canım hoşgeldinnnnn
ii olmana sevindim kafayı başka şeylere vermişsin ii yapmışsın tatlım ama buraya gel demiycem en çok en biliyorsun kendi psikolojini bende kafaya takmadan hamiş kalınacağına inandım stres adamı mahvediyo ki ben çok beklememeiştim rabbim seni ve diğer arkadaşalrımıda daha çok bekletmesin inş.
ama arada geldiğinde muhabbet etsek çok sevinirim inan biz sürekli bebk muhabbeti yapmıyoruz burda herşeyi konuşuyoruz çokda güzel oluyo
AEO CANIM KENDİNE İİ BAK
evet canım seni merak ettim yenileri pek tanımıyorum ama eskileri merak edip bakıyorum onların başındada sen geliyosun sonra smart, bayankarasu,beren, daha ismini sayamadığım biçoğu işte pembemde şenayımda zehselimde hamileymiş çok sevindim. evet canım artık takmıyorum kafaya Allah büyük bak teker teker kalıyosunuz işte umut oluyolar bizlere. umarım sende biran önce iyileşirsin canım iyiki gitmişsin doktora erken teşhis herzaman iyidir. canım ben zayıflamak için özel bi liste uygulamadım beyaz ekmeği kestim kepek ekmeği yiyorum oda sabahları ve bazen akşamları abur cuburu tatlıyı bıraktım tabi hamur işinide ama çok canım isterse yudumluk tattım
bide az ve sık beslendim günde 6 öğün aralarda meyve ve yoğurt yedim ama inan azda olsa her yemekten yedim arada kaçamaklarda yaptım tabi bide akşam yemekten sonra bişey yememeye gayret ediyorum işte hepsi bu. inş. sende bu süreçte verirsin canım kilolarını ve yarandanda kurtulşup biran önce hamiş listesine eklenirsin
çok çabuk girmişsin bu psikolojiye ama karnın popon birbirne karışsın o zaman konuşalım nasılmış o psikolojiboshayallersmile
kızlar ya bana bişey diyin nolur
ay canım benim ya çok teşekkür ederimmmopuyorumnanaktan evet topiğimiz çok uğurlu kız herkes hamiş valla maşallah zamanı gelince biz de o listeye adımızı yazcaz işallah bekliyoruz hayırlısı ne zamansa artık..
ben de doktora iyiki gitmişim diyorum muayene için gitmiştim ve orda yara olduğu ortaya çıktı çok şükür ya her işte bi hayır vardır gitmesem haberimde olmıcaktı,artık doktor nasıl bi tedavi uygularsa onu yapıcaz ve sonra işallah iyileşicem :))
ya canım ben de öyle ekmeği kestim falan ama en fazla 1 kilo verebildim( sporda yapıyordum sonra sıkıldım bıraktım bana da şöyle 4 kilo falan verdircek bi formül lazım ondan sordum sanada :)) ama dediğin doğru az ve sık beslenmek en doğrusu neyse deneyebilirsem denerim sağol canımcım opuyorumnanaktan
ama artık bizimle misin diye sormuştumm:gitme: eğer yine etkilenirim diyorsan o zaman arada bir gel canım merakta bırakma bizi olur mu opuyorumnanaktanolumunekankayizsmileŞeniz
evet canım seni merak ettim yenileri pek tanımıyorum ama eskileri merak edip bakıyorum onların başındada sen geliyosun sonra smart, bayankarasu,beren, daha ismini sayamadığım biçoğu işte pembemde şenayımda zehselimde hamileymiş çok sevindim.
senin sayende canım yine bi listeye bakıp kaçmayı planlıyodum ama yazın gözüme takıldı yazmaya karar verdim bende
1 saatlik idrarla test yaptım 2.çizgi sadece gayretle görülebilen cinsten ama,ilişki üzerinden 10 gün geçti.bozukmu ki test
canım artık kafam rahat 2 ay ara vermek bana iyi geldi artık fazla takımıyorum kafaya doktorda içimi rahatlattıya o yüzden sık sık gelebilirim artık sizi özlemişim:1hug:
canım artık kafam rahat 2 ay ara vermek bana iyi geldi artık fazla takımıyorum kafaya doktorda içimi rahatlattıya o yüzden sık sık gelebilirim artık sizi özlemişim:1hug:
1 saatlik idrarla test yaptım 2.çizgi sadece gayretle görülebilen cinsten ama,ilişki üzerinden 10 gün geçti.bozukmu ki test
sağol tatlım inşallah...
canım benim:1hug: :1hug: :1hug: tekrar hoşgeldin aramıza :asigim:
canımsın ya. iyi oldu bak. aslında daha öncede yazmıstım ama. görmedin sanırım.
olsun sen yine de gel bak senle tam htırlamıyorum ama topigin basklagıncından beri paylasmlarımız vardı.
can yoldası oluyoruz bak biz burda bütün arkadaslarımız. bana bu topik cok iyi geliyor. içime atmaktansa. beni burda dinleyenler var.
sende öle düşündügünü biliyorum. ama çok yassassın canım.
merak etme bizimde sıramız gelecek canım.
şimdi konustun bakalım bide istersen ugur getirsin diye seni listeye eklesek..
hoşbulduk canım artık yakalandık arada bir gelir muhabbetinize ortak olurum bende evet psikoloji çok önemli ben burdan çıktığımdan beri kendimi hiç dinlemiyorum ve inanı 2 aydır ne kasık ağrısı ne mide bulantısı ne göğüs acısı hiç hissetmedim hemde gecikmelerim olmasına rağmen yani dinlemedim kendimi herşey psikolojik oluyomuş artık test mestte yapmıyorum kafam çok rahat zaten geliceği varsa geliyo kırmızılar 1 gün geçsede 5 gün geçsede ya bu arada yanlış anlama canım ama ben seni tanıyamadım yoksa tanıyorumda linkinmi değişik?kaydirigubbakcemile3
Ay kızlar zamanında doğum kontrol hapı kullananlar bilirler, ben bu ay yasmin kullanıyom ya kist için, yarın bitiyo ilacım, 2. günümde başlamıştım, yarın 22. günüm ve bitiyo. Bittikten kaç gün sonra gelir kırmızılar acaba :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?