Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

2 aydır bende preesed ve ovulasyon testi kullandım ama bildiğim kadarıyla çift koyu çizgi yumurtladığın anlamına geliyor ama ne kadar sürede çatlıyor onu bilmiyorum.

kızlar kaç zamandır çocuk istiyorsunuz merak ettim biz 3 aydır istiyoruz ama ciddi bir şekilde 2 aydır çalışıyoruz...

biz de dört aydır korunmuyoruz. bunun 1. ayında yumurtlama nedir ne zaman şanşın çok olur onu bile bilmiyordum. 2. v 3. aylarda toplantılar yüzünden ayrıydık. anlayacağın bu ay adam akıllı ve bilinçli çalıştık, o yüzden ilk ayımız diyorum. :))

canım inşallah kalırsın hamile.1 yıla kadar yolu var 4 ay daha olmazsa doktora gidersiniz
canım ben ates ölçme yi denemedim. arastırmadımda nasıl yapılıyoki.
bende folik plus kullanıyom
cumartesiye kadar gelmezse yaparım işallah :))
canım adet gününde başıyosun ateşini ölçmeye ölçümler hemen heme aynı oluyor ateşinin düştüğü gece hemen çocuk yapıyosun o gece ovulasyon günü oluyomuş ertesi gün ölçüyosun ateşin yükselmişse yumurtlamışsın demekmiş ateş yükseldikten sonra gebelik olmuyormuş eğer adetien yakın zamanlarda ateşin düşmüyorda yükseliyorsa hala yüksek devam ediyorsa hamilesin demekmiş canım bi ölçsene ateşini ama sabah hiçbişey yemeden 6-7 arası yataktan kalkamadan dilinin altına koyup ölçüyosun dijital termometre ile ölç canım ateşini söyle bana ben bi bakıyım.

yarın sabah ölçecem o zaman ama bizim ates ölçer koltuk altından galiba ölçülüyo.

bencede ilk ayın olmuş.ozaman benimde 2 ay oldu.çünkü ilk ay adetten sonra ilişkiye girdik ve o zamanlarda yumurtlamamışım sonrada araştırdım ve öğrendim öğrendik ama işe yaramadı inş bu ay yarar-tatlicadiarzu-

kızlar dualarınız cok teşekkür ederim cok sağolun..bende sizler dua edicem emin olun.

kızlar kaç zamandır çocuk istiyorsunuz merak ettim biz 3 aydır istiyoruz ama ciddi bir şekilde 2 aydır çalışıyoruz...

canım bende 4 yıldır uğraşıyorum.3 bebeklerim anne karnında öldü..umarım bu defa hamiş olurum ve sağlıcakla kucağıma alırım inş.:Saruboceq::Saruboceq:

neyse kızlar sabah erken kalıkıcam cıkıyorum ben..sizlere iyi geceler tatlı rüyalar..
allahım en kısa zamanda hepimizin göbüşlerini doldurur inşallahhhhhh aminnnnnn

neyse kızlar sabah erken kalıkıcam cıkıyorum ben..sizlere iyi geceler tatlı rüyalar..

canım benim umarım en kısa zamanda bebeğine kavuşursun canım hergün tesbih çek 100 tane ALLAHUMME LA EVVELU die çocuk isteyenlerin etmesi gereken dua iyigeceler canım tatlı rüyalar

canım bende 4 yıldır uğraşıyorum.3 bebeklerim anne karnında öldü..umarım bu defa hamiş olurum ve sağlıcakla kucağıma alırım inş.:Saruboceq::Saruboceq:

canım birbirimiz için hep dua edelim.işallah yakında bebişlerimiz gelecek canımcımm..
koca benden kaçıyo artık yavv:asigim: :))
gün asırı bıkıyo artıkk bizde 3 yılı gecti canım evlenelii. işallah meleklerimiz gelecek canımmmmmmmmmmm

tamam canım sana da iyi geceler... amiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnn :Saruboceq:

neden kaçsın canım bikaç gün kendi haline bırakınca hemen nasılda peşte koşuyorlar..canım zaten eşinle onu sevdiin için birlikte olacakmışsın çocuk olsun diye birlikte olunca çocuk olmuyormuş çevremdekiler böyle söylüyolar ama biz bebektenbaşka bişey düşünmüyoruz....

kızlar ben yavaş yavaş kaçiyim kociş hadi yatalım deyip duruyor sağolsun ben olmadan giremiyor yatağa gündüzleri malesef giremiyorum kayınvaldeme yada anneme gidersem giriyorum kendinize ii bakın aysulay canım sen ateşini ölç yarın akşam gelmeye çalışcm.iyigeceler kızlar çok öpüyorum

evet ya. önceden o benim pesimden kosardı. simdi de ben :))):roflol::roflol:

iyi geceler canım. yarın görüşürüz gene işallah.
öptüm cnm byeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…