yok canım daha önce görmedim ilk defa gördüm ve dayanamadım artık yazdım evet ben topiğin başından beri aranızdaydım ama bi ara fazla kaptırdım kendimi şimdi toparlandım.artık sık sık gelirim inş. hadi krıyorum zincirleimi ekleyin benide 21 mart olarak biraz ilerde artık tarihim
SU geçmiş olsun hayatım sana. dün gece çıkarken görmemişim seni. nasılsın?
ben de iyiyim de merak içindeyim işte nedir bu diye? bilmiyorumkismile
ayy tahmin etmiştim ama emin olamadım canım benim senide kutluyorum inan o kadar çok sevindimki hem bebeğin seni çok fazla bekletmeden geldi inş. darısı başımıza olur aslında bende linki değiştirsem ne iyi olur çünkü benide herkes tanır bu linkle
SAĞOL CANIM DARISI SANA VE TÜM İSTEYENLERE İNŞ EN KISA ZAMANDA
YA BENİM DİĞER NİCK HER YERDE KAYITLI MÜŞTERİLERİM BİLE BENİ ONDAN TANIR BENDE REZİL OLMIYIM DEDİM ÇÜNKÜ HAKİKATEN BURDAN SAYFALAR ÇIKIYO GİRİNCE KARŞIMAAkaydirigubbakcemile3
ben de iyiyim de merak içindeyim işte nedir bu diye? bilmiyorumkismile
teşekkür ederim sucum rengimde çok güzel olmuş eski rengim çok silikti inş. bu renkte bana uğur getirir tatlım opuyorumnanaktan
kızlar smear testim çıkmış..
sadece enfeksiyon varmış çok şükür başka birşey yokmuş çok sevindim yaşasınn haftasonu gidicem doktor ilaç yazıcakmış zemuszemus
sadece enfeksiyon varmış çok şükür başka birşey yokmuş çok sevindim yaşasınn haftasonu gidicem doktor ilaç yazıcakmış zemuszemus
ya şenaycım sen nasıl değiştirdin linkini bende değiştirmek istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum
yalaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnn yalan söylüyorsunnnnnnnnnnnnnnn :mymeka:
Sen benim kankimi öldürüp yerine geçtinklava: klava: klava:
İnanma kız o şenay değillmaz: kankimin yerine nasıl geçmiş, onu sor lmaz:
SAĞOL CANIM DARISI SANA VE TÜM İSTEYENLERE İNŞ EN KISA ZAMANDA
YA BENİM DİĞER NİCK HER YERDE KAYITLI MÜŞTERİLERİM BİLE BENİ ONDAN TANIR BENDE REZİL OLMIYIM DEDİM ÇÜNKÜ HAKİKATEN BURDAN SAYFALAR ÇIKIYO GİRİNCE KARŞIMAAkaydirigubbakcemile3
Yalannnn söylüyorsunnnnnnnnnnnnnnnnnnn yalaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnn :mymeka:
Heeeeyooooooooooooooooooooooooooo bak demedim mi sana temiz çıkacak diye :lepi:
hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt
canım çok sevindim, gözün aydın. ilaçlarla o da geçer hemencecik :)))
:dance::dance:İŞTE BUUU ÇOK SEVİNDİM TATLIM AY NE GÜZEL BİGÜNNN OLDU BUGÜN AKŞAM DAHADA GÜZELLEŞECEKKKdelikafadulden
:bbo:akannehirkafamçokkarıştınaniknanikkafamçokkarıştı:mymeka:
ANLADIN SEN ONUUU
KIZ SENİ Bİ ELİME GEÇİRİRSEM ISIRACAM ÖPMİYCEM OKADAR YANİkaydirigubbakcemile
ya kızlar yoktum kaç saattir var mı gelişme?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?