadaşlarımın. Benim eşimde ilgi ister hep, bana aşırı düşkündür ondan soruyorum...
yok canımm..ondan ılgımı hıc esırgemedım ben..zaten cok ılgılenmeyı severım ben..6 senelık evlıyım..ılk gunkı gıbı ılgılıyım..hep soyler kndısı..
hadi yatalım, bende sorular bitmez :))) iyi geceler herkese tekrar ...
Evet annelik duygusu bambaska,hicbirseyle karsilastirilamaz bile..:hulya: Rabbim herkese tattirsin...:ecrin_bebek:
Kılar günaydıııııııııııııııııııııııııııııııın opuyorumnanaktan
Günümüz güzel geçsin, kocişiyle küs olanlar barışsın, hastalar iyileşsin, günü geçenler hamiş olsun inşallahhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
Kılar günaydıııııııııııııııııııııııııııııııın opuyorumnanaktan
Günümüz güzel geçsin, kocişiyle küs olanlar barışsın, hastalar iyileşsin, günü geçenler hamiş olsun inşallahhhhhh :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?