gittim bıtanem eşimın sıpermıogramına bakıldı gayet gusel çıktı. benım progestron hormonum düşük çıkmıştı yanı yumurtalarım tam buyumuyormuş sanırım ama her ıkı dr um da 1 yıldan sonra tedavıye başlanması gerektiğinı soledı ...o yuzden ağustosta dr a gıdeceğim tekrardan ve ona göre bakalım ne olacak bellı değil yanı...çok ıstıoruz ama dr ların hepsi 1 yıl geçsın dıor hayırlısı bakalım ...
1 yıldan önce uygun bulmuyolar tedaviyi bende yara başlangıcı vardı yara iyleşince hamile kaldım yara spermi öldürürmüş çünki
1 yıldan önce uygun bulmuyolar tedaviyi bende yara başlangıcı vardı yara iyleşince hamile kaldım yara spermi öldürürmüş çünki
evet canım daha 4 gün geçmiş ben 10 gün geçince test yapmıştım negatif çıkmıştı ama 6 gün daha bekledim pozitifti düzenli adet görüyorsan adet belirtilerinde yoksa inşşlh hamilesindir stres yapmadan bekle çünli streste gününün geçmesine neden olursılanaz, 15 gün adet tarihinden sonra mı geçecek
benim adetim düzensiz die gittim yara var dedi fitil hap verdi ama geçmedi adetimin 4 günü yarayı dondurdu o ay hamile oldumcanım yara için ne tür bi tedavi uyguladılar?
benim adetim düzensiz die gittim yara var dedi fitil hap verdi ama geçmedi adetimin 4 günü yarayı dondurdu o ay hamile oldum
hmm anladım canım bende de yara varmışta ama doktorum doğum yapmadığın için yakamayız dedi..sanırım senin bi doğumun olmuştu..işallah ben de atlatırım bi şekilde..
benim 1 tane çucugum var yarayıda 7 aylık evliyken yakmıştı yani çocugum yoktu hatta yakma ii olmaz ben dondurucam yarayı dedi
suozdek canım geçmiş olsun inşallah sıkıntısız atlatırsın önemli olan bunu erkenden farketmiş olman
sılanaz genellikle düzenli olur adetim şuan gögüslerim biraz acıyo fazla değil bide kasıklarım gergin biraz ama adet sancısı gibi değil ve dün gece yatağa uzandığımda (gribi yeni atlatıyorum) öksürdüm birden sağ kasığım acayip sancılandı 2 3 sn kadar ayağımı uzatınca bi genginlik oluyo kasıklarımda umarım psikolojik değildir.teşekkür ederim cevabın içinŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?