Birlikte Soralım;birlikte cevaplayalım...

Bu topikteki arkadaşlığı ve paylaşımları beğendiniz mi?

• Ankete Katılan
    78
  • Anket Kapalı .

hoşbulduk canım artık yakalandık arada bir gelir muhabbetinize ortak olurum bende evet psikoloji çok önemli ben burdan çıktığımdan beri kendimi hiç dinlemiyorum ve inanı 2 aydır ne kasık ağrısı ne mide bulantısı ne göğüs acısı hiç hissetmedim hemde gecikmelerim olmasına rağmen yani dinlemedim kendimi herşey psikolojik oluyomuş artık test mestte yapmıyorum kafam çok rahat zaten geliceği varsa geliyo kırmızılar 1 gün geçsede 5 gün geçsede ya bu arada yanlış anlama canım ama ben seni tanıyamadım yoksa tanıyorumda linkinmi değişik?kaydirigubbakcemile3

ay canım benim ya çok teşekkür ederimmmopuyorumnanaktan evet topiğimiz çok uğurlu kız herkes hamiş valla maşallah zamanı gelince biz de o listeye adımızı yazcaz işallah bekliyoruz hayırlısı ne zamansa artık..
ben de doktora iyiki gitmişim diyorum muayene için gitmiştim ve orda yara olduğu ortaya çıktı çok şükür ya her işte bi hayır vardır gitmesem haberimde olmıcaktı,artık doktor nasıl bi tedavi uygularsa onu yapıcaz ve sonra işallah iyileşicem :))
ya canım ben de öyle ekmeği kestim falan ama en fazla 1 kilo verebildim ( sporda yapıyordum sonra sıkıldım bıraktım bana da şöyle 4 kilo falan verdircek bi formül lazım ondan sordum sanada :)) ama dediğin doğru az ve sık beslenmek en doğrusu neyse deneyebilirsem denerim sağol canımcım opuyorumnanaktan
ama artık bizimle misin diye sormuştumm:gitme: eğer yine etkilenirim diyorsan o zaman arada bir gel canım merakta bırakma bizi olur mu opuyorumnanaktanolumunekankayizsmileŞeniz

1 saatlik idrarla test yaptım 2.çizgi sadece gayretle görülebilen cinsten ama,ilişki üzerinden 10 gün geçti.bozukmu ki test

canım artık kafam rahat 2 ay ara vermek bana iyi geldi artık fazla takımıyorum kafaya doktorda içimi rahatlattıya o yüzden sık sık gelebilirim artık sizi özlemişim:1hug:

canım benim:1hug: :1hug: :1hug: tekrar hoşgeldin aramıza :asigim:

senin sayende canım yine bi listeye bakıp kaçmayı planlıyodum ama yazın gözüme takıldı yazmaya karar verdim bende

canımsın ya. iyi oldu bak. aslında daha öncede yazmıstım ama. görmedin sanırım.
olsun sen yine de gel bak senle tam htırlamıyorum ama topigin basklagıncından beri paylasmlarımız vardı.
can yoldası oluyoruz bak biz burda bütün arkadaslarımız. bana bu topik cok iyi geliyor. içime atmaktansa. beni burda dinleyenler var.
sende öle düşündügünü biliyorum. ama çok yassassın canım.
merak etme bizimde sıramız gelecek canım.
şimdi konustun bakalım bide istersen ugur getirsin diye seni listeye eklesek..

1 saatlik idrarla test yaptım 2.çizgi sadece gayretle görülebilen cinsten ama,ilişki üzerinden 10 gün geçti.bozukmu ki test

valla ben anlamadım söylediğin tarihler daha çok yeni canım yumurtlama dönemini değerlendirdin mi? bir de ilşkiden 10 gün geçtiyse anca kan testinde çıkar canım :1hug:

canım artık kafam rahat 2 ay ara vermek bana iyi geldi artık fazla takımıyorum kafaya doktorda içimi rahatlattıya o yüzden sık sık gelebilirim artık sizi özlemişim:1hug:

oleeeeeysositosositosositososito çok sevindim canım yaa herzaman gel biz hep burdayızzz:1hug:Şeniz

hosgeldın canım...topıkımıze ara vermıstın.senı anlayısla karsıladık tabııkı ama..ben bu topıgın strese soktugunu dusunmuyorum..cunku burada gercekten herkes bırbırının heyecanını paylasıyor uzuntusuyle uzuluyor sevıncıyle gobecıkler atıyor..yanı hep bana hep bana olayı yok..oyuzden bende yıne sıksık gelmelısın...ozletme bu kadar kendını..gel ve ne derdımız varsa paylasalımkı azalsın..opuyorumnanaktan

Canım daha 10 gün geçmiş, en azından bi 15 gün bekle, eğer bebiş varsa rahime ancak yerleşiyodur zaten, bak bukadar kafana takarsan adetin gelecekse de geçikir, daha çok üzülürsün öyle, bi bekle 15 gün olsun, ozaman yap testini tekrar, o gün çıksa da çıkmasa da git bi doktora görün sonra yerimseniben hayırlısı olsun inş. canımcım :Saruboceq:

ebruli016 canım benım okudumda ne güzel hersey yolundaymıs bütün testlerde temızmıs buna çok sevındım sende çok rahatlamıssın bunuda hıssedıyorum ınsallah en kısa zamanda kavusursun melegıne tatlım benım tekrardan hosgeldın aramıza canımcım

canım benim:1hug: :1hug: :1hug: tekrar hoşgeldin aramıza :asigim:

hoşbulduk canım

yok canım daha önce görmedim ilk defa gördüm ve dayanamadım artık yazdım evet ben topiğin başından beri aranızdaydım ama bi ara fazla kaptırdım kendimi şimdi toparlandım.artık sık sık gelirim inş. hadi krıyorum zincirleimi ekleyin benide 21 mart olarak biraz ilerde artık tarihim

Ay kızlar zamanında doğum kontrol hapı kullananlar bilirler, ben bu ay yasmin kullanıyom ya kist için, yarın bitiyo ilacım, 2. günümde başlamıştım, yarın 22. günüm ve bitiyo. Bittikten kaç gün sonra gelir kırmızılar acaba :uhm:

ŞENAY TATLIM BEN
LİNKİ DEĞİŞTİRDİM
O MUHABBETİ BİLMİYON TABİ DİĞER LİNKİ BENİM HERKES BİLİYORDUDA
GOOGLEDEN LİNKİ YAZINCA DİREK BURASI ÇIKIYORDU BENDE TIRSTIMMMkaydirigubbakcemile3

canım ben kullanmıstım kıstım varken bekarken ılacı bıraktıktan sonra 2-3 gün içinde reglın baslıyo canımcım kımsıınde 4 gün sonra baslıyomus bellı olmuyo yanı ama herkesde farklı olabılır bu durum o yuzden onu düşünme tamam mı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…