Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .
canım bende iyiyim bekliyorum merakla. 16'sında kırmızılar gelmeyecek inşallah. ya bişey sorcam yumurtlama tarihime göre yerleşmenin pazartesi olması gerekiyormuş ama bende bugün kahverengi leke oldu ki adet dönemlerim arasında hiç lekelenmem olmazdı. bu da beni biraz ümitlendirdi. acaba boş yere mi ümitleniyorum sence?

canım boş yere değil belkide hamilesindir bebek yerleşiyordur benim başıma gelmedii için tam birşey söyleyemem ama adetten önce leke görenler hamilelikten dolayı olduğunu söylüyorlar.ama canım yinede ümitlenme derim çünkü ben geçen ay 2.çizgiyide gördüm ama 15 dkdan sonra çıkmıştı silik olarak.kesin hamileyim dedim günüm geçince gittim kan tahlili yaptırmaya e negatif çktı çok üzüldüm bu ayda 5 gün geciktim hep hevesleniyorum sonra kursağımda kalıyor en iyisimi kendinimizi heveslendirmemek.heveslenme ama hamile kalırsan çok sevin heveslenipte kursağında kalmasından iyidir ama inş hamilesindir canım dua edicem senin için

evet canım haklısın işte insan en ufak bir şeyden ümitleniyo elinde olmadan.bana da acaba mı dediren şu lekelenme çünkü hiç olmazdı ayrıca bir de akşamdam beri midem bulanıyo, belki de psikolojik kafamçokkarıştı
canım benim dualarına beni de dahil edersen inan çok sevinirim kaydirigubbakcemile3 :1hug:

canım ben bu ay çok bulandım kokuya karşı çok hassaslaştım karnım falan şişti kesin hamileyim sandım ama canım herey psikolojikmiş keşke bukadar takmasak herşey çok daha güzel olacak

aslında günleri takip ediyoruz hangi günlerde yumurtlama oluyr herşeyi takip ederek yapıyoruz halbuki kendi haline bıraksak gün falan takip etmeden ilişkiye girsek aslında hmn hamile kalıcaz ama yapamıyoruz işte

arkadaşlar merhaba öncelikle bebiş isteyen herkese allah nasip etsin olsun inş. benim sorum şu benim yumurtlama dönemim 24 ila 1 arasındaydı 28 de ilişki oldu eğer bişeyler olduysa yeleşme nezaman olur bilen varmı.ayrıca acele ettim dün kan yaptırdım negatif çıktı. ama adetime daha 7 gün falan var.

clemantien canım lekelenmen olmus işallah bebiş vardır. çok umutlanma süpriz olsun canımcımm..

selam kızlar..
sabah doktora gittim alttan muayene etti yumurtalıkta birşey yok temizmiş ama rahim ağzında yara varmış çok moralim bozuldu :gitme:

sucum cok gecmiş olsun canım..yumurtalıklarının iyi olmasına sevindim..yaryıda donduru olur biter..en azından şimdi rahat hamiş kalabilirsin..zemuszemus

merhaba
clemantine bende 2 ay önce benzer birşey yaşayıp hatta kesin hamileyim diye ağladım bile yumurtlamamın üzerinden 6 gün sonra ilk kez lekelenme yaşadım hatta topiktede paylaşmıştım ama malesefadet oldum.dr sorduğumda yumurta çatlamasında bazen lekelenme olabilir odur dedi..umarım seninki yerleşme lekesidir..inşallahhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…