Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

çok çabuk girmişsin bu psikolojiye ama karnın popon birbirne karışsın o zaman konuşalım nasılmış o psikolojiboshayallersmile

Ebruli canımcım Allah gönlüne göre versin bitanem, benim de gözüme çarpıyodun açıkçası, sayfayı okuyanlarda görüyodum ama yazmıyodun hiç, hatta ben de yazdım bikaç kere ebru yazsana artık diye, en azından durumundan haberdar ettin bizi, teşekkür ederim merakta bırakmadığın için hayatım yerimseniben

:kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi: :kedi:

ay canım ya beni mi merak ettin su adında başka biri yok gerçi bi su arkadaşımız var o da hamile zaten kaydirigubbakcemile3 çok teşekkür ederim canımcım rahim ağzında yara varmış benim o da tedavi edilicek işte onun dışında iyiyim :) seni hep altta görüyorduk merak ediyorduk vallahi yazdığın iyi oldu ayrıca seni süper gördüm kilolar verilmiş moralin yüksek artık takmıyosun kafanada hiçbir şey ohh en güzeli canım yaa maşallah diyelim :) ayrıca sana da çok geçmiş olsun çok şükürki herşey temiz ve güzel çıkmış işallah en yakın zamanda meleğine kavuşursun canımcımmm:Saruboceq: bu arada nasıl zayıfladın ben de zayıflamak istiyorum ya artık tedaviye başlıcam için ben de bir süre ara vericem bebek düşüncesine mecburen o arada zayıflasam iyi olur :)) bide artık aramızda mısın yeniden canımm yine gitmicen dimi??

ben kaçıyom
çiçek için cepten giricemmm akşamm...inş iyi haberlerle gelir..sizi seviyommm...

bizde seni merak ediyoduk canım ya. yazmana sevindim canım.

HERŞEYİN HAYIRLISI OLSUN...

delikafadulden Günü Geçen Arkadaşlarımız :sm_cool:

Ekarhan.........................5 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
oba_cigdem...................5MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
aysulay26.......................7 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
AskMeleği....................7 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
anggelll.......................7 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
ciceğim7979................9 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
BeReN35......................10 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )
yankiegit......................10 MART Güzel haberlerini bekliyoruz :) )

:hulya: Beklenen Regl Tarihleri: :hulya:

clemantine......................16 MART
naneseker..........................19 MART
bayankarasu....................20 MART
rufeyde serra.................20 MART
İdilcan........................21 MART
deryainci.......................22 MART
Elson............................24 MART
ozebus_41.......................24 MART
hatice_48....................26 MART
SariLale........................26 MART
islamitruhek ..............29 MART
cns22...........................9 NİSAN
gokcegokce..................13 NİSAN

Hamile Kalan Arkadaşlarımız:

ARALIK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
badegül--- Baht ----yearslater_38 ---su1983 ---asrewya ---Nazo ---osgeada ----nrgss

OCAK Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
ALeNAM ---tinkerbell09--- Mestitosh--heroine--ay_she--hanrey--htcyz--madeofhonor

ŞUBAT Anne Adaylarımızı Tebrik ediyoruz :)
pembedana--berra1--e_pack--cngemn--kontes26 --Zehsel

MART Anne Adaylarımızı Tebrik Ediyoruz :)
captaninkarisi--pitos--dilemma--??

Destekçi Anne Adaylarımız::
ipek26

merhaba herkese
göğüs sağlığı bölümüde açtığım konuya yardım edecek birileri var mı acaba.. :çok üzgünüm:

amin canım Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. evet yazmak istemiyodum yine kendimi kaptırmaktan korkuyodum aslında hamiş kalınca yazmak istiyodum ama dayanamadım artık aysulayda gaza getirdi beni inanın ben fazla yazdıklarınızı okumuyodum hızlı hızlı sayfaları geçip listeye bakıp çıkıyodum ama bu sefer gördüm aysulayın çağrısını hadi yazayım artık dedim

evet canım seni merak ettim yenileri pek tanımıyorum ama eskileri merak edip bakıyorum onların başındada sen geliyosun sonra smart, bayankarasu,beren, daha ismini sayamadığım biçoğu işte pembemde şenayımda zehselimde hamileymiş çok sevindim. evet canım artık takmıyorum kafaya Allah büyük bak teker teker kalıyosunuz işte umut oluyolar bizlere. umarım sende biran önce iyileşirsin canım iyiki gitmişsin doktora erken teşhis herzaman iyidir. canım ben zayıflamak için özel bi liste uygulamadım beyaz ekmeği kestim kepek ekmeği yiyorum oda sabahları ve bazen akşamları abur cuburu tatlıyı bıraktım tabi hamur işinide ama çok canım isterse yudumluk tattım
bide az ve sık beslendim günde 6 öğün aralarda meyve ve yoğurt yedim ama inan azda olsa her yemekten yedim arada kaçamaklarda yaptım tabi bide akşam yemekten sonra bişey yememeye gayret ediyorum işte hepsi bu. inş. sende bu süreçte verirsin canım kilolarını ve yarandanda kurtulşup biran önce hamiş listesine eklenirsin

canım hoşgeldinnnnn
ii olmana sevindim kafayı başka şeylere vermişsin ii yapmışsın tatlım ama buraya gel demiycem en çok en biliyorsun kendi psikolojini bende kafaya takmadan hamiş kalınacağına inandım stres adamı mahvediyo ki ben çok beklememeiştim rabbim seni ve diğer arkadaşalrımıda daha çok bekletmesin inş.
ama arada geldiğinde muhabbet etsek çok sevinirim inan biz sürekli bebk muhabbeti yapmıyoruz burda herşeyi konuşuyoruz çokda güzel oluyo
AEO CANIM KENDİNE İİ BAK

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…