selam canlarım iyi aksamlarr nasılsınız
evet canım ya oldu öyle bişey ama umutlanmadan da edemiyorum :kedi:
canım senin beklediğin tarih ne??ben heraldelistenin sonundayım 9 nisan
ben bu ay ısı yönetmine başvurcam
canım kan testinde negatif çıktıysa muhtemelen hamile değilsindir adetine 7 günde olsa kanda çıkardı keşke bukadar erken yaptırmasaydın bence çok iyi olurdu bende ilk denediğimiz ay kan tahlili yaptırdım hmn negatif çıktı çok üzülmüştüm bidaha kanda baktırmadım önce idrarda 2 çizgi görün sonra kanda baktırın bence.inş hamile kalırsın en kısa zamandaarkadaşlar merhaba öncelikle bebiş isteyen herkese allah nasip etsin olsun inş. benim sorum şu benim yumurtlama dönemim 24 ila 1 arasındaydı 28 de ilişki oldu eğer bişeyler olduysa yeleşme nezaman olur bilen varmı.ayrıca acele ettim dün kan yaptırdım negatif çıktı. ama adetime daha 7 gün falan var.
selam canlarım iyi aksamlarr nasılsınız
hatıce canım sen nasılsın
merhaba
clemantine bende 2 ay önce benzer birşey yaşayıp hatta kesin hamileyim diye ağladım bile yumurtlamamın üzerinden 6 gün sonra ilk kez lekelenme yaşadım hatta topiktede paylaşmıştım ama malesefadet oldum.dr sorduğumda yumurta çatlamasında bazen lekelenme olabilir odur dedi..umarım seninki yerleşme lekesidir..inşallahhhh
merhaba . bu arada senle hiç muhabebet etmemiştik. ben aysu. selamlar.
adet tarihim 7 marttı
sağol canım iyiyim sen nasılsınopuyorumnanaktan
canım ben yoğun bir şekilde dr. gidip geliyorum..allah izin verirse yarın yumurtalarım gelişmişse çatlatma iğnesi vurulucam.(dua edin benim için kızlar):Saruboceq:
bu arada iğneyi bulamadım.ara ara memlekette bulduk sonunda allah izin verirse yarın gelicek.:sinifsinif:
bakalım canım artık hayırlısı..
sizde varmı bir haber:Saruboceq:
peki canım yumurtlamandan 6 gün sonra diyosun, kanama 6 gün sonra nasıl oluyomuş?
en iyisi ben hiç ümitlenmiyim. yarın doktora gidicem zaten bakalım o ne diyecek :uhm:
işallah canım ya. hepimiz işallah en kısa zamanda meleklerimize sağlıklıca kavusuruz. bu arada benimde beklenmeyen adetim 3 gün gecikti. ama test yapmıcam .çünkü gecen ay 10 gün gecikmişti((
canım ben yoğun bir şekilde dr. gidip geliyorum..allah izin verirse yarın yumurtalarım gelişmişse çatlatma iğnesi vurulucam.(dua edin benim için kızlar):Saruboceq:
bu arada iğneyi bulamadım.ara ara memlekette bulduk sonunda allah izin verirse yarın gelicek.:sinifsinif:
iyiyim canım bende.çok güzel canım ya. işallah bebişin yakında senle olur.
bende haberler yok.
belirti aramıcam dedim. dün sol kasıgıma dogru bıcak batar gibi bir kıramp girdi.
bakalım hayırlısı
evet muhabbet edemiyoruz çünkü evde pc yok canım eşim bazen akşamalrı eve laptopunu getiriyor ozaman girebiliyorum azıcık.buakşam ma vardı allahan bende pc başındayım..canım bencee test yapma derim benim 5 gün gecikti hergün test yaptım çok saçma ama yapıyoruz işte ufff kendi halime bıraksakhemen hamile kalıcz ama takınıtlıyız biraz bu ayda ateş ölçme yöntemine başvurcm ablam o şekilde hamile kaldı canım sizde deneyin.belki işe yarar ben zaten 3 aydır folik plus kullanyorum bide diyorum şu bal-çörek otu-tarçını yemeye başlayımkaydirigubbakcemile3 iyice delirdim vallasempatiksalakcinni
kızlar kaç zamandır çocuk istiyorsunuz merak ettim biz 3 aydır istiyoruz ama ciddi bir şekilde 2 aydır çalışıyoruz...
canım en güzeli belirti arama belirti arayınca sonu hüsranla sonuclanıyo.koyver gitsinnn..
bakarsın bu ay bebişin seninle olur canım..
allahım hepimizin gönlündekini versin inş.:Saruboceq:
dr.lekelenme yaşadım bir sorun olabilirmi dedim.. yumurtan çatlamıştır dedi canım benimde bildiğim bu ...insan birbelirti diye çok seviniyor hatta ben eşime bileanlatmıştım offf yaa..sen ümitlenme inşallah bebişin sana sürpriz yapar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?